eşimin haberi olmadan bunu yapabilir miyim sizce

Eşinin haberi olsane olmasa ne hamile kalırsan bakacak olan sensin yine onun için sor öğren doktordan taktir gitsin

Her yolu deneyip hamile kalamayanlar ve spiralle hamile kalırım diye korkanlar arasında sıkışıp kalan dünya insanları Sanırım her iş olacağına varıyor.

Yok hormonlu spiral değildi benimki.
Valla bilmiyorumki canım kayma oynama yoktu, üstelik 1 ay önce kontrole de gitmiştim ikinci yıl için ama Allah verdi . Kabullendik. :)
Anlıyorum sizi de maşallah dört tanr varmış. Rabbim bundan sonra isteyenlere versin inşallah... Çift koruma düşünün yoksa sizde , ben öyle plan yapıuorum şuan. Hap ve condom diye. Doğurmadan kaygılardayım inanın.

Ben nexplanon taktırdım, kol ici implant. Doktor 70 kiloya kadar 7 yıla kadar koruma sağlar dedi. En az 3 yıl koruyormus. Çok memnunum. Özel hastaneler yapıyor, arayıp sorun, yapan varsa eczaneye ilacı getirtip gidip taktırırsınız. Ikinci yöntem aylık ve üç aylık iğneler. Fiyatları çok uygun, eczanelerde oluyor, sağlık ocağında hemşire hemen yapıyor. Size bir dahaki yapacağınız zamanı yazıyor, ignenizi alıp gidiyorsunuz. Aile hekimine sorun, o size ne zaman başlamanız gerektiğini anlatır zaten.

Şimdi okudum emziriyormussunuz. Size en uygun yöntem prezervatif gibi. Eşinizi ikna edin bence. Sut korur diyorlar ama emzirirken hamile kalan çok insan var.

hap kullan en temizi yasmin

Takmadan takmaya fark mi var yani?
Ben ilk bebeğimde de spiralle korunmuştum.böyle bi sorun yaşamamıştım.ama ikinci de kanamam durmadı.özele gittim vücut tepki vermiş dedi çıkarttı.yara vardı onu yaktı 2 ay sonra da tekrar taktı.hiç sorun yaşamazsın ölçüsünü alıp taktım dedi.gerçekten de hiç sorun yaşamadım.

Yara filan korktum simdi umarim ole birsry yoktur..bugun 13 gun oldu tam hala devam ediyor. Bu yara olusursa iliskiye girilir mi cnm? Umarim ole birsey yoktur 1000 pisman oldum simdi

Bana dogru gelmedi. Empati yapin ve dusunun ki esiniz sizden habersiz kararlar alip bir seyler yapiyor. Kulaga bile hos gelmiyor.

Madem ikinizin yararina bu durum, esinize uygun bir dille yapmak istediginizi anlatmak cok mu zor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…