Eşimin hayatında başka birimi varrrrrr

Öyle bende öyle düşündüm.
Çünkü madem ben rahatsız oluyorum götürsün iş yerindeki dolabına koysun orda sıksın.
Hem sen rahatsız oluyorsun diye diyor hemde evde.işe giderken sıkmıyor beraber bir yere giderkensıkıyor.
İnş yanılıyorumdut inşşşş.
Hakim olucam takip te kalıcam bakalım

Eşinize belli etmeyin ama

hayır bence bebeğinizi böyle konulara alet etmeyin
şüphelendiğinizi bilmesin rahat davranın bu konuyu bi daha açmayın

Tek parfüm konusundan anlasolmaz böyle birşey bnce sormayın kafanızda da kurmayın genel olarak size davranışlarından anlayabilirsiniz ama siz o kadar kafaya takmissiniz ki adam ne yapsa yaftalamaya hazır gibisiniz sanki. Eğer sizi sevdiğini az da olsa hissediyorsanız yapmayın hiç birşey yazık olmayan şeyleri adamın kafasına koymayın derim . Cilveli hatun olun ilgilenin hamile olmanız hiç birseye engel değil her türlü yaşayın mutku olun derim zaten doğum olduktan sonra ister istemez vakit ayiramiyoesunuz birbirinize o yüzden şu zamanları evhamla değil zevkle geçirin sanırım kk yi okuya okuya çok pimpirik oluyor hatunlar yapmayın yazık günah şu kocalara yahuuu

Hayatında biri varsa o kokuyu sevmiyordur senle aldı diye ama başka parfüm alıp bunu sık diyecek kadar ciddi olmaları lazım başka parfüm kokusu oluyor mu üstünde.

Ama rahatsız oldun demiş bence ilk seçenek eğer biri varsa sıkma demiştir o da senle karistirmistir.onun telefonuna kapağa ve kilit ekrana falan ikinizin resmini koy sonra o resmi ondan sil. Sil ki kaldırırsa geri koyamasin yanına gelirken

Son düzenleme:
şu yazdığın 6. madde varya mide bulandırıcı neden kendine şişme kadın muamelesi yaptırıyorsun..?
bu mantıktaki bir adam sana ne saygı duyuyor nede değer veriyordur ve evet aldatma kapasitesi kesinlikle mevcuttur..

3 ve 6 yi engellemek senin elinde reddet. 9 ise başkasıyla gittiyse vicdan yapmıştır seni de götürmüştür.
Aldatmiyor bile olsa maddelerin iğrenç suan kendine odaklan ama sonra kesinlikle çeki düzen verdim sen arayınca kızıyorsa sende ona kız neden aramiyim diye o arayinca acma yada yani nasıl sinir olacaksa öyle davran. Ama lütfen 3 ve 6 yi hallet ne demek sen is yapacaksın hamileyken bırak yemesin giymesin. 6 yi konuşmaya öğreniyorum Allah yardimcin olsun

Offffd bi bırakın şu işleri ya

Konuyu eşinizin size olan tavırları üzerine açmış olsaydınız, bu parfüm olayını da örnek olarak verseydiniz galiba herkesin aklı bu kadar karışmazdı.. Bence sizin parfüm olayından ziyade daha ciddi sorunlarınız var.. Umarım düzelir.

Bence adamın kafasını sakın böyle şeylerle şişirme ben erkek olsam şahsen soğurum.Hamilesin herşeyi abartman normal.Hormonlar yüzünden biri beş yapıyoruz.

Haydaa adam sıksa suç sıkmasa suçadamcağız pis kokmamaya çalışıyor olabilir mi?etrafında pis kokup da rahatsızlık vermek istemiyor olabilir mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…