Eşimin hakaretleri

Temel ihtiyaçları artı anne ilgisi de görürse emin ol kimseyi tınmaz lütfen oğlunla ilgilen ev işi yap yap bitmiyo zaten
Bayana hak veriyorum yani konu sahibine..boyle bi tanidigim var.babanin simartmalari anneye laf soylemesi vs.gibi durumlari var..cocuk annesine saygili degil.annenin de ilgi alakasi sefkati bakimi cocuguna karsi cok iyi bebekliginden bu yana. Ama babadan cok etkileniyor..
Hem sunuda soyluyeyim.karisina iyi saygili davranan adamin oglu da esine iyi davraniyor.modelleme yaparak ögreniyorlar..

Bayana hak veriyorum yani konu sahibine..boyle bi tanidigim var.babanin simartmalari anneye laf soylemesi vs.gibi durumlari var..cocuk annesine saygili degil.annenin de ilgi alakasi sefkati bakimi cocuguna karsi cok iyi bebekliginden bu yana. Ama babadan cok etkileniyor..
Hem sunuda soyluyeyim.karisina iyi saygili davranan adamin oglu da esine iyi davraniyor.modelleme yaparak ögreniyorlar..

İyi ama konu sahibi yeterince ilgilenmediğini kendi söylüyo, senin verdiğin örnekte anne ilgiliymiş, çocuk sadece karnım doysun bezim değişsin istemez ki oyun ister anneye naz yapmak ister birlikte bişeyler yapmak ister uzun uzun koynunda yatırırsın ne bileyim, 2.5 yaşında bu çocuk

2.5 yaşında oğlum var ve ona bağırsam bile anneee diye gelip gene bana sarılıyo sanki ben değil babası bağırmış gibi, yaş itibariyle o çocuk anne kuzusu anneye yapışma güvenli bağlanma yaşı bu yaş, kötü birsey demedim bende işi gücü boşver çocuğunla ilgilen dedim uçurum şimdiden başlarsa ilerde hepten kaybeder çocuğunu

İyi ama konu sahibi yeterince ilgilenmediğini kendi söylüyo, senin verdiğin örnekte anne ilgiliymiş, çocuk sadece karnım doysun bezim değişsin istemez ki oyun ister anneye naz yapmak ister birlikte bişeyler yapmak ister uzun uzun koynunda yatırırsın ne bileyim, 2.5 yaşında bu çocuk

2.5 yaşında oğlum var ve ona bağırsam bile anneee diye gelip gene bana sarılıyo sanki ben değil babası bağırmış gibi, yaş itibariyle o çocuk anne kuzusu anneye yapışma güvenli bağlanma yaşı bu yaş, kötü birsey demedim bende işi gücü boşver çocuğunla ilgilen dedim uçurum şimdiden başlarsa ilerde hepten kaybeder çocuğunu
Ben ilgilenmiyorum demedim oğlumın temel bakımı ile birlikte onunla oyunlar oynayan uyuyan vb. bir anneyim her zaman fakat son zamanlarda babasının davranışlarının yanında ev işlerinin de etkisi olabilir dedim ama hamileliliğim doğumum da dahil 6 yıldır her şeyi ben yapıyorum evden eşim yardım etmez işe de gidiyorum oğlumun tedavileri de çok zor malesef
Oğlum 3-4 gündür böyle davranıyor sadece ondan önce böyle değil eşimle son zamanlarda kavgalar arttı ve beni kötülemeye başladı oğlumu " pis anne kötü anne seni sevmiyor sen de sevme" vb.

Oğluma nasıl davranması gerektiğini ben öğrettim eşime öğrettiklerimle o iyi baba ben kötü anne oldum kendi söylüyor çok şey öğrendim diye senden

Ev işleri derken aşırı bi temizlik değil yemek süpürge çamaşır falan bunları yapmazsam evdeki kavgalar büyüyor ben yapmazsam o ne kadar kirlenirse kirlensin aç kalırsa kalsın yapmıyor oğlumun yemek sorunu var kilo boy artışı geride çalışıyorum oğluma bakıcı bakıyor öğretmenim bakıcım velim ev pis olsa okulda laf olur oğluma çok iyi bakıyor daha iyisini bulamam oğlumla ilgilenmeye çalışıyorum ama dediğim gibi kavgalar ve eşimin de etkisi var bu durumda
Temizlik icin de birini tut
Öğretmensiniz biraz daha insan psikolojisinden ve cocuk gelisiminden anlıyor olmanizi beklerdim
Sorunlarinizi aglama krizlerine girmeden evi terk etmeye calisip sürekli geri gelmeden cozmeye calisin lutfen. Bu ortamda o çocuga bir rol model olmadiginiz gibi kafasını allak bullak edersiniz

Temizlik icin de birini tut
Öğretmensiniz biraz daha insan psikolojisinden ve cocuk gelisiminden anlıyor olmanizi beklerdim
Sorunlarinizi aglama krizlerine girmeden evi terk etmeye calisip sürekli geri gelmeden cozmeye calisin lutfen. Bu ortamda o çocuga bir rol model olmadiginiz gibi kafasını allak bullak edersiniz
Tutmamı istemiyor temizlikçi öğretmen olmak yetmiyor malesef yaşadıklarınız ağırlaşınca

Bende öğretmenim benim eşim temizlik için kadın tutmami pek istemez. Ama eşim evde olmadığı zamanlar yarım günlüğüne bile olsa temizlige bayan çağırıyorum eşim bazen biliyor bazen bilmiyor. Zaten kabullenmeye başladı bile çünkü o istese de istemese de gizli bile olsa çağırıp temizligimi yaptiriyorum. Sizde boyle yapabilirsiniz
Ayrıca lütfen evden ya çıktığınızda bir daha geri donmeyin ya da dışarı çıkmayın. Esinizin bu davranışlarını esinizin yaninda baskasina(arkadaşı veya akrabası) söyleseniz tepkisi ne olur?

Teşekkür ederim ev dışında vakit geçirmek etkili olabilir dediğiniz gibi.
Çocuk travma yaşıyor. O ortamdan uzak yerler iyi gelir. Odasındaki eşyaların yerini değiştirebilirsiniz mesela. Beraber süsleyin onun saçmada gelse gösterdiği yerlere süs yapıştırın. Boyama yapın en basiti yaşına uygun.
Dikkatini enerjisini başka şeylere çekin.
Ana kuzusu daha. Annesinin negatif enerjisini anlar. Huzursuzluğunuzu üzüntünüzü zor olsada belli etmemeye çalışın.
İnternettede kaynak çok yaş grubuna göre aktiviteler. Öğretmensiniz bilirsiniz.
Korkmayın aranızda ilahi bi bağ var ona güvenin gülümseyin

Çocuk travma yaşıyor. O ortamdan uzak yerler iyi gelir. Odasındaki eşyaların yerini değiştirebilirsiniz mesela. Beraber süsleyin onun saçmada gelse gösterdiği yerlere süs yapıştırın. Boyama yapın en basiti yaşına uygun.
Dikkatini enerjisini başka şeylere çekin.
Ana kuzusu daha. Annesinin negatif enerjisini anlar. Huzursuzluğunuzu üzüntünüzü zor olsada belli etmemeye çalışın.
İnternettede kaynak çok yaş grubuna göre aktiviteler. Öğretmensiniz bilirsiniz.
Korkmayın aranızda ilahi bi bağ var ona güvenin gülümseyin
İyi geldi cevabınız anaokulu öğretmeniyim etkinlikler yaptırıyorum her zaman 3-4 gündür böyle yapınca korktum

Bende öğretmenim benim eşim temizlik için kadın tutmami pek istemez. Ama eşim evde olmadığı zamanlar yarım günlüğüne bile olsa temizlige bayan çağırıyorum eşim bazen biliyor bazen bilmiyor. Zaten kabullenmeye başladı bile çünkü o istese de istemese de gizli bile olsa çağırıp temizligimi yaptiriyorum. Sizde boyle yapabilirsiniz
Ayrıca lütfen evden ya çıktığınızda bir daha geri donmeyin ya da dışarı çıkmayın. Esinizin bu davranışlarını esinizin yaninda baskasina(arkadaşı veya akrabası) söyleseniz tepkisi ne olur?
Tepkisi kavga olur sen nasıl söylersin diye beni kötüler üste çıkar ben bile inanırım suçlu olduğuma yalanlarıyla

Bırakın evin işlerini eşiniz sorarsa da basıl ki o oğlum için diyor sizde ev işi yapmak sana hanım olmaya devam etmek için değil oğlum için duruyorum sadece onunla ilgilenirim deyin. Ve bunuda yapın. Bırakın dağınık olsum mutfakta bulaşık olsun. Önemli olan oğlunuz

Oğlumun temel ihtiyaçlarını karşılıyorum yemeği bezi vs. babası onun yanında kötü söz söylerse onada söyletirse soğumaz mı?

Ben bu cevaba göre ve ev işi vurgusuna istinaden yazdım ki gene de ilgilenmiyo demedim yeterince ilgilenmiyo demişim, sen yeterince ilgileniyorum diyosan eyvallah ben yanlış anladım demek ki

Back
X