- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
O isler oyle olmuyor iste eger oyle yapacaksa bacisiyla yasasin onunla yasamini surdursun evlendiyse esine ve kendi cocuklarina karsida sorumlulugu var hic kimse kimsenin keyfi icin bir sey yapmak zorunda degil bnmde erkek kardesim var ve evlendiginde zirt pirt herseyde ona soylemem sonucta onunda kendine gore bir duzeni var ama acil durumlarda bnde onun yaninda olurum o da bnm yanimda olur
O isler oyle olmuyor iste eger oyle yapacaksa bacisiyla yasasin onunla yasamini surdursun evlendiyse esine ve kendi cocuklarina karsida sorumlulugu var hic kimse kimsenin keyfi icin bir sey yapmak zorunda degil bnmde erkek kardesim var ve evlendiginde zirt pirt herseyde ona soylemem sonucta onunda kendine gore bir duzeni var ama acil durumlarda bnde onun yaninda olurum o da bnm yanimda olur
Oldu olacak evlendikten sonra kardesleri boğduralım evliliğin bekası için
Oldu olacak evlendikten sonra kardesleri boğduralım evliliğin bekası için
rahatsız oluyorsa o kardeşlerin kendi aralarında haleecekleri bir mesele, yine sizi bağlamaz.. kaldı ki sizin mantığınızla siz de tek çocuklarla evlenin o zaman.. bir ailesinin olması 30 sene bir arada yaşadığı ailesini silmesi anlamına gelemez, kabul etmek istemeyen de boşanır, kimse vazgeçilmez değil..
Sonra gelsin huzursuz evlilikler, kocişim hiç anlayışlı değiller, sürekli kavga ediyoruzlar, biz niye böyle olduklar...
siz neden biniyorsunuz arabasına insan utanır istemeyeKızkardeşim benden gaz parası almadan bir metre bile götürmez biliyor musunuz
yazını okuyunca çok üzüldüm gerçektenvay be.
ben adım atamazken ağrıdan ablam beni götürmemek için hastaneye (2 km uzakta) kavga çıkarıp, "minibüsle git" diyip anahtarını alıp çıkmıştı evden.
insan nası bu kadar gaddar olabilir, yabancı biri bile olsa ben bunu yapamam demiştim kendime.
demek bu kafayla oluyormuş. hmm.
Yoo sizz anlamamışsınız ilk yazısında direk çocuk hastalanğında kocamı arıyor kendi eşini araması gerekmez miKonu sahibi kendini tam ifade edemedi bence.Hastalik ,acil durum vs. bunlarda tabiki goturecek fakat is iyi niyeti suistimale girince olaylar can sıkıcı hale donusebiliyor.Sahsen her gun esimi (hastalik disinda) pazara gotur,ordan gecerken al,buraya ativer diye devamli arayan bir es kardesi tahammulumu zorlardi.Konu sahibi boyle bir durumdaysa hak verebilirim.Benzin parasindan degil (ki sartlari zorlarsa,abiyi maddi manevi kullanma raddesine gelirse o da olabilir)benim esim ozel sofor degil diye dusunerek canım sıkılırdı.Bu durumda kardesler arasina girmek olarak gormezdim ben.
Kızlar benim bi görümcem var bunların arabası yok her işi düştünde eşimi arıyor beni şuraya götür buraya götür cocuğu hastalanıyo yine eşimi arıyor sanki çocuk eşimin kendi eşi götürmesi gerekmeZmi baslarda hoş gördüm kardeşi götürsün Nevarki diye ama süreklilik kazanınca ister istemez gözüme Batı'yo bide sizin değişik fikirlerinize ihtiyacım var ben yanlışmı düşünüyorum?
Her işi düştüğünde araması yanlış o konuda haklısın ama hastalık gibi bir konuda herkes bırbırıne yardım eder kendı arabaları yok ise ki yokmuş hastalık vb konularda yegenınde olsa komsunda olsa götürürsün ama her gezmeye gideceğinde kalkıp götür bırak al diyorsa eşininde bir dur demesı lazım tamam kardesi olabilir ama kimse kimseninde özel şoförü değilKızlar benim bi görümcem var bunların arabası yok her işi düştünde eşimi arıyor beni şuraya götür buraya götür cocuğu hastalanıyo yine eşimi arıyor sanki çocuk eşimin kendi eşi götürmesi gerekmeZmi baslarda hoş gördüm kardeşi götürsün Nevarki diye ama süreklilik kazanınca ister istemez gözüme Batı'yo bide sizin değişik fikirlerinize ihtiyacım var ben yanlışmı düşünüyorum?
her bir yere götürmesi belki doğru değil ama çocuğu veya evlerinden biri hasta iken söylemesi gayet olabilir bi şey .Kızlar benim bi görümcem var bunların arabası yok her işi düştünde eşimi arıyor beni şuraya götür buraya götür cocuğu hastalanıyo yine eşimi arıyor sanki çocuk eşimin kendi eşi götürmesi gerekmeZmi baslarda hoş gördüm kardeşi götürsün Nevarki diye ama süreklilik kazanınca ister istemez gözüme Batı'yo bide sizin değişik fikirlerinize ihtiyacım var ben yanlışmı düşünüyorum?
suistimal edilirse bi bahane bulacaksınız .Iyilik yapılır ama ya iyiliğin suistimal edilirse?
Tahta çıkmış padişah misaliOldu olacak evlendikten sonra kardesleri boğduralım evliliğin bekası için
Sorunun kökeni aslında "ben eşimin sahibiyim" egosundan kaynaklanıyor.Su kardeslerin arasina girmeseniz aslinda ne kadar super olacak.. sana ne arkadasim kardesi degil mi isterse her yere goturur isterse altina bir araba ceker.. benimle evlendi hayati bitti anlayisi sizi tuketiyor farkinda degilsiniz ama.. gozunuze batiyorsa bir yuzunuzu yikayin, cikar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?