Eşimin hayatında başka birimi varrrrrr

Anaaaaa kız neye takmissin sen öyle ... Haldir haldir parfüm sıkıp dışarı çıksa anlarım da senin yanında çıkarken sıkıyor ne var bunda ? :/

bence aldatılıyosun..kesinlikle boşan.tüüü şerefsiz heriiif

Kendinize dert aramisiniz yani ne olmus parfum sktuysa yada skmadaysa aldatmayi nasil bagladin

Olay saçma belki ama artık şu konuda eminim. Kadınlar kesinlikle hissederler. Bugüne kadar kocam beni aldatıyor hissediyorum diyen hiç bir kadının hissinin boşa çıktığını görmedim ki diğer yazdığınız maddeler bile boşanmaya yeter. Özellikle sen tv izle ben hallederim ne ya. Sakın bu isteklerine cevap vermeyin. Eve gelince yine bu şekilde bir istekte bulunursa ben tv izlerken hallettim sana gerek kalmadı deyin. Kadınlar için cinsellik özeldir. Sadece sevdiği insanla yaşamak isterler. Erkekler için ise eşlerine karşı bir görev metreslerine karşı tutkudur. Çünkü eşi evdedir. Ne zaman isterse onunla olur. Diğer kadın ise ulaşılması güçtür. Heyecan ararlar. Allah ıslah etsin böyle erkekleri.

Yooo yanlış anlayan da çok. ..bi baksaniz a yorumlara ...baskasinin anlıyorum sizi demesi sizin niye ağırıniza gidiyor ki :))

Niye agirima gitsin yahu bana ne. Yardimci olalim, derdi neymis dedik. Sonucta bu durum bana supheli gelmedi ama bi kadin bu hissi duyduysa ortada problem vardir. Baska seyler vardir. Anlatsin bir suru kadin yorumlasin yani. Daha ufacik parfumdrn asigi istememis demek ki surmesini yazan yorumlar kadini iyice gaza getirecekti yoksa. Bi de hamile. Hayir bir de ben cevap verdimse siz de bana vermissiniz. Sizin niye agiriniza gitti mi demeliyim? Ortaya yorum yaptim kime ne.

Sece sıkması mı problem sıkmaması mı? Bence hormonların iş başında arkadaşım boşuna darlama adamu.

Bir ya da iki sayfa öncesine bakabilirsiniz. Güncelleme yapamamış. Yeni yorumunda belirtmiş. Asıl o yorumda yazılanlar olaydan şüphe etmesini gerektiriyor zaten. Parfüm meselesi diğerlerinin yanında çok önemsiz kalıyor.

Ben anladim seni .suphe cekmis kesinlikle.ve o kokuyu birinin sevmedigi ve o yuzden ise giderken skmadigi cok acik belli.ara sayfalari okumadim bakicam simdi

şuphen yersiz..

Parfüm olayından ziyade cinsellik ile ilgili madden cok korkunç. Neden böyle olduk diye sordun mu?

Canım kendine gel hormonlar tavan yapmış anlaşılan böyle dewam edersen eşini kendinden soğutnus olursun ortada birsey yokken

Böyle aldatma şüphesi mi olur?Hey Allahım...

Hiç parfüm sıkmazdı, şimdi sıkıyor deseydiniz belki bir düşünülürdü ama eşim parfüm sıkmıyor , hayatında biri mi var ne demek? Hiçbir şey anlamadım.

herkes abarttığınızı düşünmüş ama ben sizi anladım
hayatında başka biri mi varda o sıkmasını istemedi de sen istemedin diye sıkmıyorum diyip bi pot mu kırdı acaba diye düşündünüz
benimde aklıma o geldi

Ewet peki ne yapmalı ne düşünmeli bilmiyorum.direk sorsam biliyorum beni suçlıycak saçmalama filan diye.
Bekemekte bilmiorum ne kadar dayanabilirim

Ewet peki ne yapmalı ne düşünmeli bilmiyorum.direk sorsam biliyorum beni suçlıycak saçmalama filan diye.
Bekemekte bilmiorum ne kadar dayanabilirim

Sormayın bence yalanlar cünkü olsa bile bu düşünceyle aranıza soğukluk sokmayın
Belli etmeden takipte olmaya çalışın
Benim aklımada biriyle görüşüyorsa o parfüm sıkmasını istemiyor ve oda sizin istemediğinizi söyledi yanlışlıkla gibi geldi
İnşallah yanılıyoruzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…