O şekilde söyledim ben de.Ama onun ağzından bi defa bile gerekirse gitmem lafı çıkmadıAilesine yardım ediyor.
Gitme demek yerine,gidince yalnız hissediyorum özlüyorum vs deseydin eve dönmek için acele ederdi.
Tarzın yanlış olmuş biraz.
Toparlamaya bak.
Gitmesin demedim ama şu sınav sürecinde beni evde yalnız bırakma hep ders üstündeyim bi ihtiyaç eksik gedik olur vs dedim ama o hep olumsuz cevaplar verdi.Eşin terbiyesiz o ayrı da
Kocaman kadınsın evde akşama kadar dursan noluy
Yaşlı babasına yardıma gitmesi seni neden rahatsız ediyor?
Alakası yok.Çünkü gidip geliyor sürekliEsin hakaretlerinde haksiz olsa da senin nazin kaprisin de cekilir gibi degil. Nolacak, koydekiler toprakla ilgilenicek esin gitmicek, miras bolunurken emeksiz ustune konacaksiniz? Yok ya? Sanki her gun gidiyo biraz simarik gordum seni
Öyleyiz hıhıSen hata yapmışsın. Ben olsam saçma kaprislerini çekmezdim şahsen. Ama bu eşinin ettiği hakaretleri haklı çıkartmaz. Gerçi sen de aynı şekilde karşılık vermişsin. Ne diyeyim, bence uyumlu bir çiftsiniz, tencere kapak misali.
Gitmesini istemiyosan topraktan hak iddia etmiceksin armut pis agzima dus koydekiler enayi miAlakası yok.Çünkü gidip geliyor sürekli
Bırakıyorum karışmıyorum sorun bu deil.Ben ne zaman ailesiyle ilgili olumsuz bir tavır sergilesem,haklı da olsam haksız da olsam sürekli tersleme modunda.ve bu çok zoruma gidiyor.Hakaret konusunda haklısınız da gitmesine aşırı tepki göstermiştin izle. Zaten siz oturup çalışacaksınız, bırakın gidip ailesine yardım etsin ne var bunda? Ben bile daraldım burada.
Pardon da topraktan hak iddia edeceğim yada aman bize toprak versinler diyen oldu mu.umrumda deil.tam tersi aranayım eşimle uzaklara gideyim ne toprak isterim ne bi şey modunda oldum sürekli.konumu saptırmayın lütfen.Gitmesini istemiyosan topraktan hak iddia etmiceksin armut pis agzima dus koydekiler enayi mi
Gitme demekle gidince çok özlüyorum arasında fark var.O şekilde söyledim ben de.Ama onun ağzından bi defa bile gerekirse gitmem lafı çıkmadı
Üzüldüğüm nokta bu benim.saçma sapan konularda dahi tartışsak bna bu tür kelimeler kullanıyor.halbuki normal tartışsak, sonradan ikimizde hatamızın farkına varıyor barışıyoruz.Ama böyle hakaret edince haksız da olsam ona yaklaşmak istemiyorumEşiniz ailesine yardım etmeye gidebilir bu çok normal, evde tek başınıza kalabilirsiniz sonuçta. Fakat eşinizin lafları inanılmaz kırıcı. Arada saygı kalmamış gibi ve daha 2 yıllık evlisiniz.
Doğru.hızlı yazınca pek ayrıntıya giremedim.O şekilde de yaklaştım daha öncesinde.Gitme demekle gidince çok özlüyorum arasında fark var.
O şekilde söylemediğini belirtmişsin yazında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?