Digerlerine nazaran tek gerçekçi cvb sizinki sanırımvalla artık erkek kardesi bekar degil geciniz bunları sizin görümceniz eltiniz kaynınız ne olursa olsun zırt pırt arabanızı alsa acaba ne derdiniz kardesse kardes artık evli bi adam ve karısına karsı sorumlulugu var öyle kafasına göre kardesini yegenini tasıyamaz sen susarsan daha cok yanarsın bu zamana kadar belli etmen lazımdı
O araba su yakmıyo ama dimi
Iyilik yapılır ama ya iyiliğin suistimal edilirse?İyi de seni alakadar etmez. İnsan kardeşine de mi iyilik yapmayacak? Eline mi yapışacak sanki?
Cocuğum var canım ama ben çocumu götürcem zaman bile eşime demiyorum işinden olur sürekli izin alırsa diye
Aynen o da var tabi.Belki eşinin bir derdi yok kardeşini bir yerlere götürmekle. Ki muhtemelen yok sesini çıkarmayıp götürdüğüne göre. Yoksa reddetmeyi düşünebilir koca adam sanıyorum.
valla artık erkek kardesi bekar degil geciniz bunları sizin görümceniz eltiniz kaynınız ne olursa olsun zırt pırt arabanızı alsa acaba ne derdiniz kardesse kardes artık evli bi adam ve karısına karsı sorumlulugu var öyle kafasına göre kardesini yegenini tasıyamaz sen susarsan daha cok yanarsın bu zamana kadar belli etmen lazımdı
Kardeşine, yeğenine feda olsundur.
Kusura bakmayın ama yeğenim hasta olsa, ablam rica etse arabanın yağını suyunu düşünmem ben. Ayıp yahu.
Kardeşine, yeğenine feda olsundur.
Kusura bakmayın ama yeğenim hasta olsa, ablam rica etse arabanın yağını suyunu düşünmem ben.
araba kardeşinin derken biz o kardeşiyle evliyiz farkındamısınız sandınız kadar kalbi kararmış biri olsam iyiliğimiz sürekli suistimal edildiği halde hala buraya konu açıp acaba demezdimSeni ilgilendiren bi durum göremedim sonuçta araba kardeşinin.
Valla genelde gelinleri haklı bulurum olmasalar bile bi şekilde haklı çıkarmaya çalışırım ama size pes diyorum sadece.Kalbinizi bu kadar karartmayın iyi kalp hepimize lazım.
O araba su yakmıyo ama dimi
Kızkardeşim benden gaz parası almadan bir metre bile götürmez biliyor musunuznapcak kardeşinden benzin parası mı isteyecek?
Sadece
araba kardeşinin derken biz o kardeşiyle evliyiz farkındamısınız sandınız kadar kalbi kararmış biri olsam iyiliğimiz sürekli suistimal edildiği halde hala buraya konu açıp acaba demezdim
Kızkardeşim benden gaz parası almadan bir metre bile götürmez biliyor musunuz
Sanki çocuk eşimin dediginiz anda tamamen haksız oldunuzKızlar benim bi görümcem var bunların arabası yok her işi düştünde eşimi arıyor beni şuraya götür buraya götür cocuğu hastalanıyo yine eşimi arıyor sanki çocuk eşimin kendi eşi götürmesi gerekmeZmi baslarda hoş gördüm kardeşi götürsün Nevarki diye ama süreklilik kazanınca ister istemez gözüme Batı'yo bide sizin değişik fikirlerinize ihtiyacım var ben yanlışmı düşünüyorum?
Karşınızda uç kuruşun hesabını yapan bi insan varsa sizde onlardan göre göre alışıyorsunuz maalesefnapcak kardeşinden benzin parası mı isteyecek?
Karşınızda uç kuruşun hesabını yapan bi insan varsa sizde onlardan göre göre alışıyorsunuz maalesef
Konumu açtım ilk cümlemde demiştim acabamı amacım polemik yaratmak değil Bastada dedim gibi fikir almak istedim sadece Buda sizin fikriniz saygı duyuyorum yalnız sadece FIKIR almak için konu açtım acımasız eleştiriler için değil kin ve nefret dolu tohumlarınızı başka yerlere sacın ve konumdan uzaklaşınAcaba demiyosun ki araba su mu yakıyor diyosun acaba dediğin bi durum göremedim?
Evet farkındayım sizin eşinizse onunda kardeşi siz bunun pek farkında değilsiniz sanırım.Kocayı ayrı alamıyoruz genelde ailesiyle paket halinde geliyor ya hani.Kocanızın yeğeni sizin de yeğeniniz oluyor ya hani.
Ben ablasının zırt pırt kardeşine kendini taşıttığını da düşünmüyorum açıkçası.Öyle olsa alışverişe götürüyor kafeye götürüyor falan derdiniz.Verdiğiniz örnekse çocuğu hastaneye götürtmesi.Size batan o olmuş yani.Ben pek iyilik meleği göremiyorum sizi o yüzden kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?