Eşimin hangi dediğine inanmalıyım karar veremiyorum ..

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.434
1.590
333
Merhaba hanımlar , eften püften bir sebeple kavgalıyız benden boşanmak istediğini bıktığını söyledi .. geçen hafta da sen olmadan yaşamayı kaldırabileceğimi sanmıyorum gibi laflar etmişti.. aramız iyiyken çok sevgisini hissediyor olmam , kötüyken işin boşanmaya gelmesi döngüsünden ruhum artık ne düşüneceğini bilemez oldu .. bir fikri olan ?

Son düzenleme:
Kararlarınızı eşinizin insafına bırakmayın. Sizin fikriniz yok mu o size canı istediğinde istediği şeyi söylüyor siz de ne derse kabul mu ediyorsunuz?

Üzüldüm.
Kendisinin farklı sorunları mı var acaba?
Ben de aşırı üzgünken haksız yere kocamın kalbini çok kırmışımdır maalesef:

Kararlarınızı eşinizin insafına bırakmayın. Sizin fikriniz yok mu o size canı istediğinde istediği şeyi söylüyor siz de ne derse kabul mu ediyorsunuz?
Elbette var , boşanalım diye gidip anlaşmalı dilekçe verip imza atmıştım en son kavgada ama gidip imzalamadı yalvar yakar sinirle söyledim deyip geri geldi .. ben boşanma konusunda kararsız değilim elbette işin ucu kaçarsa gider onu dinlemez imzamı atarım ancak ben daha çok ne düşünüyor onu merak ediyorum … anlayamadığım bir şey var heralde ben birazda ona göre romantik ya da duygusal değilim .. bilemedim

Laçkalaşmış evlilik artık. Sözde kalmamış oyun oynar gibi dilekçe verip imzalamışsınız geri vazgeçmişsiniz normalleşmiş boşanma eylemi sizin için çift olarak.

Nisanliyken sevgilim evden anahtarını bırakıp çıkıp gitti. Telefonla aradim "Geri dönmezsen ertesi gün pişman olduğunda ben sana donmiycem" dedim çıktığı gibi geri geldi. Geri geldiğinde de ilişkimize "bundan sonra ağızdan ayrılmak lafı geçerse asla barisilmiycak" diye bir kural koyduk. Evlenmiş barklanmissiniz biraz büyüsün kocanız resti çekin.

Bu rest çekmeleri bırakın birbirinizle sdk yarıştırıyor gibi kim daha üste çıkacak diye ne yapacağınızı şaşırmışsınız

Merhaba hanımlar , eften püften bir sebeple kavgalıyız benden boşanmak istediğini bıktığını söyledi .. geçen hafta da sen olmadan yaşamayı kaldırabileceğimi sanmıyorum gibi laflar etmişti.. aramız iyiyken çok sevgisini hissediyor olmam , kötüyken işin boşanmaya gelmesi döngüsünden ruhum artık ne düşüneceğini bilemez oldu .. bir fikri olan ?
Kaçıngan bağlanma sanırım bunun adı

Karşılıklı ego savaşına girmişsiniz aslında ikinizde ayrılma taraftarı değilsiniz ama ikinizde yeri gelince inadınızdan geri kalmıyorsunuz dengesiz ruh hali içerisindesiniz imzayı atana kadar olan kısmına siz kendinizden emin bir şekilde ayrılmayı kabul etmişsiniz kararlılığınızı göstermişsiniz daha hala bu hareketleri devam ediyorsa ya alttan alacaksınız yada ayrılacaksınız üçüncü bir altarnatif yok

Bana gore boşanma lafi eger yapılmayacaksa soylenmemeli.
Soyleniyosa yapilmali.
Bana bu lafi soyleyen adami da sabahina ben boşarım.
türlü bahanelerin arkasina siginarak bazi kelimeler dillere pelesenk olmamali.

Kac yıllık evlilik 1 yıl mı ,☺️ genelde ilk yıllar Boyle oluyor da. Konular nasıl tartısmaya donuyor ben artık hiç tartısmıyorum mesela gecen bir arkadasın yanında ki o arkafasta mutfakta on numara surekli ovunur zaten esim de dedi valla benim hanımın fix mebusu salcalı makarn kızartma pilav köfte skskf ben de dedim eee napim onlar hergun olsa hergun yerim ben seviyorsam sende sev ve ye dedim😆 esimde yerim valls güzel oluyor yalan yok ama 2 gunde bir olunca da artık yine mi dedirtyiosun dedi güldük gdctik arkadas dedi ayy benim kocaman bana baskasının yanında mutfagmla alay etse bozulur kavga edefim valla ne güzel gülüp geciyorsunuz dedi. Ne gerek var artık herseyı bende dalgaya alıyorum yani konulara hemen saldırıya veya savunmaya hazır beklemeyin tartışmaya dnmsin gülerek umursamaz gibi karsıkık verin zamanla o tartışmaların aslında sizinne kadar yordıgınu anlıyorsunuz

Back
X