• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin güzel giyinmemi talep etmesi

Evet incilerim dökülmez ama gurur yaptım bir kere. Şu saatten sonra sırf o istedi diye yapamam.
Eşimin ilk ilişkisi değil ayrıca. Kendisinin daha önce çokça ilişkisi olmuş.
İyi de eşlerin birbirlerinin makul isteklerini yapması onlardan bir şey eksiltmez ki. Belki de vajinusmus sorununuzun kökeninde 'o kim köpek ben onu mutlu edicem' bakış açınız vardır.
İnsanlar çok çok ekstra olmadıkça partnerinin isteklerini yapmalılar bence. Mesela sakal kesmek, güzel giyinmek, yeni pozisyonlar denemek... Zamanla aranızda cinsellik oturdukca sizin de ondan talepleriniz olacak. En ufak bir eleştiri bile olmayan cümlede o da bozulup tepki verse 'ben böyleyim kızım ,hiç değişmedim. İşine gelirse' dese bu sağlıklı bir tepki olaack mi? Bence sizin tepkiniz de tam olarak böyle sağlıksız. Ne güzel işleri yoluna koymuşsunuz, en zor kısmı atlatmissiniz. Biraz daha çaba gösterin. Bu süreç tek sizin değil,ikiniz için de cook zor bir süreç olmuştur eminim . Ki adam bir buçuk sene buna saygı göstermiş, sizi kirmamis etmemiş. Bu da küçük bir şey değil. Böyle koca istedi diye kıyafet de giyilir yani,neden giyilmesin ki?
Kedi kostümü değil,ev içi çiti pıtı elbise istemis adam

Eşim aradı şimdi konuştuk. Konuyu kapatabiliriz :)

Konunun benim kıyafetimle de çok ilgisi yokmuş sadece belki yardımcı olur diye böyle bir talepte bulunmuş. Çünkü vajinismus yenmeye çalıştığım için öncesinde aparatlarla çalışıyoruz, acımasın diye görev icabı aman dur biraz git oraya dokunma vs kendini konu mankeni gibi hissediyormuş. Hatta ameliyat eder gibi milim milim ilerlemek acıyınca çıkarmak vs konsantre olamıyormuş olaydan kopuyormuş.
Böyle düşününce hak verdim. Vajinismustan tamamen kurtulup aparatsız seks yapmaya başlayınca düzelir muhtelemen. Kıyafet konusunda da bir değişiklik düşünmüyorum. Benimle evlenirken de böyleydim :)
ben de tedavi gördüm nişanlıyım şu anda da. biz ilk denemede yapamadık koştum doktora 1 haftada yendim. benim doktorum acıma dedi eşime ağlarsa bir anda gir demişti ahahahahaha. ben kendim de sert seviyorum zaten.

erkekler kontrolü çok sevmiyor. kendinizi eşinize bırakın rahatlayın ona bırakın bazı şeyleri. sadece güvenin ona canınızı acıtmayacak

Açıkçası şık mini bir elbise giydiğimde kendim bile yükseliyorum, hormonları yükselten şeyler bunlar. Adamlar nasıl yükselmesin, özellikle dışarıda bu kadar rahat giyinen kadınlar varken eve gelip sizi pijamalı tişörtlü görmesi düşürüyor olabilir,bence normal

Edit: 6.sayfada konuyu kapadım :)

bugün canımı sıkan bir konu var. 1.5 aylık evliyim ve vajinismusu geçen hafta yendim. Sadece 2 kez ilişki oldu o da doktor söyledi diye görev icabı. Sonrasında 1 hafta boyunca eşim gayet isteksizdi. İki gün filan hastayım dedi. Ondan sonra halsizim dedi vs. Ben de dün en son patladım. Ne diye evlendim o zaman diye.

Bugün sabah mesaj atmış işe gidince. Harika vücudun var evde ev tişörtü şort vs yerine elbise giysen olmaz mı elbise yakışıyor diye. Pijama eski tişört vs giyince o kadar da canım istemiyor demiş.

Biz neredeyse 1 senedir birlikte yaşıyoruz zaten ve hep böyle giyinirim. En saçma sapan hallerimde bile gayet istekli oluyordu ne değişti şimdi? Ayrıca evde süslenip elbise giyip onun gelmesini beklemek hem salakça geliyor hem de gurur yapıyorum istemiyorum öyle. Kalbimin kırılmasında haksız mıyım?
Ay keşke bana da dese benimki 😂 bir suru güzel elbise var hiç giy demiyor dolapta çürüdü elbiseler , sonra giyersin diyor gecistiriyor ben don tişörtle de seksiymisim 😂. Bu arada şaka bir yana eşlerin birbirlerinden bu tarz istekleri olabilir. Sende ondan isteyebilirsin bazı şeyler ayrıca seni beğenmediğinden değil bence " harika vicudun var" demek seni beğenmiyorum anlamına gelmiyor . Seni , o harika vücuduna yaraşır bir elbise ile görmek istiyorum demek istiyor bence ☺️

Benim eşimde istiyor evde istedigi gibi giyinme mi aksine benim hoşuma gidiyor bunda kızacak şey yokki

Eşim aradı şimdi konuştuk. Konuyu kapatabiliriz :)

Konunun benim kıyafetimle de çok ilgisi yokmuş sadece belki yardımcı olur diye böyle bir talepte bulunmuş. Çünkü vajinismus yenmeye çalıştığım için öncesinde aparatlarla çalışıyoruz, acımasın diye görev icabı aman dur biraz git oraya dokunma vs kendini konu mankeni gibi hissediyormuş. Hatta ameliyat eder gibi milim milim ilerlemek acıyınca çıkarmak vs konsantre olamıyormuş olaydan kopuyormuş.
Böyle düşününce hak verdim. Vajinismustan tamamen kurtulup aparatsız seks yapmaya başlayınca düzelir muhtelemen. Kıyafet konusunda da bir değişiklik düşünmüyorum. Benimle evlenirken de böyleydim :)

Kendinize zarar verirsiniz. Çünkü bir kadının dantelli iç çamaşırı giydiği haliyle normal pamuklu iç çamaşırı giydiği zamandaki cinsel isteği bile farklı oluyor.

Back
X