- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
o avam,varos mahallesine ve akrabalarina. Canima minnet instagrama fotolar yağıyor yanak yanağa ..
Kocam icin pırlanta demedim ki. O ailede almamis terbiyesini kucuk yasta sırtına çantasını koyup gittigi yatılı okullarda almış.Şu bakış açılarınız da beni benden alıyor.
Koca ailesi tükaka ama kocalarınız pırlanta.
Nasıl oluyor bu anlamıyorum?O ailede yetişmiş.O terbiyeyi almış.
şimdi bir de o avam, varoşlara seni sormak lazım.
Canım hiic canını sıkma bence esine müstehak iste senlik hicbir durum yok. Kaynanan görüşmek istemiyor seninle. Yani senin söylediğin birsey yok. Esinde gercekleri görüyor yani o susmaya devam etsin öyle. Yönettiğini de zannetsin kendi kendini yesin bu durumlarda olan erkeklere oluyor arada kaliyor falan derler ya valla hiiicte oyle degil,ben neler neler gördüm tasvip ettigimden degil,ailesine senelerce sırt çeviren görüşmeyen etmeyen.. Yani karakter meselesi. Gitsin tek basina nereye gidiyorsa. Ya da gitmesin ama lutfen dik dur
Benim meseleyi biliyorsun,az evel annesi aradı çağırdı
Soguk soguk konustu yarın gelirim falan dedi annesine
Bana mesela bise demeye asla hakki yok derse cevaplar açık..
Iyi de ,beni cagirmadi ki kimse?ne sen ne annen davet etmedi ki? Ne alaka bana bunu söylüyorsun ..
En kabadayi söyleceğim sey de su "Hayatım sen nişanlıyken bana demistin ki,benim annemle kusme gibi bi durumum olmaz,annem yalniz bir kadin,babam zaten yok,annem huysuz bir kadın da degil sende kusemezsin demistin. E o küstü simdi.. Onun kusmeye hakki var da benim yok mu simdi de ben gelmek istemiyorum" dicem mesela
Derim de..
Herseyi soylerim cekinmem
Belki benim kaynana da ayni şeyleri soyluyoedur.söylüyordur muhtemelen söylüyordur da o avam,varos mahallesine ve akrabalarina. Canima minnet instagrama fotolar yağıyor yanak yanağa ..
Bence mutlu olmalisin iste senin haksiz bir durumun yok
Ve koskocaman bir
Ooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Canim benim ne annesinden ne de senden vazgeçiyor , annesi yüzünden seni de yuvasını da bilemedi bir türlü .
Ana kuzusu işte hep böyle gölgesi üstünüzde olacak maalesef(
Ayrıca esinde fazlaca hata var. Annesi bu sekilde konusurken
Anne sacmalama ne alaka acımak ben karımı seviyorum ne diye bosanayim ki?
Diyebilir di.
Sustuklari icin bunlari cekmek zorundalar üzgünüm .
Benim esim de senin esin de
Benim esim bana herseyi söyluyor annesine 2 kelime etse annesi de yerini bilir haddini bilir
Senin esin annesine bunlari soyleyemiyorsa neden soyleyemedigini de anlamadim ama neyse bu duruma katlanmak zorunda bence
Şu bakış açılarınız da beni benden alıyor.
Koca ailesi tükaka ama kocalarınız pırlanta.
Nasıl oluyor bu anlamıyorum?O ailede yetişmiş.O terbiyeyi almış.
şimdi bir de o avam, varoşlara seni sormak lazım.
Mantıklı düşünün annesini silip atabilecek mi? Böyle birşey mümkün mü? Zamanla yüz göz etmemeyi öğrenecek durumu kabul edecek veya etmeyecek. Aile birliği bozulmasın diye uğraşıyorlar. Bak benim görümcem kaynanam iftiracıdır. Kendilerini haklı çıkarmak icin krize girerler ağlar zırlarlar. Çok istedi boşanalım diye hatta çocuk vs yapmayın bile dedi sevgili görümce kişisi. Hep kıskanan oldu zaten göz bebeği o olsun herkes onu beğensin övsün istedi. Kıskançlıkları laf sokmaları sonucu en sonunda güzel bir tartışma çıkardım hakaret ediyordu artık. Konuşmuyorum. Ama hala kv beni arayıp beni haksız çıkarır. Kızı ağzımıza etse bile ne oldu seni kocandan mı boşattı der! Demem o ki pek takılmayın. Onca soruna rağmen akılsız kocam her defasında ailesinde soluğu almak ister. He bir arada hamileyim boşanma umutları yok oldukendi kendine üzülsün alışır duruma. Siz sakın ama sakın ailesini ortaya getirip huzuru bozmayın. Eşiniz de konuşursa kırmadan anlatın durumu her defasında
En azindan görüşmek istemiyor kv ya benimki gibi yakaniza yapişip kalsa benimkide diyor boşa anami onemli karı mi diye boşverin görüşmeyin
iyiyim canim çok şükür huzura kavuştum o adam ve aileden kurtularak .Canımmmm benim nasılsın epeydir konuşamadık...
Kuzuluğu geçtik artık annesine o kadar kızgın ki. Sırf annesi değil babası ve kardeşine de. Bana belli etmemeye çalışıyor ama hepsini kızgın suda boğacak derler ya o derece kızgın. Ben kenara çekildim hiçbir problem çıkartmıyorum, laf söz etmiyorum, özel günlerde cevap vermeseler de aile whats upına 1 cümle kutlama mesajı atıyorum sırf eşim görsün diye.
Kv gene benim akrabalara sarmaya çalıştı, resti yedi, bizimkiler kibarca rahat bırak tarzında konuştular. Umduğunu bulamadı, açık aradı günlerce bulamadı, herkes kv yi tanıdı artık çünkü.
Evet canım benden vazgeçmiyor, istiyor ki ailesi ile de özel günlerde 1-2 saat görüşelim. Tek isteği bu, bunu bile çok görüyor kv ona. Eşim patlama noktasında, bilmiyorum bundan sonra ne yapacak. Kv değişmiyor, hiç niyeti yok...
evet canım senin konuyu da biliyorum, benim eşim de senin eşin gibi tek giderdi eskiden, artık gitmek istemiyor tek başına çünkü kadının ben yokken çenesi durmuyor. Telefonda bir yere kadar ama gittiği zaman saniye susmaz tek konusu benim eminim ki, eşim de tek gitmiyor bunaldı aslında hem de çok. Çokkk sinirli ben onun halinden tavrından anlıyorum, bana da yansıtmıyor güya ama anlamaz mıyım...Adamı çıldırtıyor resmen kadın. Yani anlamıyorum oğlunun hatrı için özel günlerde 2 saat sussa, oğlu da mutlu olacak. Benimle konuşmasın benim de canıma minnet, adamın istediği yılbaşı bayram vs özel günlerde gidip ziyaret bu yani.
Eşim kendini boşa üzüyor ve evimize de yansıyor sonuçta gülüp oynamak varken adam sinirlendi yattı aşağı saatlerdir uyuyor sinirden...Bilmiyorum ne olacak bu işin sonu...
Iyi söylüyorsa cok iyi ben hic zannetmiyorum benimkinin ağzını açıp birsey söyledigini anca dişlerini sıkar oturupta.Yok kuzum söylüyor eşim, bağırıyor çağırıyor kızıyor annesine ben yokken. Ama öyle bir kadın ki, hiiçççç takmıyor oğlunu. Seninki de öyledir bence, çünkü kv ne eşimi, ne kp yi kimseyi sallamıyor. Takmış bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?