- 29 Ağustos 2014
- 5.657
- 18.014
- 448
- 33
Yanlış düşünüyorsun tatlım.Biraz daha merhametli olmayı dene bu takıntıdan kurtulmaya çalış..çalış ki tadını kaçmasınKızlar benim bi görümcem var bunların arabası yok her işi düştünde eşimi arıyor beni şuraya götür buraya götür cocuğu hastalanıyo yine eşimi arıyor sanki çocuk eşimin kendi eşi götürmesi gerekmeZmi baslarda hoş gördüm kardeşi götürsün Nevarki diye ama süreklilik kazanınca ister istemez gözüme Batı'yo bide sizin değişik fikirlerinize ihtiyacım var ben yanlışmı düşünüyorum?
çocuğunuz hasta olduğunda mı eşinize haber vermiyorsunuz işinden kalır diyeCocuğum var canım ama ben çocumu götürcem zaman bile eşime demiyorum işinden olur sürekli izin alırsa diye
Kızlar benim bi görümcem var bunların arabası yok her işi düştünde eşimi arıyor beni şuraya götür buraya götür cocuğu hastalanıyo yine eşimi arıyor sanki çocuk eşimin kendi eşi götürmesi gerekmeZmi baslarda hoş gördüm kardeşi götürsün Nevarki diye ama süreklilik kazanınca ister istemez gözüme Batı'yo bide sizin değişik fikirlerinize ihtiyacım var ben yanlışmı düşünüyorum?
Gorusuyor musun ablanla peki?vay be.
ben adım atamazken ağrıdan ablam beni götürmemek için hastaneye (2 km uzakta) kavga çıkarıp, "minibüsle git" diyip anahtarını alıp çıkmıştı evden.
insan nası bu kadar gaddar olabilir, yabancı biri bile olsa ben bunu yapamam demiştim kendime.
demek bu kafayla oluyormuş. hmm.
Müneccimliğe merak salmışları ne takıyorsun, boşversene başka dert mi yok sanki hayatta. Umursama bile.herkese tek tek cvp yazamıyorum kusura bakmayın yorumlarınız için tşk ederim ama ben insan yaftalamanın nekadar kolay bişey oldunu yine burda ögrendim sadece bir cümleye takılıp gadddarsın kalpsizsin vicdansızsın vs.. burdakiler ne beni tanıyor nede görümcemi sadece objektif fikirlere ihtiyac duyup yazmak istedim ya ben kendimi anlatamdım yada insanlar beni anlamadı ama birini karalama kampanyası başlatmadan önce onun hakkında fikir sahibi olmanızı öneririm bütün herkes iyilik melegi bense v icdansız bir cadı oldum neyse herkesi kendi vicdanıyla başbaşa bırakıp konumun kapanmasını ricaediyorum kazen yada mune
Müneccimliğe merak salmışları ne takıyorsun, boşversene başka dert mi yok sanki hayatta. Umursama bile.herkese tek tek cvp yazamıyorum kusura bakmayın yorumlarınız için tşk ederim ama ben insan yaftalamanın nekadar kolay bişey oldunu yine burda ögrendim sadece bir cümleye takılıp gadddarsın kalpsizsin vicdansızsın vs.. burdakiler ne beni tanıyor nede görümcemi sadece objektif fikirlere ihtiyac duyup yazmak istedim ya ben kendimi anlatamdım yada insanlar beni anlamadı ama birini karalama kampanyası başlatmadan önce onun hakkında fikir sahibi olmanızı öneririm bütün herkes iyilik melegi bense v icdansız bir cadı oldum neyse herkesi kendi vicdanıyla başbaşa bırakıp konumun kapanmasını ricaediyorum kazen yada mune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?