Eşimin hamilelik sendromu

Bilgiler icin cok tesekkurler yarin cozecegim bu konuyu hayirlisiyla inahh sizede ailecek gecmiş olsun allah sifaaa versin ❤

Simdi soylesen yapmasaydin derler haa. Ben transferden sonra eve gelip yemek yaptim hicte ac birakmadim hergun yaptim pismanim keske yapmasaydm
Ay yok ben akıllandım. Yoruldum mu ahh ölüyorum deyip yatıyorum dışarıdan söylüyoruz mesela 7 yılın sonunda sahur hazırlıyor artık. İşin sırrı kendini acindirip ah yoruldum of bittim demek. Erkek beyni farklı çalışıyor. Yapınca yorulduğunu anlamıyor. Yaptığına göre demek ki sıkıntı yok diye düşünüyor. O zaman yapmayacaksın o düşünsün.

Simdi soylesen yapmasaydin derler haa. Ben transferden sonra eve gelip yemek yaptim hicte ac birakmadim hergun yaptim pismanim keske yapmasaydm
Şimdi aç kalmayıp ne zaman kalacaktı acaba,yok kardeş yapma,yaptıkça bilmez bunlar,kızdım bak şimdi

Ben de 1 ay önce halı yıkamıştım,aklıma turp suyu sıkayım
Doğum yapmadan 1 gün önce ev temizledim, sabah suyum geldi adam kalkmıyor, kendim hazırlanıp, valizleri taşıyıp kapıya öyle kaldırdım beyefendiyi.
Utanmasam bir koşu doğurup eve gelip kahvaltı da hazırlardım da, bir sonraki doğuma artık kısmetse!!!

O zaman bugune biraz uste cikarak başlayayim yazik deyip yardim ettigim gunler bitsin

Ayy doğurup gelsen ruhu duymayacak
Bunları yapınca kimse madalya takmıyor. Ver yıkamaciya gitsin ne uğraşıyorsun...
İyi halımdı güvenemedim,akılsız kafam

O zaman bugune biraz uste cikarak başlayayim yazik deyip yardim ettigim gunler bitsin
Tabi canım. Bak cefakar analarımıza. O kadar emeğin sonu ne oluyor? Kendini adiyor eline geçen tek şey romatizma, fıtık. Babalar hala TV karşısında elinde kumandayla oturuyor. Yo dostum yoo birinin dur demesi lazım. Çocuk doğunca hele hayırlısıyla her seyi sen sırtlanma yeminle sinir hastası olursun. Alıştır babayı ufaktan ufaga yavaş yavaş.

Ahhh canim benim takma ikinizde birlikte büyütün göbüşünüzu
Bırak hamileymiş gibi takılsın enişte.. sen bu günlerin keyfini çıkar.. şükürler olsun bebiş seninle bırak oda kıskansın seni hamiş takılsın...

Eğer hamileliğinizi davranışlarınıza yansıtmazsanız anlamıyor ve acımıyor erkek milleti.
Aşerin, bunalın, halsiz olun, ağlayın, kapris yapın. Yoksa lohusa sendromunda eşinizi boğacak kıvama gelirsiniz.
İlk gebeliğimde eşimle marketteydik. Kış günü dondurma istedim, hava soğuk hasta olursun dedi diye ben bir ağlamaya başladım. Adam ne yapacağını şaşırdı. İki kutu dondurma aldı.
İkinci gebeliğimde yine marketteyiz. Oklava aldım. Kasadan geçirirken baktım oklava yok. Eşim rafta unutmuş. Vay sen benim oklavamı nasıl unutursun diye ağladım bu kez. :))
O yüzden eşim hep diken üstündeydi.

Ve doğum sonrası da asla yormayın kendinizi. Tek derdiniz yemek, uyumak ve bebek bakımı olsun. Eğer hiç doğum yapmamış gibi davranır, her şeye yetişmeye çalışırsanız eşler yine oduna evriliyor.
Acımayın, acınacak hale düşersiniz.

Ayni iste bizde de oyle ama hamilelikte yapmadi oyle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…