- 13 Ocak 2020
- 46.312
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.008
- 598
- 33
- Konu Sahibi Beybisi123
-
Amaaan çöl gibi kalsın kudra ya haftada bir ne yani.Her gün yıkadığın için kuru o saçlar. Kuaförüm bana haftada bir demişti hade ordan dedim. 2-3 güne indirdim ama toparladı kendini oldukça canım saçlarım
Bir de şampuan önemli. Köpüren hiç bir şeyi kafama sürmüyorum artık.
Yazim hatasi olmus bunu fark etmek zor olmamali.Ben tanı koymadım olabilir mi? diye ihtimal dahilinde sordum. Calistigim ortamda yeni karşılaştığım ve böyle kişisel hijyenine dikkat etmeyen bir şizofreniden yola çıkarak demiştim. Yoksa tabiki uzman görmeden kimse tanı koyamaz.
Danışan değil danışman.. Ayrıca danışman olunca ne oluyor ?duygularım mi alınmış oluyor. Bende sizin gibi insanım sonuçta.k
İşte vücut yapısıyla alakalı demek ki. Benim saçım asla kirlenmez ama terlerim. Oturduğum yerde terlerim, sabah uyanınca terli olurum. O teri üstümden atmadan rahat edemem. Bir de cildim yağlı benim, kurumuyo ki hiçben de bunu yazacaktım her gün saç nasıl yıkanıyor diye
benim duş dediğim şampuanlı saç kremli sabunlu vs
ama burada her gün duş denilen su ile yıkanma galiba hani plajdaki
o zaman da cilt kurur da saçtaki etki kadar olmaz
saçım ilk kirlenen yerimdir benim saçım kirli değilse (ekstra terlemedi isem) rutinde gövdem kirlenmez ki
mesela evi süpürdüm terledim diyelim girer saçım da dahil yıkarım yani üstümden bir su dökeyim bana daha zor geliyor zira bu sefer de saçım nemlenmiş oluyor daha çabuk yağlanır
Ben çalışmıyorum evdeyim. Duşların arası 24 saati geçtiği zaman huzursuzlanmaya başlıyorum. Saçlarım kupkuru aşırı kuru. Onları bile yıkıyorum. Yazın zaten günde 2 Allahın emri gibi bir şey. O zaman 2. Duşta saç yıkamazdım.
Günaşırı olan duşu neden 3 güne çıkarmak istiyosunuz hiç anlayamıyorum?
Katiliyorum. Yazin 3 olur 5 olur günde terlememe bağlı 1 oldugu nadir olur. Dedigin gibi terledgimdr sacimdw nemlenir zaten elbet yikarim.ya kud şimdi burada böyle yazıyoruz da
pandemi öncesi saçına fön çektirip 3 gün gezen kadınlar başka ülkede mi yaşıyor
yani benim çevremde galiba hiç her gün yıkanan yok ben de dahil (pandemi sonrası herkes yıkanıyor da ben genel zamandan söz ediyorum)
spor yapılır terlenir duş alınır, olağan kirlenilir duş alınır vs de dün akşam duş aldım bu akşam almayacağım zira evde kirlenmiyorum bile
işe gittiğim dönemlerde de 2 günde bir yıkandım ama o süreçte çevremdeki herkesle muhabbet acaba bu süreyi 3 gün nasıl yapsak idi
hatta bazıları 3 gün idare ettiğini söylerdi işte saç tipi, kıvırcık düz vs vs bu konuşulurdu
herkes kusma emojisi atabilir de bu tanıdığım çeşit çeşit işleri olan farklı farklı alanlardaki çoğu eğitimli kadınlardı
ben de bunu yazacaktım her gün saç nasıl yıkanıyor diye
benim duş dediğim şampuanlı saç kremli sabunlu vs
ama burada her gün duş denilen su ile yıkanma galiba hani plajdaki
o zaman da cilt kurur da saçtaki etki kadar olmaz
saçım ilk kirlenen yerimdir benim saçım kirli değilse (ekstra terlemedi isem) rutinde gövdem kirlenmez ki
mesela evi süpürdüm terledim diyelim girer saçım da dahil yıkarım yani üstümden bir su dökeyim bana daha zor geliyor zira bu sefer de saçım nemlenmiş oluyor daha çabuk yağlanır
Aslinda o koku saca her seyden fazla siniyor.Koku icin dus aliyorum dedigin icin soyledim. Ustunuzu degistirince ustten genelde çıkıyor koku ama saci acip havalandirsan da cikmaz yikamadan.sacimi bir hafta yikamasam kirlenmiyor,
genel olarak cok terleyen birisi de degilimdir,
yemek kokusu sinmistir vs diyerek ben genelde her gun bir su dokunurum, saclarimi her gun yikamam ama sac sekillendirici kullandigim icin 2 gunde bir yikiyorum su aralar mecburen.
ama ornegin esim muhakkak her gun kopuk kopuk yikanir, saclarini 1 gun yikamasa derisinde kizarikliklar olusur, vucudu da cok yaglanir, cok rahatsiz olur.
Aslinda o koku saca her seyden fazla siniyor.Koku icin dus aliyorum dedigin icin soyledim. Ustunuzu degistirince ustten genelde çıkıyor koku ama saci acip havalandirsan da cikmaz yikamadan.
Misal kokulu yemek yapip sacimi yikamasam bana kokusu net gelir yikanmamis gibi
sacimi bir hafta yikamasam kirlenmiyor,
genel olarak cok terleyen birisi de degilimdir,
yemek kokusu sinmistir vs diyerek ben genelde her gun bir su dokunurum, saclarimi her gun yikamam ama sac sekillendirici kullandigim icin 2 gunde bir yikiyorum su aralar mecburen.
ama ornegin esim muhakkak her gun kopuk kopuk yikanir, saclarini 1 gun yikamasa derisinde kizarikliklar olusur, vucudu da cok yaglanir, cok rahatsiz olur.
Çalışırken profesyonel yaklaşıyorum ama bura kafa dagitmak için arada girip okuduğum bi site.burda bir kusma emojisi koymam olay oldu. Ayrıca başka insan söylese bile şaşırirdim demişsiniz ama burdaki 200 kadından 150 sinin midesi bulanmistir ve mesajlarda da yazıp dile getirmişler. Siz ve Merve diye bir arkadasin mesajlariniza daha öncede denk geldim. İnsanlara laf sokarak burada sürekli pohpohlanip beğenilme derdindesiniz. Anladığım kadarıyla hayatınız boyunca ne sevmiş ne sevilmissiniz. Umarım bundan sonra sizi seven ve sevebileceğiniz insanlara denk gelirsiniz. Kadınlar kulübüne artık girmeyi dusunmuyorum. Size bol beğenilme ve bol başarılar.Yazim hatasi olmus bunu fark etmek zor olmamali.
Duygularınız alınmış olmuyor ama olaya profesyonel yaklasmaniz, sig dusuncelerden arinmis olmaniz bekleniyor aldığınız öğrenimle.
Onu başka insan söylese bile sasirirdim ama bu isi meslek haline getirmis, egitim gormus biri deyince höh dedim.,denir.
Buraya kafa dagitmak icin giriyorsanız ve profesyonel davranmiyorsaniz danisman oldugunuzu belirtip ayricalik gibi ddaha prof goz gibi soylemezsiniz. Belirtmezseniz alninizda yazmiyor madem kafa dagitmak amaciniz.Çalışırken profesyonel yaklaşıyorum ama bura kafa dagitmak için arada girip okuduğum bi site.burda bir kusma emojisi koymam olay oldu. Ayrıca başka insan söylese bile şaşırirdim demişsiniz ama burdaki 200 kadından 150 sinin midesi bulanmistir ve mesajlarda da yazıp dile getirmişler. Siz ve Merve diye bir arkadasin mesajlariniza daha öncede denk geldim. İnsanlara laf sokarak burada sürekli pohpohlanip beğenilme derdindesiniz. Anladığım kadarıyla hayatınız boyunca ne sevmiş ne sevilmissiniz. Umarım bundan sonra sizi seven ve sevebileceğiniz insanlara denk gelirsiniz. Kadınlar kulübüne artık girmeyi dusunmuyorum. Size bol beğenilme ve bol başarılar.
İki mesajla insanların sevilmediği kanısına varan bir psikolocik danışman. Ne hoş.Çalışırken profesyonel yaklaşıyorum ama bura kafa dagitmak için arada girip okuduğum bi site.burda bir kusma emojisi koymam olay oldu. Ayrıca başka insan söylese bile şaşırirdim demişsiniz ama burdaki 200 kadından 150 sinin midesi bulanmistir ve mesajlarda da yazıp dile getirmişler. Siz ve Merve diye bir arkadasin mesajlariniza daha öncede denk geldim. İnsanlara laf sokarak burada sürekli pohpohlanip beğenilme derdindesiniz. Anladığım kadarıyla hayatınız boyunca ne sevmiş ne sevilmissiniz. Umarım bundan sonra sizi seven ve sevebileceğiniz insanlara denk gelirsiniz. Kadınlar kulübüne artık girmeyi dusunmuyorum. Size bol beğenilme ve bol başarılar.
Siz defalarca konuşup bir çözüm getiremediyseniz yapacak tek şey kalmış o da kayınvalideniz ile konuşmak.. O söyleyecek oğluna.. Belki onlardan utanır da vazgeçer.. Çok çirkin gerçekten çekilecek dert değil.. Boşa kocanı demesi de dile kolay ama çözümü olabilecek birşey olduğu için çözmenin yollarını aramak lazım.. Ailelere sorun yansıtmak hoş değil ama çaresiz kaldığınız için onun annesine açın derdinizi bence..Merhabalar.
4 yıllık bir evliligim var.
Birde çocuğumuz.
Eşim son zamanlar da aşırı hijyensiz.
Yanı nasıl desem gusül abdesti bile almiyor.
Önceden de hemen almazdı 1 2 gün sonra alırdı. Çok konuştum, çok anlattım ama olmadı. Şimdi 4 gün geçti hala almıyor.
Duş haftada 1 alıyor . Sadece saçını yıkıyor. Deliriyorum ne desem haklısın diyor geçiyor icraat yok. Ben genellikle 2 günde 1 duş alırken o haftada 1 alıyor.
Birde utanarak yazıyorum tv falan izlerken bir bakıyorum eli şeyinde normal elini orada tutuyor neymiş öyle seviyormuş alışkanlıkmis. Kalk elini yıka diyorum hemen yikarsa ne alâ. Tamam yıkarım.birazdan deyi geçiştiriyor.
Artık gerçekten çok bunaldim..
Aynı yatakta yatmak bile midemi bulandiriyor .
Esim çok iyi biri, normal zamanda beni hiç kırmaz ama bu huyları çekilmiyor..
Cunüp gezmesi çok dokunuyor bana. Anlatıyorum evimizin bereketi bu yüzden yok diyorum hiç dinlemiyor yüzüme bile bakmıyor.
Normalde inançlı biri ama neden böyle anlam veremiyorum.
Eşimi kendine getirmek istiyorum.
Ne yapmalıyım?
Şimdiden teşekkür ederim.
Kimse gidemez zira kendisi çalışmıyormuş. Psikolojik danışman dediği şey de rehber öğretmen muhtemelen, psikolog değil.Buraya kafa dagitmak icin giriyorsanız ve profesyonel davranmiyorsaniz danisman oldugunuzu belirtip ayricalik gibi ddaha prof goz gibi soylemezsiniz. Belirtmezseniz alninizda yazmiyor madem kafa dagitmak amaciniz.
Ben danismanim iyk igrenc derseniz orada danisman kimliginiz dikkat ceker. Normal degerlendirilmek isterseniz mesleğinizi yazmamayi deneyin.
Cinsellik konularinda jinekologum diyen bir uye normal yorum yapsa da yinede söylediği icin meslegini daha akilci ve dogru, mantikli yorum beklenir bu cok normal.
Hala teshis koyuyorsunuz ama siz kuzum ya sevilmemissin sevmemissin vs
Sevmek sevilmek hayatimdaki en önemli şey Seviyorum, seviliyorum Allaha şükür.
Sanirim size danisan gelmiyor ondan habire buralarda icra edip etmemek arasinda kaliyorsunuz mesleginizi ama böyle olmamali. Böyle derseniz meslekle gundelik hayati karıştırırsaniz gelmez ki kimse zaten.
Yazdgim yorumlar laf sokma iceriyorsa ya da ezikse neden kim begensin pohpohlasin yahu ☺merve Sana sana da soz hakki doğdu.
Bir insan kaale alınmasını istemedigi detayı neden verir
Ona dokunmayın ve size dokunmasına izin vermeyin bir süre. Belliki daha ciddi yaptırımlar gerekiyor. Eli malum yerdeyken sürekli resim ve videolarını çekin ve ona atın. Psikolojik baskı yapın yani. Belki ne kadar kötü göründüğünü görürse anlar bir şeyleri.Merhabalar.
4 yıllık bir evliligim var.
Birde çocuğumuz.
Eşim son zamanlar da aşırı hijyensiz.
Yanı nasıl desem gusül abdesti bile almiyor.
Önceden de hemen almazdı 1 2 gün sonra alırdı. Çok konuştum, çok anlattım ama olmadı. Şimdi 4 gün geçti hala almıyor.
Duş haftada 1 alıyor . Sadece saçını yıkıyor. Deliriyorum ne desem haklısın diyor geçiyor icraat yok. Ben genellikle 2 günde 1 duş alırken o haftada 1 alıyor.
Birde utanarak yazıyorum tv falan izlerken bir bakıyorum eli şeyinde normal elini orada tutuyor neymiş öyle seviyormuş alışkanlıkmis. Kalk elini yıka diyorum hemen yikarsa ne alâ. Tamam yıkarım.birazdan deyi geçiştiriyor.
Artık gerçekten çok bunaldim..
Aynı yatakta yatmak bile midemi bulandiriyor .
Esim çok iyi biri, normal zamanda beni hiç kırmaz ama bu huyları çekilmiyor..
Cunüp gezmesi çok dokunuyor bana. Anlatıyorum evimizin bereketi bu yüzden yok diyorum hiç dinlemiyor yüzüme bile bakmıyor.
Normalde inançlı biri ama neden böyle anlam veremiyorum.
Eşimi kendine getirmek istiyorum.
Ne yapmalıyım?
Şimdiden teşekkür ederim.
Bende öğretmen diye hatırlıyorum açtığı başka bir konudan.Kimse gidemez zira kendisi çalışmıyormuş. Psikolojik danışman dediği şey de rehber öğretmen muhtemelen, psikolog değil.
Konularına bakmadım ama jargonlarına hakimim. Pskologlar psikoloğum ya da klinik psikoloğum diyorlar, psikolojik danışmanım diyenler rehber öğretmenler. Mesleki ünvanları o çünkü, psikolojik danışman ve rehber öğretmen. Eğitim fakültesi mezunu bir öğretmen, danışmanlığı da anca çocuklara kadar işte.Bende öğretmen diye hatırlıyorum açtığı başka bir konudan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?