Eşinizin daha önce birlikteliği oldu mu sizden önce bilmiyorum ama olduysa bir ihtimal onunla olmadıysa da kafasındaki cinsel hayat beklentisiyle şimdi yaşadığınızı uyuşturamamış olabilir. Hepimiz farklı hayal ediyoruz ilk ilişkimizde havai fişekler patlayacak falan sanıyoruz ama bizim gibi toplumlarda kadın evlenene kadar cinselliğini sürekli bastırmak durumunda kaldığı için yetiştirilme tarzlarından toplumun genel örf adet yapısından dolayı çoğu kadın bu sorunla karşılaşıyoruz ne yazık ki.
Muhtemelen eşiniz ee yendik ilişki oldu neden hala böyle diye düşünüyor. Tam birleşme olması vajinismusu tam anlamıyla yenmişsiniz anlamına gelmiyor, biraz daha süre lazım zaman geçtikçe zevk alır hale geleceksiniz, korkularınız tamamen kaybolacak merak etmeyin.
Yine söylüyorum eşinizin yaklaşımı yanlış hayal kırıklığına uğramış olabilir ama bu süreç sonuna kadar sabırlı olmasını gerektiriyor. Gerekirse siz de alın karşınıza sürecin hala devam ettiğini ama çok büyük kısmı aştığınızı, gerisinin hızlı geleceğini söyleyin.
Kıyafet vs mevzusuna gelince, eşinizin libidosunda sorun yoksa sizi sürekli arzı endam beklemeyecektir, bu işin yarın öbür gün çocuktan sonraki kısmı da var insanlar kendilerini bir süre unutabiliyor kolik bebeği falan varsa bir de, o zaman da mı böyle bahane ile gelecek
Elbette farklı elbiseler, fantezi kıyafetler vs bunlar bence olmalı renkli bir cinsel hayat için ama bu olmayınca istekli olamıyorum olmamalı anlatmak istediğim bu