Arkadaşlar ben babasından şiddet görerek baskıcı ve negatif konuşmaların bol olduğu sürekli eleştirilerek büyümüş bir kısım . 17 yaşından beri çalışıp aileme getirdim . Kendi çabamlada ev şartlarında çalışıp Türkiye derecesi yaparak atandım . Ailemin bana davranışları atandıktan sonra çok değişti özellikle babamın . Atandıktan 1 yıl sonra da hayatıma biri girdi çok iyi geldi bana evlendim . Ama eve girdikten sonra sorunlar başladı . Psikolojik olarak pek iyi değildim doktora gittik eşimle kaygı problemleri yaşadığım söylendi . Terapi ve ilaçlarla toparladım . Fakat bu süreçte eşim de sabırsız davrandı ve hep tartıştık ettik karşılıklı saygımızı zedeledik doktor bile bu eş size destek mi yoksa köstek mi belli değil dedi . Eşim iyi olmamı isterken hep benim yüzüme ailemi ve benım sorunlarımı vurdu . Aradaki saygı zedelenince bence benim sevgim de zarar gördü . Şimdi toparladık ama geçmiş konularımı okuyan bilir bazen yine sorunlar oluyor ve eşim direkt bağırıp ağır konuşuyor bana sen sorun arıyorsun diyip duruyor . Ben de tolere edemiyorum artık yani herşeyi batmaya başladı . Sinir anında söylediği lafları çok kafama taka taka böyle oldum .
Eşimle gizlimiz saklımız yoktur ev işlerinde yardım eder gezdirir ettirir ihtiyaçlarımı alır maddi olarak ne istesem o gün yeriz ama hep birbirimize sataşıyoruz sanırım o da yıprandı başlarda benim sinir krizlerim ve kaygılarımdan şimdi napıcaz bilmiyorum o önümüze bakalım diyor ama ben bi yanlış konuşsam direkt bağırıp tepki veriyor ve ben artık kaldıramıyorum