Eşimin halası

Tubilim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
336
305
53
Arkadaşlar merhaba eşimin halası sürekli annemin telefon numarasını istiyor, çok samimi de değiller, açıkçası konuşma tarzını da beğenmiyorum. Hadi ben eşimin halasıdır deyip geçiştiriyorum ama annemi muhattap etmek istemiyorum. Patavatsız cümleleri oluyor bazen. Vermesem ayıp olmaz dimi?

Son düzenleme:
Hala ve anneniz daha öncesinde tanışıyor muydu? Bir sohbet varsa istemiş olabilir.
Acaba derdi ne? Anneniz ile konuşsun, öğrenin.
Konuşmadan sonra olmadı engeller anneniz sorarsa da telefonu bozuldu dersiniz.

Annem açar ayıp olmasın der kötü brşey düşünmez annem çok naif, kibar bir kadın ama halası gerçekten darlar. Garip bir şekilde açmayınca defalarca arıyorlar mesela ben açmazsam eşimi, eşim açmazsa beni yine açmazsam br daha.. Değişik bir tip yani.. Anneme de bu kadar yapar mı bilmiyorum ama gerçekten muhattap olmasıniatiyorum, yıllar içinde bu sürekliliği nasıl sağlayacağımı blmiyorum malesef

Hala ve anneniz daha öncesinde tanışıyor muydu? Bir sohbet varsa istemiş olabilir.
Acaba derdi ne? Anneniz ile konuşsun, öğrenin.
Konuşmadan sonra olmadı engeller anneniz sorarsa da telefonu bozuldu dersiniz.
Tanışıyorlar bir iki kz görüştüler hala benim kayınvalidemle küs belki ona nispet için bile istiyor olabilir. Annen çok iyi, çok seviyorum falan diyerek istiyor benden. Boş mubabbet yapacak ama kesin abuk subuk konuşur o. Ağız arar, annemiarar başkalatını sorar. Engellersem başka numaralardan bile kontrol eder o.

Telefonunu açmayın mesela böyle enerji emen bir insanın hayatinizdaki vasfı çok olmamalı.

O zaman anneme sordum numaramı verme dedi dersin onun da hesabını soracak değil ya

Hala sizin annenizle kayınvalidenizi çekiştirmek istiyor büyük ihtimalle. Anneniz de ağzından bir iki söz kaçırırsa dünürü hakkında hala tüm aileye bunu duyurup ortalığı karıştıracak.

Hayır tabiki öyle söylemeyin diyeceginiz şey hala annem pek telefonla konuşmayı sevmiyor ben arayınca bile açmıyor babamla veya kardeşimle uğraşıyor tüm gün falan diyebilirsin ezberimde yok numarası şuan da meşgulüm falan diyebilirsiniz

bence halayı geçiştirmek yerine direkt bir şekilde vermeyin. annem öyleye samimi olmadığı kişilere numarasını vermez diyin kapatın. sizi de aradığı zaman açmayın ısrarla arasın açmayın. zamanla anlar aramaz muhtemelen.

Aaaynı benim halam. Arkamızdan konuşur, sürekli dedikodumuzu yapar. Kendilerinin kötü bi durumu olunca aşırı gizler kimseye duyurmaz ama bizim bi durumumuz olunca abbooo sabah akşam arar öğrenene kadar durmaz Allah sabır versin.

Yanlis bir numara ver gitsin

bahane bul gorusturme, araya fitne sokmak icin aramak istiyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…