- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
-
Henüz yok işine gelince bana süprizler yapmak için muhteşem organizasyonlar yaptığı oluyor ama tatil işi 2 yıldır bende sen hallet canım sana güveniyorum lafına gıcık olmaya başladım.Birde az önce msj attım artık beni yoruyorsun dedim ömrümü uzatacağın yerde stresten kısaltacaksın dedimiptal ettirmeyin tabi
baştan beri herşeyi organize ettiyseniz onun da rahatına gelip alışmıştır
biraz geri durmaya çalışın bundan sonra beceremeyiverin bazı şeyleri
alışır zamanla
çocuğunuz var mı bilmiyorum ama çocuk olunca daha da zorlanırsınız
Ediyor ona kalsa bursa ya gidelim bursadan aktarma yaparız diyo .Zaten hafta içi yollarca canım çıkıyor yorgunluktan çalışmaktan öyle mi yapsa acaba?Bu kadar ugrasmissiniz iptal ettirmeyin bence hic birseyi.
Ben anlamam hallet bir sekilde diyip isin icinden cikin.
huy böyle işteHenüz yok işine gelince bana süprizler yapmak için muhteşem organizasyonlar yaptığı oluyor ama tatil işi 2 yıldır bende sen hallet canım sana güveniyorum lafına gıcık olmaya başladım.Birde az önce msj attım artık beni yoruyorsun dedim ömrümü uzatacağın yerde stresten kısaltacaksın dedim(
benim eşim de bu organizasyonları yapmayı sevmez.. hatta organizasyonlu tatil sevmez. bu sene çocuk daha küçük die önden plan yaptık yoksa kafamıza estiği gibi takılırdık hep sanırım oğluş da bize uyacak yakında :)Ediyor ona kalsa bursa ya gidelim bursadan aktarma yaparız diyo .Zaten hafta içi yollarca canım çıkıyor yorgunluktan çalışmaktan öyle mi yapsa acaba?
Evet izin sıkıntımız var 10 eylül de yola çıkmamız lazım yoksa sonraki önce ki günlerde sıkıntı yok bilet konusunda .Bayram tatilini birleştirip gidiceksiniz sanırım,bence size bırakması daha güzel en azından siz kendiniz seçip nasıl gideceğinizi,hangi vasıta yoluyla gideceğinizi,oteli seçebiliyosunuz ben olsam memnun olurdum (eğer herşeyi kendi yapsa ayarlasa belki memnun olmucaktınız)ki şuan Balayı tatili için arayışı içindeyiz ben yeri,tarihi,oteli seçtim nişanlıma söyledim fiyat araştırması yapıyo tur şirketlerinden ona göre bana haber vericek.. Bence bi sorun yok bunda ama tabii sıkıldıysanız söyleyin eşinize ayrıca tatilinizi yakmayın derim
Bende öyle plan yaptım kendimce 600 küsür uçak ödesinde gidiş görsün gününü diyorum ama yine bizim keseden çıkacak.Gerçekten böyle birşey yaparlar mı ek sefer falan açılsa sürekli online bakıyorum dedi amaOtogardaki yazıhaneleri arayıp telefon bırakın.
Yer açılırsa haber versinler.
İptal etmeyin elbette.
Yazık olur..
Gerekirse uçakla gidiş yapın.
Cebine dokunursa böyle gevşeklik yapmaz bir daha belki
Onun korkusu anladığım kadarıyla benim beğenmemem sen beğenmezsin benim seçtiğimi diyo halbuki yaptığı sürprizler de ağzım açık kalmıştım.Yani işine gelince devreye giriyor birde iş yerinde aşırı yoğun bunu gerekçe gösteriyorilk verdiğiniz işi hemen layıkıyla yapmasını beklemeyin
bu işler başa kaka kaka ancak normale dönüyor maalesef
çünkü adam rahatlığa alışmış
Şu var bilet bulamadığım için tatile gidemeyeceğim.Otel hazır dönüş bileti bulduk ama gidiş yokNeden bu kadar dert ettiniz ki ? Bizde de organizatör benim eşim sadece mali kısmı halleder ve gidilir. Hatta arkadaşlarıyla arada yapacağı organizasyonları da bana araştırır mısın diye rica eder. Ne var ki bunda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?