- 19 Mayıs 2020
- 47.334
- 212.640
- 598
- Konu Sahibi gercekciliktir
Karın kendini kandırıyor Mamudo. Biliyor ki zincire vursa kilidi zorlayacaksın, e napsın?Ben izin veriyorumda gidiyor yoksa gidemez ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karın kendini kandırıyor Mamudo. Biliyor ki zincire vursa kilidi zorlayacaksın, e napsın?Ben izin veriyorumda gidiyor yoksa gidemez ki.
Gidemessin dersem gidemez. Kendiside bunu beyan etti zaten. Sadece iznim ve bilgim dahilinde olabilir yoksa yok. Ailem herşeyden daha önemlidir dedi.Evet, sen öyle zannetmeye devam et. Kapi acildi bi kere, simdi istesen de durduramazsin. Iyi düsünüyorum da böyle biri cocugumun babasi olurdu felanAhlak tek kadinlara lazim olan birsey degil
Yalnız izin vermezsem aldatılırım arkamdan iş çevirir diyorsunuz şimdi de izin vermezsem gidemez diyorsunuzBen izin veriyorumda gidiyor yoksa gidemez ki.
Hangi aile, pardon?Gidemessin dersem gidemez. Kendiside bunu beyan etti zaten. Sadece iznim ve bilgim dahilinde olabilir yoksa yok. Ailem herşeyden daha önemlidir dedi.
He aile yapısını korumak için tabi tabiGidemessin dersem gidemez. Kendiside bunu beyan etti zaten. Sadece iznim ve bilgim dahilinde olabilir yoksa yok. Ailem herşeyden daha önemlidir dedi.
Ben izin veriyorumda gidiyor yoksa gidemez ki.
what family?Gidemessin dersem gidemez. Kendiside bunu beyan etti zaten. Sadece iznim ve bilgim dahilinde olabilir yoksa yok. Ailem herşeyden daha önemlidir dedi.
Hayir aldatmam diyor zaten. Ancak bi ihtimal farz et ki oldu , ayriliriz ailemiz yuvamiz yikilir. Deger mi? Ver izini boşver gerisini fikri var bende. Zaten şuana kadar sadece iyi yönleri var ailemiz icin. Kötü birşey göremedim.Yalnız izin vermezsem aldatılırım arkamdan iş çevirir diyorsunuz şimdi de izin vermezsem gidemez diyorsunuz
50 liraya seks yaparsan 50 bin TL hastane masrafın olur.40-50 liraya seks mi yapılır abla kocan seni kandırıyor boşan![]()
Muhtemelen kişi kendine dost (metres) tuttu, hanımını “40-50₺’dan fazla vermiyorum hanım” diyerek uyutuyor.40-50 liraya seks mi yapılır abla kocan seni kandırıyor boşan![]()
Gidemessin dersem gidemez. Kendiside bunu beyan etti zaten. Sadece iznim ve bilgim dahilinde olabilir yoksa yok. Ailem herşeyden daha önemlidir dedi.
AhahahahahahhahahGidemessin dersem gidemez. Kendiside bunu beyan etti zaten. Sadece iznim ve bilgim dahilinde olabilir yoksa yok. Ailem herşeyden daha önemlidir dedi.
15 dakikalik.40-50 liraya seks mi yapılır abla kocan seni kandırıyor boşan![]()
Ne düşünceli bir koca.Gidemessin dersem gidemez. Kendiside bunu beyan etti zaten. Sadece iznim ve bilgim dahilinde olabilir yoksa yok. Ailem herşeyden daha önemlidir dedi.