Esimin hijyen sorunu

Amaaan çöl gibi kalsın kudra ya haftada bir ne yani. Şampuanlarım harika ya alışveriş yapar yapar kasa arkasında hangi dev şişe 10 taleye düştüyse onu alırım.

Yazim hatasi olmus bunu fark etmek zor olmamali.
Duygularınız alınmış olmuyor ama olaya profesyonel yaklasmaniz, sig dusuncelerden arinmis olmaniz bekleniyor aldığınız öğrenimle.
Onu başka insan söylese bile sasirirdim ama bu isi meslek haline getirmis, egitim gormus biri deyince höh dedim.,denir.

İşte vücut yapısıyla alakalı demek ki. Benim saçım asla kirlenmez ama terlerim. Oturduğum yerde terlerim, sabah uyanınca terli olurum. O teri üstümden atmadan rahat edemem. Bir de cildim yağlı benim, kurumuyo ki hiç Günde üç-beş kere yüz yıkıyorum

Tam plajdaki gibi değil. Saçlara bone takıp vücudu köpük köpük yıkıyorum ben. Ama yazın çok sıcaksa sadece soğuk suya girip çıktığım da oluyor günde bikaç kez.

198 lira su faturam var, hamam işletiyorum

saçlarımız canlılığını kaybediyor

bir de en önemlisi o saçları kurutmak vs zor geliyor

yani cidden bazen canım hiç istemeye istemeye yıkandığımı bilirim

işten gel yemek yap ye tam oturup kendime zaman ayırayım çay içeyim sohbet edeyim diyeceğin azıcık yayılacağım zamanda git soyun yıkan geri giyin krem vs sonra saçını kurut iyice kurut ki hasta olma vs vs ben tembelim konu sahibinin eşi gibi

Katiliyorum. Yazin 3 olur 5 olur günde terlememe bağlı 1 oldugu nadir olur. Dedigin gibi terledgimdr sacimdw nemlenir zaten elbet yikarim.
Kışın 2 günde bir cok nadir 3 e sarkar.
Ama bir gun once dus alsam temizlik yapsam gene dus alirim, balik, ,kizartma,lahana, tarzi kokan bir yemek yaptığımda, hastaneye gittiğimde, pamdemi de disari çıkınca, normalde disari çıkıp terlediysem net o aksam hemen tekrar dus alırım 2. Bunlar beklemem ya da fonlediysem sacim yaglanir yine alirim bla bla.
Uzun banyo sevmem haftada 1 kese harici cok kisa kalirim.
Suyumuz az zaten arkadaslar dikkat edelim bu konuya da lütfen doga hepimizin.
Her gun dus alan cok mis, 2 gunde bir dus alan tu kaka olmuyor. Yorumlarin bazilarina cok sasirdim. Uzmanlarda ber gün duş önermiyor zaten.

sacimi bir hafta yikamasam kirlenmiyor,

genel olarak cok terleyen birisi de degilimdir,
yemek kokusu sinmistir vs diyerek ben genelde her gun bir su dokunurum , saclarimi her gun yikamam ama sac sekillendirici kullandigim icin 2 gunde bir yikiyorum su aralar mecburen.

ama ornegin esim muhakkak her gun kopuk kopuk yikanir, saclarini 1 gun yikamasa derisinde kizarikliklar olusur, vucudu da cok yaglanir, cok rahatsiz olur.

Kizlar biliyorum midemiz bulandi ama birsey onerin ya hadi oldu dusuda gectim ama eli ne ariyo pipisinde
Beraber olmayin sizde cunup cunup gezmek zorunda kalmaz

Her günde girsem 2 güne bir de girsem saçlarımı her duşta yıkarım. Bedeni yıkayıp saçı yıkamamak bana çok saçma geliyor. Sanki hiç temizlenmiyor gibi hissediyorum.
Konu sahibine yorumum : Adam düzelmiyorsa boşanın. Çocuğunuz da adama benzer

Aslinda o koku saca her seyden fazla siniyor.Koku icin dus aliyorum dedigin icin soyledim. Ustunuzu degistirince ustten genelde çıkıyor koku ama saci acip havalandirsan da cikmaz yikamadan.
Misal kokulu yemek yapip sacimi yikamasam bana kokusu net gelir yikanmamis gibi

Evet benim sac kus yuvasi gibi zaten, hic cikmaz. Kokulu yemek olunca kesin yikarim. Ama gunluk rutinde degil. Vucut icin de dedigim ven rahatsiz olmam zaten, hani psikolojik olarak yikaninca rahat diye yapiyorumdur, yoksa ne terlerim ne yagli bir cildim vardir.

işte ben o saçı yıkamadan su ile yıkanmayı beceremiyorum

bir de mesela yemek kokusu sinmiş ise ilk saçıma siner

yani ne bileyim şu an üstümde tayt üstü sweet var ayağımda çorap var tek açık yerim saçım

yeme kokusu sinse ilk saçıma sinmez mi

Çalışırken profesyonel yaklaşıyorum ama bura kafa dagitmak için arada girip okuduğum bi site.burda bir kusma emojisi koymam olay oldu. Ayrıca başka insan söylese bile şaşırirdim demişsiniz ama burdaki 200 kadından 150 sinin midesi bulanmistir ve mesajlarda da yazıp dile getirmişler. Siz ve Merve diye bir arkadasin mesajlariniza daha öncede denk geldim. İnsanlara laf sokarak burada sürekli pohpohlanip beğenilme derdindesiniz. Anladığım kadarıyla hayatınız boyunca ne sevmiş ne sevilmissiniz. Umarım bundan sonra sizi seven ve sevebileceğiniz insanlara denk gelirsiniz. Kadınlar kulübüne artık girmeyi dusunmuyorum. Size bol beğenilme ve bol başarılar.

Buraya kafa dagitmak icin giriyorsanız ve profesyonel davranmiyorsaniz danisman oldugunuzu belirtip ayricalik gibi ddaha prof goz gibi soylemezsiniz. Belirtmezseniz alninizda yazmiyor madem kafa dagitmak amaciniz.
Ben danismanim iyk igrenc derseniz orada danisman kimliginiz dikkat ceker. Normal degerlendirilmek isterseniz mesleğinizi yazmamayi deneyin.
Cinsellik konularinda jinekologum diyen bir uye normal yorum yapsa da yinede söylediği icin meslegini daha akilci ve dogru, mantikli yorum beklenir bu cok normal.
Hala teshis koyuyorsunuz ama siz kuzum ya sevilmemissin sevmemissin vs
Sevmek sevilmek hayatimdaki en önemli şey Seviyorum, seviliyorum Allaha şükür.
Sanirim size danisan gelmiyor ondan habire buralarda icra edip etmemek arasinda kaliyorsunuz mesleginizi ama böyle olmamali. Böyle derseniz meslekle gundelik hayati karıştırırsaniz gelmez ki kimse zaten.
Yazdgim yorumlar laf sokma iceriyorsa ya da ezikse neden kim begensin pohpohlasin yahu ☺ merve Sana sana da soz hakki doğdu.

Bir insan kaale alınmasını istemedigi detayı neden verir

İki mesajla insanların sevilmediği kanısına varan bir psikolocik danışman. Ne hoş.

Kadınlar kulübü üyeleri olarak şu an hepimiz ağlıyoruz bir daha girmeyeceğiniz için. Ben yönetime mesaj attım n’olur bu psikolocik danışman ablanın gitmenise mani olun diye. Birazdan mum yakıp dilek dileyecem.

Siz defalarca konuşup bir çözüm getiremediyseniz yapacak tek şey kalmış o da kayınvalideniz ile konuşmak.. O söyleyecek oğluna.. Belki onlardan utanır da vazgeçer.. Çok çirkin gerçekten çekilecek dert değil.. Boşa kocanı demesi de dile kolay ama çözümü olabilecek birşey olduğu için çözmenin yollarını aramak lazım.. Ailelere sorun yansıtmak hoş değil ama çaresiz kaldığınız için onun annesine açın derdinizi bence..

Kimse gidemez zira kendisi çalışmıyormuş. Psikolojik danışman dediği şey de rehber öğretmen muhtemelen, psikolog değil.

Ona dokunmayın ve size dokunmasına izin vermeyin bir süre. Belliki daha ciddi yaptırımlar gerekiyor. Eli malum yerdeyken sürekli resim ve videolarını çekin ve ona atın. Psikolojik baskı yapın yani. Belki ne kadar kötü göründüğünü görürse anlar bir şeyleri.

Bende öğretmen diye hatırlıyorum açtığı başka bir konudan.
Konularına bakmadım ama jargonlarına hakimim. Pskologlar psikoloğum ya da klinik psikoloğum diyorlar, psikolojik danışmanım diyenler rehber öğretmenler. Mesleki ünvanları o çünkü, psikolojik danışman ve rehber öğretmen. Eğitim fakültesi mezunu bir öğretmen, danışmanlığı da anca çocuklara kadar işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…