• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin güzel giyinmemi talep etmesi

Aynı evin içinde 1 sene yaşayıp, ilişkiye girecek kadar çekim hissedememek zaten sorunmuş.kusura bakmayın da 1 sene sevişmeden aynı evde yaşamak saçmalıktan başka birşey değil.böyle olacağı belliymiş.ne demek aynı evin içinde 1 sene sevişmeden durabilmek.bazı çiftler regl dönemlerinde bile ne yapacağını şaşırıyor.beklenti saçmaymış zaten.
İlk defa sana katılıyorum

Evlenmeden de ben böyle giyiniyordum giyimimi değiştirmeyeceğim demişsiniz de hiç mi içinizden gelmiyor arada ozneip elbise giymek. Ben de isteksizliğini kadınlarin giyimine vs yamayan erkekleri haklı bulmuyorum ama arada insan ozenmek ister kadın olarak. İsteyen erkek her halükarda ister zaten. Üstünüzde en kötü şeyler de olsa. Ama arada farklılık yapınca gerçekten karşılığı oluyor.

Kıyafet kısmı bana bahane gibi geldi istekli bi erkek çokta kıyafeti takmaz temizlik dışında bunlr bana bahane gibi geliyor ama yerinizde olsam bu isteği geri çevirmez dediği gibi giyinirdim

Güzel giyinmenizi isteyebilirlalr ama bunu cinselliğe bağlamasi bahanesi olmuş. Kendi isteksizliğinin yükünü sizn omuzlarınıza atması çok saçma.
İsteyen adam babaanne donu giyseniz de ister.

İlk defa sana katılıyorum
Bunun çekim hissedememekle alakası yok ki. Vajinismus gibi bir hastalık var ortada. Bilmeyen atıp tutuyor böyle Ferhans gibi. Çekim de vardır, sevişme de. Ha oldu ha olacak derken insanlar ertelediği için uzuyor bu süreç.

Bunun çekim hissedememekle alakası yok ki. Vajinismus gibi bir hastalık var ortada. Bilmeyen atıp tutuyor böyle Ferhans gibi. Çekim de vardır, sevişme de. Ha oldu ha olacak derken insanlar ertelediği için uzuyor bu süreç.
Aynen öyle. Evlenmeden önce çok da önemli bir sorun gibi gelmediği için çözmeye uğraşmamıştım ama evlenince hem evliyiz hem ilişkiye giremiyorum diye panik oldum.
Öncesinde böyle bir paniğim olmadığı için idare ediyorduk işte bir şekilde.

insanın eşinden bu tarz şeyler beklemesi çok doğal. bende eşim istediğim gibi giyinsin isterim çünkü bazı kıyafetler, parfümler yükseltir beni. sevişesim yoksada gelir yani. onun istediğini giyinmekte kişiden bir şey götürmez. evlilik, ikili ilişkiler tamda böyle bir şey

Eşime söylediğim zaman onun bakışı :KK57::olamaz:

cache-v2

Ne var bunda?
Evde de paspal gezmemek lazim.
Cok guzel ev kiyafetleri var h3m rahat hem şık. Evde abiye ile gezin demiyordur.

Ben yanlış mı anladım bilmiyorum ama elbise deyince abiye veya dışarı elbisesi gibi değil de, ev elbiseleri var penye efil efil ama çok da güzel duruyor. Pijama takımları var adı pijama ama şortlu askılı, kesimleri güzel modelleri güzel. Ben evde genelde öyle giyinirim. Önceden daha eski şeylerimi giyerdim, sonradan aldım onları da param olunca 😂 İstek konusunda sorun yoktu ama yine de şimdi evde gezerken bir yerlerim elleniyor mutlaka 😂😂 Konu sahibinin eşi de öyle kıyafetler demek istemiş ama becerememiş olabilir.

Eşinizin daha önce birlikteliği oldu mu sizden önce bilmiyorum ama olduysa bir ihtimal onunla olmadıysa da kafasındaki cinsel hayat beklentisiyle şimdi yaşadığınızı uyuşturamamış olabilir. Hepimiz farklı hayal ediyoruz ilk ilişkimizde havai fişekler patlayacak falan sanıyoruz ama bizim gibi toplumlarda kadın evlenene kadar cinselliğini sürekli bastırmak durumunda kaldığı için yetiştirilme tarzlarından toplumun genel örf adet yapısından dolayı çoğu kadın bu sorunla karşılaşıyoruz ne yazık ki.
Muhtemelen eşiniz ee yendik ilişki oldu neden hala böyle diye düşünüyor. Tam birleşme olması vajinismusu tam anlamıyla yenmişsiniz anlamına gelmiyor, biraz daha süre lazım zaman geçtikçe zevk alır hale geleceksiniz, korkularınız tamamen kaybolacak merak etmeyin.
Yine söylüyorum eşinizin yaklaşımı yanlış hayal kırıklığına uğramış olabilir ama bu süreç sonuna kadar sabırlı olmasını gerektiriyor. Gerekirse siz de alın karşınıza sürecin hala devam ettiğini ama çok büyük kısmı aştığınızı, gerisinin hızlı geleceğini söyleyin.
Kıyafet vs mevzusuna gelince, eşinizin libidosunda sorun yoksa sizi sürekli arzı endam beklemeyecektir, bu işin yarın öbür gün çocuktan sonraki kısmı da var insanlar kendilerini bir süre unutabiliyor kolik bebeği falan varsa bir de, o zaman da mı böyle bahane ile gelecek
Elbette farklı elbiseler, fantezi kıyafetler vs bunlar bence olmalı renkli bir cinsel hayat için ama bu olmayınca istekli olamıyorum olmamalı anlatmak istediğim bu
Bu arkadaş son iki paragrafta çok güzel özetlemiş aslında...yarın öbür gün çocuktan sonra napacak eşiniz ..insan dus almaya zor fırsat buluyor...
Yaşadıkça göreceksin bence bunlar bahane..umarım öyle olmaz ama istekli bir erkek için güzel giyinmeme bahane olamaz bence

Eşiniz onu bahane göstermiş ama kötü bir şey de istememiş. Bazen de elbise giyebilirsiniz sanki. Bahane de olsa öyle istiyor, öyle bir fantezisi vardır yani🤣 Cinsellikte ben böyleyim böyle kabul etsin olmamalı bence. Bunu bir düşünün☺️

Bu arkadaş son iki paragrafta çok güzel özetlemiş aslında...yarın öbür gün çocuktan sonra napacak eşiniz ..insan dus almaya zor fırsat buluyor...
Yaşadıkça göreceksin bence bunlar bahane..umarım öyle olmaz ama istekli bir erkek için güzel giyinmeme bahane olamaz bence
Zaten anlatmış adam sorunu. Bence çok da haklı.. vajinismus iki taraf için de çok zor.

Ayrıca 2 çocuğum var ben anlayamadım, elbise giymek neden zor olsun?😀 ufacık bir şey istemiş, arada bir yapılamaz mı gerçekten? Çocuk olunca yapamazsın o yüzden şimdiden yapma mı diyorsunuz🤣

Zaten anlatmış adam sorunu. Bence çok da haklı.. vajinismus iki taraf için de çok zor.

Ayrıca 2 çocuğum var ben anlayamadım, elbise giymek neden zor olsun?😀 ufacık bir şey istemiş, arada bir yapılamaz mı gerçekten? Çocuk olunca yapamazsın o yüzden şimdiden yapma mı diyorsunuz🤣
Hayır yapma demiyorum. Sadece bahane üretiyor eşi diyorum..şort tişört giyiyormus klorakli pijamayla gezmiyor sonuçta..daha da yeni evli..hazır yeni atlatmisken sorunlarını daha istekli olması lazım eşinin...şimdiden bunu bahane eden çocuk olunca napicak diyorum...hepimiz bebek varken ki hallerimizi biliyoruz

Hayır yapma demiyorum. Sadece bahane üretiyor eşi diyorum..şort tişört giyiyormus klorakli pijamayla gezmiyor sonuçta..daha da yeni evli..hazır yeni atlatmisken sorunlarını daha istekli olması lazım eşinin...şimdiden bunu bahane eden çocuk olunca napicak diyorum...hepimiz bebek varken ki hallerimizi biliyoruz
Evet sorunu söylemiş zaten. Aparatlarla ilişkiye başlamak, kaydırıcı gelmesin diye bir şey sermek falan çok formalite gibi oluyor tabi, o da o yüzden böyle demiş. Kırmak istememiş belli ki, öyle olursa belki daha farklı olur diye düşünmüş. Ki daha önce ön sevişme vs de sıkıntı yokmuş.
Benim eşim benden böyle kırmadan bir şey rica etse düşünür yapardım, bilmem 🤷🏻‍♀️

İlişkilerde bir tarafin asiri pasif ve cekinik kalmasi diger tarafa fazla ozguven pompaliyor işte. 😬😬
Adam 1,5 ay beklemiş zaten, bu beklemenin sonunda yine tam anlamiyla bir cinsellik yaşayamamiş. Sanki konu sahibi adama dogru durust cinsellik yaşatabiliyormuş gibi bir de ustune adama kiziyor niye evlendim diye. Bunu adam soruyor olsaydi ne hissederdi? 🙄
Ayyynen. Zevk alamamış ki isteği sönebilir gayet normal, ben olsam cilve naz totosunda gezerdim zaten sevisememis olmanın verdigi duyguyla.

Aynen öyle. Kk da bile kocam bakımsız diye açılan konularda koca lincleniyor, adam kadından birşey istemiş gene koca lincleniyor, kadın ilişkiye girememiş ama suç gene kocada 🙄
Asker her dk hazırolda beklemediği icin özür dilemeli… cünkü ayağa KALKMALI ve her zaman DİK olmalı🥹🥹

Back
X