- 17 Ağustos 2011
- 24.855
- 156.651
- 798
İyi de eşlerin birbirlerinin makul isteklerini yapması onlardan bir şey eksiltmez ki. Belki de vajinusmus sorununuzun kökeninde 'o kim köpek ben onu mutlu edicem' bakış açınız vardır.Evet incilerim dökülmez ama gurur yaptım bir kere. Şu saatten sonra sırf o istedi diye yapamam.
Eşimin ilk ilişkisi değil ayrıca. Kendisinin daha önce çokça ilişkisi olmuş.
İnsanlar çok çok ekstra olmadıkça partnerinin isteklerini yapmalılar bence. Mesela sakal kesmek, güzel giyinmek, yeni pozisyonlar denemek... Zamanla aranızda cinsellik oturdukca sizin de ondan talepleriniz olacak. En ufak bir eleştiri bile olmayan cümlede o da bozulup tepki verse 'ben böyleyim kızım ,hiç değişmedim. İşine gelirse' dese bu sağlıklı bir tepki olaack mi? Bence sizin tepkiniz de tam olarak böyle sağlıksız. Ne güzel işleri yoluna koymuşsunuz, en zor kısmı atlatmissiniz. Biraz daha çaba gösterin. Bu süreç tek sizin değil,ikiniz için de cook zor bir süreç olmuştur eminim . Ki adam bir buçuk sene buna saygı göstermiş, sizi kirmamis etmemiş. Bu da küçük bir şey değil. Böyle koca istedi diye kıyafet de giyilir yani,neden giyilmesin ki?
Kedi kostümü değil,ev içi çiti pıtı elbise istemis adam