Eşimin gorumcemi heryere taşıması

Oldu olacak evlendikten sonra kardesleri boğduralım evliliğin bekası için

rahatsız oluyorsa o kardeşlerin kendi aralarında haleecekleri bir mesele, yine sizi bağlamaz.. kaldı ki sizin mantığınızla siz de tek çocuklarla evlenin o zaman.. bir ailesinin olması 30 sene bir arada yaşadığı ailesini silmesi anlamına gelemez, kabul etmek istemeyen de boşanır, kimse vazgeçilmez değil..

Hastalık bu oda öz kardeşi ne var bunda ?
Gözünüz güzel baksın eminim herşey daha masum görünecek....

Sonra gelsin huzursuz evlilikler, kocişim hiç anlayışlı değiller, sürekli kavga ediyoruzlar, biz niye böyle olduklar...

Konu sahibi kendini tam ifade edemedi bence.Hastalik ,acil durum vs. bunlarda tabiki goturecek fakat is iyi niyeti suistimale girince olaylar can sıkıcı hale donusebiliyor.Sahsen her gun esimi (hastalik disinda) pazara gotur,ordan gecerken al,buraya ativer diye devamli arayan bir es kardesi tahammulumu zorlardi.Konu sahibi boyle bir durumdaysa hak verebilirim.Benzin parasindan degil (ki sartlari zorlarsa,abiyi maddi manevi kullanma raddesine gelirse o da olabilir)benim esim ozel sofor degil diye dusunerek canım sıkılırdı.Bu durumda kardesler arasina girmek olarak gormezdim ben.

yazını okuyunca çok üzüldüm gerçekten
Allah kimseye muhtaç etmesin çok zor yaşamayan da bilmez
ama o kötü insanlar yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler AMİN

Yoo sizz anlamamışsınız ilk yazısında direk çocuk hastalanğında kocamı arıyor kendi eşini araması gerekmez mi
diyo sizin yazdığınız gibi yazsa başım üstüne

işte bunu dert eden biri iyi niyetli gelmiyor bana.

dayı ya da amca zaten baba yarısı derler eşinin çocuğu değil ama yeğeni.yeğen de evlattan ayrılmaz sevgisi çok büyüktür.

ne var ne olur hasta çocuğu hastaneye götürse neyiniz eksilir?

ben konuyu her iki taraf acisindan da ele almak istedim. oncelikle belirtmek isterim ki tek cocugum. esimin ailesi ile de gorusmuyorum.
simdi...
ne kadar iyi yurekli olursak olalim esimizin ailesi bize hep batacaktir. bir sekilde esimize haksizlik ediliyor gibi hissedecegizdir her zaman.
adil olmak gerekir.
siz eger ki konu kim olursa olsun 'benim esim niye goturuyor' diyorsaniz kendinizce haklisinizdir. yok sadece gorumce icin diyorsaniz bunu ama komsu kankanizi esiniz karsi yakaya da biraksa sorun teskil etmiyorsa haksizsiniz.
Adil olun, adalet gorun.
klasik

Her işi düştüğünde araması yanlış o konuda haklısın ama hastalık gibi bir konuda herkes bırbırıne yardım eder kendı arabaları yok ise ki yokmuş hastalık vb konularda yegenınde olsa komsunda olsa götürürsün ama her gezmeye gideceğinde kalkıp götür bırak al diyorsa eşininde bir dur demesı lazım tamam kardesi olabilir ama kimse kimseninde özel şoförü değil

Ne kadar cok gorumce varmis. Tevekkeli 24 saat gorumce-kv konusu acilmiyor. Erkek kardesleriniz, abileriniz yuva kuruyorlar. Isterlerse gecinemez bosanir tekrar evlenirler, sizlerin kardeslerinizin vakit ve hayat duzenlerinin bekarliktaki gibi olmadigini anlamaniz ve gereksiz fazla mudahaleden, asiri taleplerden kacinmaniz mevcut evlilikleri koruma ve mutlu kilma acisindan onemlidir.

her bir yere götürmesi belki doğru değil ama çocuğu veya evlerinden biri hasta iken söylemesi gayet olabilir bi şey .

biz hasta olunca komşuları da götürüyoruz
hatta bi şey olursa söyleyin . gece saat kaç olursa olsun diye de söylüyoruz.
bana da eşim evde değilken araba lazım olursa mutlaka haber ver diyen komşularım var . Allah ıma binlerce kere şükür olsun

Sorunun kökeni aslında "ben eşimin sahibiyim" egosundan kaynaklanıyor.
Özellikle bayanların "benim annem babam kardeşim her daim haklı eşiminkiler haksız" modunda olmaları ve koca benim, istediğimi yapmak zorunda diye kendilerini bir çeşit zehirlemeleridir. Hep söylerim eşinizi bir çeşit kullanım hakkı size ait eşya olarak görürseniz bir gün patlarsınız. Ayrıca bu kafayla gidildiği müddetçe hep kendimize zarar veriyoruz. İçimiz içimizi yiyor, arabasına aldı, yeğenini sevdi, ablasına merhaba dedi, annesini öptü, vs. vs. Keskin sirke küpüne zarar yaşıyoruz.
Allahıma şükür ben böyle bir durum yaşamıyorum. Evimiz, arabamız, paramız bile gerekirse ortadadır. Gezmeye de götürürüz, hastaneye de, hatta kaynım tatile çıkarken arabamızı verdik 10 gün gezdi geldi. Sonuç birbirimizi sevip sayan, başımıza en ufak bir şey gelse hemen yardıma koşan, bir aile gibi içiçe, dayanışma ile kurulu büyük bir aile olduk.
Böyle güzel yaşamak varken neden bu kadar sorun yaratılır anlamam.
DİPNOT: Tabi ki sorunlu kişiler yok mudur? Tabi ki vardir. Bu durumda bile ben iyilikle yaklaşılması taraftarıyım. Ama karşıdaki cidden size büyük kötülük yapmışsa aranıza sınır koyarsınız ama eşinize sınır koymak kimsenin haddi değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…