• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin hediye anlayışı

o içten gelen bir şey canım zorla olmuyor

benım hedıyem alınalı 10 gun oluyor , ve hiçbir özel günümüzü unutmaz
Özel günleri unutmuyor zaten ...ama hep para teklif ediyo sen istediğini al diye ben dışarı çıkıp benim için düşünüp bişeyler almasını istiyorum bu içten gelen bişey olabilir bende içinden nasıl getirtebilirim diye soruyorum zaten

Özel günleri unutmuyor zaten ...ama hep para teklif ediyo sen istediğini al diye ben dışarı çıkıp benim için düşünüp bişeyler almasını istiyorum bu içten gelen bişey olabilir bende içinden nasıl getirtebilirim diye soruyorum zaten

üzgünüm olmuyor cunku etrafımda onlarca örnek var daha beceneni görmediim.

Benim eşimde biraz odundur aslında ama hediye konusunda nasıl yapıyorsa yapıyor ve güzel hediyeler alabiliyor şaşırıyorum
Fakat ben hiçbir zaman şunu al bunu al diye karışmam siz etiket yapıyorsunuz onu bi tarafa yönlendiriyorsunuz yani bir şekilde bu işe karışmış oluyorsunuz eşinizde ‘madem beraber halledeceğiz hediye işini o zaman sen seç al beni uğraştırma’ diyordur bence mantıklı

Hanımlar merhaba ...eşim bana hiç hediye almıyor...mesela 14 şubat geliyor ya instagramdan güllere falan etiketliyorum baksın belki alır diye ..bana söylediği kredi kartımı vereyimde hangisini beğeniyorsan al beni kargoyla adresle uğraştırma ...ben kendi kendime Gül almış oluyorum p zmn ..onun dışındada bana hediyesi hep para oluyor hiç uğraşıp bişey almıyor...millet eşine sevgilisine nasıl hediye aldırıyor şaşırıyorum taktiği falan Yok mu
Benim eşimde aynı birşeyi beğenmiyormuşum ondan sen al diyor

Malesef benim eşim arada bir alıyordu ama aldiklarida hep zevksiz türden en son parfüm almıştı çok beğenmiştim şimdi gidiyor geliyor parfüm alıyor baktım bu sevgililer gününde yine parfüm aldı ama ben ekstra telefon aldırdım artık begendigim şeyleri aldırıyorum hediye sayılmaz pek ama olsun bir ömür parfumden iyidir :))))

Bu seneki 14 şubatta ona Harika bir sürpriz yap, ama sana göre degil-ona göre harika,uğraşılmış birşey olsun.
Mahcup olup bir sonraki özel günde o da benzer birşey yapmak isteyecektir.
Ben sevgililerime çiçek ala ala bir anda gelen ciçegin - üstüne yazılan notun insani ne kadar mutlu edebileceğini öğretiyorum :) onlar da almaya başlıyorlar.
Sevgilimin ülkesinin birşeyi çok meshur-yazmiim hemen anlaşılır. Yanıma gelirken ondan almasını istemiştim, almamış . Almadığı gibi 'cok pahalıydı,ondan almadim' dedi. Bozuldum ama 'iyi yapmışsın,pahalli olduğunu bilsem istemezdim zaten' dedim.
Ama ne yaptım ? Aynisinin bir benzerini buldum hem ona hem kendime aldım, oturduğumuz kafede geçmiş doğum gününü kutlar gibi mumlu pasta getirtip hediyesini verdim.
Bir utandı, bir mahcup oldu ki, yüzünden anladım yani pişmanlığını :)
Böyle böyle eğitiyorum ben erkek milletini. Tavsiye edebilirim

Bence hoş değil ya. Harçlık veren baba gibi "Git istediğini al" falan. Kendini düşünceli gibi görüyordur o muhtemelen, hani kavga etsen "E hediyeni kendin al diyorum ne güzel beğendiğini seç" der. Ama sevdiğinin sana sürpriz yapması da bir başka oluyor. Benim erkek arkadaşım arabamın camına not bırakmıştı geçirdiğimiz 14 şubatların birinde. Ders saatlerimiz sıkıntılıydı, birimizin sınavı birimizin projesi vardı o gün görüşmemiz mümkün değildi. Yine de düşünmüş arabamın camına güzel bir not bırakıp derse koşmuş. Maddi bir değeri yok ama o küçük kağıt parçası ne kadar mutlu etti beni. Kredi kartını verip istediğini al deseydi bunun mutluluğunu bana veremezdi sanırım.

Bu seneki 14 şubatta ona Harika bir sürpriz yap, ama sana göre degil-ona göre harika,uğraşılmış birşey olsun.
Mahcup olup bir sonraki özel günde o da benzer birşey yapmak isteyecektir.
Ben sevgililerime çiçek ala ala bir anda gelen ciçegin - üstüne yazılan notun insani ne kadar mutlu edebileceğini öğretiyorum :) onlar da almaya başlıyorlar.
Sevgilimin ülkesinin birşeyi çok meshur-yazmiim hemen anlaşılır. Yanıma gelirken ondan almasını istemiştim, almamış . Almadığı gibi 'cok pahalıydı,ondan almadim' dedi. Bozuldum ama 'iyi yapmışsın,pahalli olduğunu bilsem istemezdim zaten' dedim.
Ama ne yaptım ? Aynisinin bir benzerini buldum hem ona hem kendime aldım, oturduğumuz kafede geçmiş doğum gününü kutlar gibi mumlu pasta getirtip hediyesini verdim.
Bir utandı, bir mahcup oldu ki, yüzünden anladım yani pişmanlığını :)
Böyle böyle eğitiyorum ben erkek milletini. Tavsiye edebilirim
Bunu beğendim saol :)

Sevgiliyken bana aldığı ilk hediyeyi beğenmemiş değiştirmişim o zmndan beri böyle çok nadir alıyor para vereyim istediğini al diyor ama öyle bi tadı olmuyor bnce keşke değişebilse

Bence bu hareketiniz geleceğinize yön vermiş.
Benimde aldığım ilk hediye beğenilmese bende daha hediye almazdım.

Back
X