Eşimin hayat kadinlara gitmesine izin veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet, sen öyle zannetmeye devam et. Kapi acildi bi kere, simdi istesen de durduramazsin. Iyi düsünüyorum da böyle biri cocugumun babasi olurdu felan 🤢🤢🤢 Ahlak tek kadinlara lazim olan birsey degil
Gidemessin dersem gidemez. Kendiside bunu beyan etti zaten. Sadece iznim ve bilgim dahilinde olabilir yoksa yok. Ailem herşeyden daha önemlidir dedi.

Kadın erkek eşit.
Erkektir yapar diyebiliyorsan, kadındır kadın da yapar.
Hadi al burdan yak.
Sor bakalım sevgi pıtırcığı kocan bir kadının kocasının bilgisi dahilinde biscolata erkekleri ile yatması hakkında ne düşünür?
Pardon? Duyamadım?
Kesin benim de tahmin ettiğim o sıfatı zikredecek..
Ozaman sen, ne oluyorsun?

Fikrim şudur mamıd ağabey önce daha kadınsı bir nick al, daha inandırıcı olursun. Bir de daha kadınsı cümleler kur. Ay kızlar adam beni çok zorluyordu, gittiğini bilmezden gelmeyim de rahat edeyim dedim ayool filan de. Bir de öyle avukatlık gibi ciddi meslekleri kimseye yutturamazsın. Ev hanımıyım ama aşırı da cahilim işim gücüm yok her duyduğuma inanıyorum bunu da ben uydurayım bakalım inanacak mısınız dedim kızlar filan de. Oldu mu Mamıd cığım :rolleyes:

Yalnız izin vermezsem aldatılırım arkamdan iş çevirir diyorsunuz şimdi de izin vermezsem gidemez diyorsunuz
Hayir aldatmam diyor zaten. Ancak bi ihtimal farz et ki oldu , ayriliriz ailemiz yuvamiz yikilir. Deger mi? Ver izini boşver gerisini fikri var bende. Zaten şuana kadar sadece iyi yönleri var ailemiz icin. Kötü birşey göremedim.

Ay kıyamam bir de sakin sakin cevap veriyor. Konu fake, zekadan uzak, tamam güldük eğlendik, uzatma artık istersen. Git kendi kapının önünde oyna, fantazi dünyanı genişlet. Mesela kocam benim başkalarına gitmemi istiyor deseydin daha tatlı bir linç ortamı olurdu. Biraz çalış bunları.

Gidemessin dersem gidemez. Kendiside bunu beyan etti zaten. Sadece iznim ve bilgim dahilinde olabilir yoksa yok. Ailem herşeyden daha önemlidir dedi.

Tabi tabi. Hatta kadinlari bile size sectiriyor dogru. Siz ama evinin kadini, cocuklarinin anasi olacaksiniz. Tertemiz bir kir cicegisiniz cünkü, 5 kurusluk bir kadin degil. Öz sevgi, öz saygi da gici gicir belli ki

Ahahahahahahhahah
Vışşş yiğide bak heleeee
O kadın bu kadın gezecek ama aileden bahsedecek jajsjsjsjsjs
Ne adam amaa

Es ailelerin istediği gelin budur işte 🤗
Hiçbir zaman kocam beni aldattı demiyecek gelin 😂
Ben izin verdim parasıyla gidiyor geliyor diyecek 😂
Kendi ailene de şöyle bunu tepkilerini merak ettim 🤔
İleride çocuklarına da babanız beni hiç aldatması diyecek nasıl bir gurur 😂

Ne düşünceli bir koca. 🥴
Aile kutsal tabi.
Hele çocuk varsa, böyle bir anne babanın birlikteliğinden mahrum kalmamalı.
En iyisini yapıyorsunuz.
Buradaki dar kafalı kadınlar anlamaz sizi, hepsi kadın düşmanı zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X