Eşimin gorumcemi heryere taşıması

Digerlerine nazaran tek gerçekçi cvb sizinki sanırım

Süreklilik arzettiğinde rahatsız olunabilecek bir durum ama eşinin ne düşündüğü daha ağır basıyor.
Eşiniz bu durumdan memnunsa diyecek söz yok,çok bulaşmayın bence.
Eşiniz de şikayetçiyse kibarca halledebilir.

HAKLISINIZ!!

Sürekliliği olan bir durum olmuşsa görümcenizin size saygısı yok demektir (hastalık ölüm disinda).Araba evin arabasıdır .Görümceniz sizin ve eşinizin huzursuz olabileceğini düşünerek bile olsa gelsin beni götürsün diyebiliyorsa .Sizde ona kocasının götürmesi gerektigi ile ilgili görev ve sorumluluklarını hatırlabilirsiniz demektir.Onun kardeşidir yapabilir gidebilir diye bir düşünce olamaz !aile birliği kurulduktan sonra iki kişi birbirinin onayı ve desteğiyle durumları analiz eder.eşinizin kardeşine gösterdiği özveriyi sizde sürekli ailenize gosterirseniz zaten hic vakit geciremezsin

Cocuğum var canım ama ben çocumu götürcem zaman bile eşime demiyorum işinden olur sürekli izin alırsa diye

Çocuğun varsa biraz daha halden anlaman lazım canım. Hastalık bu yani başka şeye benzemez. Evlendik diye insanlardan ailesini silip atmasını da bekleyemeyiz. Tabi ki her ihtiyacında koşacak. Kardeşler bu günler içindir. Sen de eşine ihtiyacın olduğunda çağırabilirsin. Ha sana gelemiyorum der de kardeşine giderse o zaman işler değişir.

Belki eşinin bir derdi yok kardeşini bir yerlere götürmekle. Ki muhtemelen yok sesini çıkarmayıp götürdüğüne göre. Yoksa reddetmeyi düşünebilir koca adam sanıyorum.
Aynen o da var tabi.
Abisi şikayetçi değilse sorun yapılmamalı ama belki de kırmamak için tamam diyordur.
Bu istek çok sıksa konu sahibi haklı bozulmakta ama arada sıradaysa büyütülmemeli bence de.

Ya pardon da siz kendi evinin ihtiyaçlarını kayınpedere ödeten üye değil misiniz?Onu ödetirken yapacaklar tabi derken kocanızın sorumluluğu nerdeydi mesela?Alırken kepçeyle vermeye gelince kaşığın ucuyla.Ne güzel hayat valla

Sadece
Kardeşine, yeğenine feda olsundur.
Kusura bakmayın ama yeğenim hasta olsa, ablam rica etse arabanın yağını suyunu düşünmem ben. Ayıp yahu.
Kardeşine, yeğenine feda olsundur.
Kusura bakmayın ama yeğenim hasta olsa, ablam rica etse arabanın yağını suyunu düşünmem ben.
araba kardeşinin derken biz o kardeşiyle evliyiz farkındamısınız sandınız kadar kalbi kararmış biri olsam iyiliğimiz sürekli suistimal edildiği halde hala buraya konu açıp acaba demezdim

Sadece

araba kardeşinin derken biz o kardeşiyle evliyiz farkındamısınız sandınız kadar kalbi kararmış biri olsam iyiliğimiz sürekli suistimal edildiği halde hala buraya konu açıp acaba demezdim

Acaba demiyosun ki araba su mu yakıyor diyosun acaba dediğin bi durum göremedim?

Evet farkındayım sizin eşinizse onunda kardeşi siz bunun pek farkında değilsiniz sanırım.Kocayı ayrı alamıyoruz genelde ailesiyle paket halinde geliyor ya hani.Kocanızın yeğeni sizin de yeğeniniz oluyor ya hani.

Ben ablasının zırt pırt kardeşine kendini taşıttığını da düşünmüyorum açıkçası.Öyle olsa alışverişe götürüyor kafeye götürüyor falan derdiniz.Verdiğiniz örnekse çocuğu hastaneye götürtmesi.Size batan o olmuş yani.Ben pek iyilik meleği göremiyorum sizi o yüzden kusura bakmayın

Sanki cocuk
Sanki çocuk eşimin dediginiz anda tamamen haksız oldunuz

Karşınızda uç kuruşun hesabını yapan bi insan varsa sizde onlardan göre göre alışıyorsunuz maalesef

haklı olsanız bile o eşinizin kardeşi sizin yaşadığınız bu rahatsızlıkları eşiniz yaşamıyorsa size laf etmek düşmez ..

Konumu açtım ilk cümlemde demiştim acabamı amacım polemik yaratmak değil Bastada dedim gibi fikir almak istedim sadece Buda sizin fikriniz saygı duyuyorum yalnız sadece FIKIR almak için konu açtım acımasız eleştiriler için değil kin ve nefret dolu tohumlarınızı başka yerlere sacın ve konumdan uzaklaşın

Araba su yakmiyo muymus? Ben de diyorum ki bazi insanlar nasil bu kadar haset olabiliyor . canli ornegini gordum.
Sizin cocugunuz hastayken siz niye esinize soylemiyosunuz? Soyleyin gotursun. Kardesi de tabii soyleyecek dayisi goturur kendi sikayetci degilse size laf dusmez.

Eşiniz onları görütüp sizi zor duruma düşürüyorsa haklı olabilirsiniz. Ancak size bir zararı dokunmuyor yansıtmıyorsa bırakın da kardeşine de o kadarlık faydası olsun. Kardeşine yapmayacak da kime yapacak. Yarın sizin kardeşinize de ihtiyaç olabilir. İyilik yap denize at mantığında olun biraz bu kadar küçük hesapların peşine düşmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…