Genel erkek hareketi maalesef, yapacak bir şey yok.Bırakıyorum karışmıyorum sorun bu deil.Ben ne zaman ailesiyle ilgili olumsuz bir tavır sergilesem,haklı da olsam haksız da olsam sürekli tersleme modunda.ve bu çok zoruma gidiyor.
Hiç bi gelir elde etmiyor 2 yıldır evliyiz 1 yıl da nişanlı.Hiç bi getirisini görmedim.Tam tersi eşim verir onlaraValla bilemedim ki
Hakaret kısmı çok hatalı ama sende az değilsin hani
Adam oradan bir gelir elde ediyor anladığım kadarıyla payı var
Ama sen gitme diyorsun
Valla evlenmeden önce üniversite okurken koca şehirde yapayalnız hemde 18 yaşındaydım çok şükür birşey olmadı
Kendi evinizdesiniz daha güvende Allah korusun ama neden birşey olsun ki
Ya bazı şeyler karşılıksızdırHiç bi gelir elde etmiyor 2 yıldır evliyiz 1 yıl da nişanlı.Hiç bi getirisini görmedim.Tam tersi eşim verir onlara
Mesela ben yillarca kardesimle topraga baksam yarin obur gun babam vefat edince diger kardesim biranda ortaya cikip hopp benimde hakkim var dese az otede dur bakim sen derim. Yillarca emek sarfetmisim sen yan gelip yatmissim kusura bakma hak iddia edemezsin derim.Hiç bi gelir elde etmiyor 2 yıldır evliyiz 1 yıl da nişanlı.Hiç bi getirisini görmedim.Tam tersi eşim verir onlara
ders çalışmayı böyle başkalarına sıkıntı yaşatarak yapmayın. ne eksik çıkabilir mesela ? bir eksik olursa siz yapabilirsiniz . zaten günde 8 saat ders çalışsanız yine mola vermiş oluyorsunuz. başınızı bekletmek istemeniz çok bencilce. orda tarla işi için gerçekten yardıma ihtiyaç duyan yaşlı baba var. siz bunu ilk kez yapmamışsınız. sürekli bu son olsun tavrınız var. karşınızdaki eşiniz 5 yaşında çocuk değil ki. böyle anlamadan ısrarcı tutumunuzu sürdürmeniz sizi bu noktaya sürüklemiş .Gitmesin demedim ama şu sınav sürecinde beni evde yalnız bırakma hep ders üstündeyim bi ihtiyaç eksik gedik olur vs dedim ama o hep olumsuz cevaplar verdi.
Anladım canım haklısın tabiMesela ben yillarca kardesimle topraga baksam yarin obur gun babam vefat edince diger kardesim biranda ortaya cikip hopp benimde hakkim var dese az otede dur bakim sen derim. Yillarca emek sarfetmisim sen yan gelip yatmissim kusura bakma hak iddia edemezsin derim.
Esinde bu durumu anlatmaya calisiyor bence sana. Suanda size o topraktan gelir gelmesi ya da gelmemesi degil mesele. Esinin hakki varsa ya hakkina sahip cikar gider calisir ya da hakkindan feragat eder. Benim dusuncem boyle. Sen anlik dusunuyorsun gibi geldi bana.
Fakat asil mesele toprak hak hukuk vs de degil bence ilk mesajimda da dedigim gibi sen esinin koye gitmesinden ailesinin yaninda olmasindan rahatsizsin. Gerisi bahane.
O şekilde söyledim ben de.Ama onun ağzından bi defa bile gerekirse gitmem lafı çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?