Eşimin hakaretleri

Eğer insan gibi anlatabilmis olsaydı
eşiniz hakliydi
ama bu sözleri söyleyen biri hiçbir zaman haklı olamaz
bence bir iki gün geçince konuşun
anlatmak istediklerini anladığını ancak aynı kelimeleri hakaretleri tekrar kullanirsa sonuçlarına da katlanmasi gerekecegini belirtebilirsiniz
bir de adamlara böyle çok bağımlı olmayın yaa işte sonra kendilerini bir şey sanıyorlar

Bırakıyorum karışmıyorum sorun bu deil.Ben ne zaman ailesiyle ilgili olumsuz bir tavır sergilesem,haklı da olsam haksız da olsam sürekli tersleme modunda.ve bu çok zoruma gidiyor.
Nasil karismamak bu bi de karissaniz nasil davranacaksiniz kimbilir.
Ailesine karsi hakli da olsam haksiz da olsam tersliyor diyorsun. O zaman haksiz konuma dusurme kendini (bu son konuda oldugu gibi cunku simarikca bi istek) boylece hakli oldugun konularda hic sorgulamadan hakkini ararsin. Adam sen bu tarz seyleri cok yaparsan benim hatun zaten benimkilere kil oldugu icin ikide bir ariza cikariyor deyip hakli oldugun zamanlari da gormez

Yemin ederim şımarıklıktan başka birşey değil yaptığınız hergün gidiyor desen tamam ama yazık olmuş eşine!

Reactions: iiz
Butun gun esinizle burun burunasiniz heralde 2 gunde boyle kapris yaptiginiza gore sabah gidip aksam geliyirmus adam is icin ne var bunda normalde ise gitmiyor heralde hep dizinizin dibinde. Ne kadar cok kardesi okursa olsun hisse sahibi olan herkes hasadin basindabulunur benim bildigim sonrada payinizi alamayimca dirdirlanmayin esinize

Iyi de adam sabah gidip aksam geliyormus, duyanda 2 3 gun gelmiyor zannedecek. Gitsin daha iyi ohh yap kahveni ders calis.

Reactions: iiz
İlk defa böyle konuşan bi Ada'mı haklı çıkartacak Kadar kaprisli bi üye geldi. Arkadasım gidecek tabi Ada'm sana da gel dese iki gün sonra ona da kavga çıkaracaksın zırt bırt beni peşinde sürüklüyor diye. Evlenmeyi bilip evde yek başına duramayan kadınları anlamıyorum. İhtiyacın eksiğin olursa çıkar alırsın. Senin derdin hiç bir değil açık olalım senin derdin Ada'm dizinin dibinden ayrılmasın ailesine gitmesin. Yalnız bu Ada'm seni çok Çekmez ya ayağını denk al yada sonuçlar fena olur benden demesi

Herkes sinirini bir baska turlu cikarir esinizde kufur ediyor belli ,sizde huyunu biliyorsunuz o da belli,gercekten cok basit bir konuda hic hakli olmadiginiz bir durumda ustune gidip sinirden cildirtacak ne var,bilmiyorum hosunuza mi gidiyor kavga etmek ,ya da kufur yemek ,
Hem kocaniz diye ailesine hic yardimci olmayacak mi ,emzikli bebek misiniz yatalak hasta mi esiniz hep yaninizda olsun ,
Siz sadece kapris yapiyorsunuz ,istediginizi yaptirmaya ugrasiyorsunuz ,olmayinca da bu sefer bozuluyorsunuz ,
Hic kimse kendini tuketen birini istemez ki,
Boyle yaparak esinizi tuketiyorsunuz ,adam durumu cok net soylemisv her cagirdiklarinda gidicem diyor net,
Memleketten erzak ya da para gerldiginde emeginiz olmayan bir seyden faydalanmayi kendinize yakistirabilecek misiniz

Eşin o hakaretleri etmemeliydi ayri mesele. . Ama sen haksizsin. Gece orada kalmiyormus sonucta. Bi eksigin olursa gider halledersin bu kadar abartma bence.

canım eğer vaktiyle de böyle küçük Şeyler için sorun çıkardıysan bunların birikimi olmuş olabilir. elbette hakaret etmesi yanlış ama aklında olsun bugün küçük Şeyler için tartışırsın yarın gerçekten büyük bişey olduğunda sesini duyuramazsın.

Esiniz hakaret etmemeli fakat sizde eşinizi biraz rahat birakin .kacan siz olun .degerli olursunuz.birakin gitsin ya ilgilenmeyin

Eşim işi gereği 24 saat yok mesela bazı zamanlar evde.Sadece gündüzleri değil bazı geceler de yalnız kalıyorum.
Kapımı kilitleyip yatıyorum yani ölmüyorum çok şükür.Ne bu tavır yalnız kalıcam diye allasen kaç yaşında kadınsınız?
Hakaret etmesi doğru değil elbette ama adamı çıldırtma noktasına mı getirdiniz acaba diye düşündüm bi an.

Yaşlı anasına babasına yardıma gidiyormuş adam.. hayırlı evlatmış helal olsun.. benim de evim epey sakin bi yerde ve bazen 4 bazen 5 gün eve gelmediği oluyo eşimin iş yoğunluğundan dolayı.. hem de her hafta.. ben öleyim o zaman diyesim geldi.. 3.5 yaşındaki oğlumla bi başıma tanımadığım bilmediğim bi yerdeyim.. çok bencilsiniz.. aynı durumda olsanız evladınız gelmese ne hisseder ne yapardınız acaba??

Adamı o vaziyete getirmeyin derim.. tamam yaptığı hoş değil ama karşınızdaki de bi insan ve sabrının bi sınırı var.. fazla zorluyosunuz bence

Uslubun cok yanlış olmuş. Kaç yıllık evlisiniz? Köy ne kadar uzaklıkta? Benim eşimde gıder , hiç razı olmam cunku 2 gece kalır gıttıgınde. Yıne de bişeydiyemem

Bu yıl çok çok önemli bir sınavım var, aynı zamanda evliyim.Hem de yeni evli..Eşim her sabah 6 buçukta evimizden 60 kilometre uzakta olan iş yerine gidip, eğer mesai varsa akşam 11 den önce dönmüyor. Ben evde sürekli yalnız kalıyorum. Özlüyor muyum? Evet. Sorun çıkarıyor muyum? Hayır çünkü çalışmak zorunda. Tavrınızı şımarık gördüm, benim de ağır sınavım var çalışıyorum ama evde eksik gedik olunca gidip kendim alabiliyorum.Yalnız kalınca bir şey olmuyor . Hakaret konusunda eşiniz haksız , ama diğer konularda kesinlikle siz haksızsınız.Bu kadar kapris yapacak bir şey göremedim ben.

Eşin sana ailene gitmene izin vermiyorum
artık dese,sen nasıl davranirdin.
Eşin hakaret ederek çok ayıp etmiş.
Ama sende çok bencil davranmışsın.

Pardon da topraktan hak iddia edeceğim yada aman bize toprak versinler diyen oldu mu.umrumda deil.tam tersi aranayım eşimle uzaklara gideyim ne toprak isterim ne bi şey modunda oldum sürekli.konumu saptırmayın lütfen.
Kv veya dıgerlerıyle problem mi yasadınıx? Neden surekli aranıza kavga sebebi oluyorlar

Ne güzel öğretmen bu böyle, okulda da öğrencilerine böyle hakaret ediyordur kesin. Çocuklarımızı emanet ettiğimiz eğitimcilerin bu hal ve hareketleri beni gelecek için çok fazla korkutuyor.

5 karış toprak için eşini üzmeye değmeyecek bir mevzu. Sende anlayışla karşılamamışsın o da inada bindirmiş olayı gerek yok aslnda büyütülecek bir şey değil bu unutulur ama ağızdan çıkanlar unutulmaz.

Normalde her erkek sabah ise gidiyor ev kadınları akşama kadar evde yalnız. ben şuan bebisimle babamızı bekliyoruz hiç sorun etmiyorum. ayrica babası bir şey olmaz yardım etsin zaten sürekli değil ya sende demissin bu zamanlar diye. Takma o kadar hakaretler iğrenç ve aşağılayıcı ama biraz suçlu sensin sankiii

eşin terbiyesizlik etmiş anladımda sizde biraz garipsiniz. Çocuk gibi evde yalnız kalamam ne yahu adam zaten akşam 8buçukta geliyomuş. Ben sizide biraz garipsedim kırılmayın ama.
eşinizin yerinde olsam tabiki bu tarz kelimeler sarfetmezdim ama yinede bende kızardım. garip geldi ne bileyim.bide üstüne her zaman olmuyormuş dönemselmiş. bu kadar abartıp sorun çıkarıcağınız hiç bişey yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…