- 18 Ocak 2021
- 992
- 1.290
- 43
- Konu Sahibi gercekciliktir
-
A aa valla böyle bi geri kafalılık yok. Nasıl yani izin vermemek kendi niye gidiyo o zaman. Burda dar kafalı olan bu durumu eleştiren mi oluyo bi sorgulayın benceIzin vermez bende istemiyorum zaten.
Tek taraflı açık olunca giren hava bir süre sonra içeride birikip şişmeye sebep oluyor. Oksitlenme sonucu evlilik meme yapıyor uyarayım. Çift tarafı da açmanız lazım. Kocanız başka adamlara giderken sizin evde durmaniz evlilik birligi için uygun değil.Bu zaten acik iliski denilebilinir ancak tek tarafli acik.
Böyle konular olunca şuraya memeleketimi yaziyorsunuz yaKonya ovasını cok merak ediyordum teşekkürler..
Eglence yine başlamış.Ilk once kendimi tanitayim. Eşim 28 yaşinda ve emekli hastaliktan aliyor maaşini. Ben 24 yaşindayim yeni avukat olmayi başardim. 5 aylık bir bebeğimiz var.
Eşim geçenlerde bana dedi ki senin arkandan ben iş çevirmem ve sana sormak istiyorum dedi , hayat kadini ile buluşsam sorun olur mi ne dersin dedi. Bende dedim ki nasil olsa erkeklerin çoğunluğu eşini aldatiyor arkasindan dolaplar ceviriyor , sana izin veriyorum dedim istediğinde gidebilirsin dedim.
Hiç olmassa aldatilma riski olmaz cünkü arkamdan iş çevirmemiş oluyor benim bilgim ve kontrolum dahilinde herşey gercekleşiyor. Dar kafali olmanin lüzmü yok diye düşünmekteyim. Erkek erkektir , aldatir. Bu şekilde sorunu çözmek en mantiklisidir.
Sizin fikriniz nedir bu konuda.
Ilk önce bızım uzerımizden denıyor evet. Arada böyle ılımlı bır cevap alsa kosarak karısının yanına uçacakErkek olduğunuzu ve eşinize kabul ettirir miyim diye burada deneme yaptığınızı düşünüyorum
Yemezler kardeş. Gözünü de oyar ben sana diyeyim.
Tek eşli olmak size göre uygun değildir, başkalarıyla sevişmek istiyorsunuzdur, bu olabilir. Eşiniz açık ilişkiye onay veriyorsa sizin ilişkinizdir kimse karışmaz. Vermiyorsa boşanmaktan başka seçeneğiniz yok :)
Aldatma karaktersizlik meselesidir. Aldatmayan birçok erkek dünyada vardır. Genellemeleriniz yanlış.
o zaman ben senden once deneyip guncellerim beklemede kalTamam güncellerim ama 2 ay sonra anca
Şu an her şeyi yemem yasak neredeyse
Bu zaten acik iliski denilebilinir ancak tek tarafli acik.
Hayir. Ikimizde aldatmiyoruz. Sadece o gidebilir ara sira sorun etmem.Sizde aldatiyormusunuz peki
Karın jigoloya giderse seni beğenmezIzin vermez bende istemiyorum zaten.
Gay adamdan izin mi isteyeceksin bir de. Boşversene keyfine bak sen de.Izin vermez bende istemiyorum zaten.
Hayir. Ikimizde aldatmiyoruz. Sadece o gidebilir ara sira sorun etmem.
Tamam aldatiyormusunuz düzelterek soruyorum sizde gidiyormusinuz arada sevişmeyeHayir. Ikimizde aldatmiyoruz. Sadece o gidebilir ara sira sorun etmem.
Izin vermez bende istemiyorum zaten.
''Beni aldatirsan kurşunu yersin'' dedi. Zaten bende istemiyorum. Yeterki mutlu olalim yuvamiz yikilmasin 5 kuruşluk kadinlardan dolayi.Sebep?
Senin canın yok mu?
Hayir.Tamam aldatiyormusunuz düzelterek soruyorum sizde gidiyormusinuz arada sevişmeye
Öfff ben daha sabah bu konuya yorum yaptım yaa demek pes etmedin yeni üyelik açtın. Yine aynı şeyleri söylüyorum karını aldatmış oluyorsun vicdanın kurusun düzenli bir aile hayatı olan hiç bir kadın bunu kabul edemez sizi Allah'a havale ediyorum !Ilk once kendimi tanitayim. Eşim 28 yaşinda ve emekli hastaliktan aliyor maaşini. Ben 24 yaşindayim yeni avukat olmayi başardim. 5 aylık bir bebeğimiz var.
Eşim geçenlerde bana dedi ki senin arkandan ben iş çevirmem ve sana sormak istiyorum dedi , hayat kadini ile buluşsam sorun olur mi ne dersin dedi. Bende dedim ki nasil olsa erkeklerin çoğunluğu eşini aldatiyor arkasindan dolaplar ceviriyor , sana izin veriyorum dedim istediğinde gidebilirsin dedim.
Hiç olmassa aldatilma riski olmaz cünkü arkamdan iş çevirmemiş oluyor benim bilgim ve kontrolum dahilinde herşey gercekleşiyor. Dar kafali olmanin lüzmü yok diye düşünmekteyim. Erkek erkektir , aldatir. Bu şekilde sorunu çözmek en mantiklisidir.
Sizin fikriniz nedir bu konuda.
Ikimizde birbirimizi cok seviyoruz. O erkek oldugu icin anlayiş gosteriyorum okadar.Senin onu sevdiğin kadar seni sevmiyor demek ki yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?