Eşimin harcamaları

Freelady

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
208
87
13
esim benden habersiz babasina 20 bin vermis hemde cok sacma bsy icin. Benim her ay gittigim bi ortedent var aylik odeme yapiyorm oraya evlendimiz gunden beri annemden borc aliyorum oranin aydatini odemek icin hem sıkıntiya dusuyorum bugun yine gittim ve tabi parası olmadını soyledi annemden istedim yine ve benim eşimin son birikimini babasına verdigimden haberim yoktu bu aksam dedim o para ne oldu niye ben hep annemden istiyorum diye zar zor soyledi babama verdim diye hemde cok sacma sapan bi sebeb yuzunden evlendimiz gunden beri maddiyat olarak zorluk cekiyoruz, o kadar zoruma gitti ki ben burda nasil gidicem kimden para bulacam diye dusunurken sen sacma sapan bsy yuzunden gittin son birikimini babanami verdin dedim sinirlerim bozuldu kavga ettim doldum artık su siralar isleri hic iyi degil biliyorum ona bi lafim yok ama ben burda her ay skintiya girerken onun yaptigi cok zoruma gitti ne yapabilirim sizce

Benim eşim kimseye para vermez ama aşırı kendine harcar, bende tutumlu olıyım derken kendime harcamam gereken tutarı da bakmışız o harcayıvermiş.
Demek istediğim siz harcamazsanız onlar bir şekilde o parayı harcayıveriyor. Bence yapmanız hereken kalan birikimden annemin borcunu ödicen ve kalan taksitlerimi bitiricem diye alıp annenize vermeniz. Lazım olduğunda nasılsa ondan alırsınız ama böyle sormadan etmeden onları da bir yerlere tıkıştırabilir.

eşin 20bin lirayı briktirirken sen niye annenden alıyorsun ki? demek ki para biriktirecek durumu var.

Babasına çıkarıp çat diye 20 bin veriyorsa sizin de ihtiyaçlarınızı karşılamak zorunda. Kestirip atın. Karşılamazsa da ara kv iste parayı bana sormadan verdi benim isteklerimi karşılayamıyor diye. Para geri gelmese bile istemeye yüzleri kalmaz hiç değilse

Eşimde babasını cok sever ve hep derm hele benden habersiz bsey yap seni anında silerim dye para hassas konu kmse kmseye boyle davranamaz evlilikte mal ortakdır dava ble acablrsniz babasına ! Afftmem ben olsam burnundan getirirm acıkcası

çalışmıyor musunuz?
giden gitmiş ne yazık ki ona yapılacak birşey yok.
devamı olmaması için ne yapacağınıza bakın. gerekirse yemek yapmayın, evde malzeme yok ki diyin.

Ya bi tek bu konu degil ki cok sey var ben evlendimiz gunden beri maddi olarak gercekten sıkınti yasiyorum artik zoruma gidiyor buda bardagi tasiran son nokta oldu
Boşuna demiyorlar erkeğin iki kaşığı varsa birini kiracaksin diye biz kendimizden taviz verip onları düşünüp harcamamizi kistikca onlar ailelerine siviyorlar ilk fırsatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…