• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin hobilerinden ve yalnızlıktan bıktım

• Konu Sahibi Konu Sahibi guger
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

guger

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2008
82
0
96
Adana
Kızlar sizce ben ne yapım ya gene gitti uçağını arabasını aldı eğlenmeye gitti bende gene evde tekim ne yapacak ben böyle evde yalnız kalmaktan sıkıldım hiç sevmediğim isimi özledim eşimde soğuyorum sanki ar tık

siz de kendinize bir hobi edinin bence çünkü eski konularınızdan anladığım kadarıyla eşinizin maketlerinden vazgeçmeye niyeti yok gibi :)

seni iyi anlıyorum...:19: yalnız kalmak çok sinir bozucu ne kadardır evlisiniz? benim eşim genellikle işinden dolayı olmuyor evde. ama bu bile çok sıkıcı:50:

İki çocukla ne yapabilirim en küçüğü iki aylık evden dışarı cikamazken sıkıldım bıktım ne güzel o şimdi eğleniyor ben evde hep tek basıma

seni iyi anlıyorum...:19: yalnız kalmak çok sinir bozucu ne kadardır evlisiniz? benim eşim genellikle işinden dolayı olmuyor evde. ama bu bile çok sıkıcı:50:

Bes yıl olacak ama bes yıldır ben evde tekim bir evde olsa bile onlarla uğraşır o odadan gelmez

Takmayım diyorum umursamayim diyorum ama olmuyor zoruma gidiyor ben ev cocuk yemek temizlik anam ağlıyor o alıyor uçaklarını orasını söküyor burasını söküyor her seye ben koşuyorum

Takmayım diyorum umursamayim diyorum ama olmuyor zoruma gidiyor ben ev cocuk yemek temizlik anam ağlıyor o alıyor uçaklarını orasını söküyor burasını söküyor her seye ben koşuyorum

bu şekilde anlatsan bunu ona konuşsan gerekirse trip tavır falan yap benimde bi hayatım var bende bunalıyorum yardımcı olsan de... seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde küçük bebeğim var insanın eli ayağı bağlanıyo ewde dura dura bunalıyo. bide eşler saolsun çoğu zaman hiç yardımcı olmuyo biz sanki anamızın karnında öğrendik bebek bakmayı herkesmi böle anlamadım ki.:25::25::25:inan bazen wc ye gidicek zamanım olmuyo ki bebeğim eziyetçi olmamasına rağmen:50:

şu kkdaki kadınlar kendilerini paralamamayı bir türlü öğrenemediler valla:1: HER ŞEYE SEN KOŞMAYACAKSIN sen kadınsın narinsin kırılırsın incinirsin.evin erkeğine sorumluluk vereceksin başını işten kaldırtmayacaksın.....

şimdi diyeceksin ki ama ben yapmasam o da yapmıyor yıne ben yapmak zorunda kalıyorum

hayır ne olursa olsun yapmayacaksın.evi temizlemeyeceksin çamaşırını yıkamayacaksın her zmana düzenli yemeğini önüne koymayacaksın...
sen yapmayınca ne olduğunu görecek bu adam

merak etme 1 hafta 2 hafta ev temizlemesen mikroptan ölmezsiniz gayette yaşanıyor...
azcık rahat ol zaten başında ıkı tane çocuk varmış
birini ona şutlayacaksın aşkım bak ben başedemiyorum diyeceksin...
çocuk ağlasa bile adamın elinden almayacaksın bırak o da öğrensin sen annenin karnından bilerek çıkmadın ya...

unutmamalısın ki nasihat vermeyle konuşmayla bu adamı ikna edemezsin davranışlarınla ikna edersin ancak...

sadece birşeyi merak ettim yardım istediğinde tepkisi ne oluyor yapıyor mu kaçıyor mu?

kaçıyorsa bebeklerini toplayıp sende peşinden git 2 aylık çocuk küçük olabilir sar sarmala git hasta olmaz merak etme turistleri görmüyor musun küçücük bebeklerle dağ tepe demeden geziyorlar biz neden yapamıyoruz...

sen evde resmen 3 tane çocuğa bakıyorsun....

Yardİm eder isteyince ama her şeyi ben söylicem şimdi geldi hiç bir şey olmamış gibi ne güzel adamin umrunda bile değilim

Yardİm eder isteyince ama her şeyi ben söylicem şimdi geldi hiç bir şey olmamış gibi ne güzel adamin umrunda bile değilim

Benim tanıdığım ve sevdiğim bir ablam var, evlendiklerinde çok gezip tozmuşlar eşiyle birlikte, eğlenmişler günlerini gün etmişler..
Sonra çocukları olmuş...Baktım diyor, akşamları arkadaş, maç, yemek vs. deyip deyip çıkıyor, ben evde kalıyorum..
Bir akşam yine gidecek hazırlanıyor, ben ondan önce hazırlanıp, çocuğu yatağına yatırdım bıraktım, indim arabaya oturdum diyor...
Sonra eşi gelmiş arabada görünce çok şaşırmış...Çocuk nerde? evde demiş :) Ve "mesaj alınmıştır" deyip, geri dönmüşler eve...

O bey kendi işinin sahibi...İş seyahatlerinin bir çoğuna eşini de götürürdü, mümkün olduğu kadar çocuklarını da alıp giderlerdi..
Hafta sonları kesinlikle ailesine aitti...Her hafta sonu program yapıp bir aktivite yaparlardı... Benim örnek aldığım bir aile tipiydi kısaca..
Herkes sorumluluğunun farkında..Ama o aileyi gördüğüm kadarıyla o abla o kıvama getirmişti...Napayım diye sızlanmadan her şeyi çözmeye çalışmış...
Zaten böyle olmasa boşanırdım, o da biliyor diyor..
Özgürlük, eğlenmek sadece onun hakkı değil, çocuk yaparken birlikte karar vermiştik,
kararın bütün ağırlığını ve sorumluluğunu ben taşıyamazdım ve taşımadım da zaten diyordu...

Ben evliyim ama çocuk sahibi olmadığımdan gördüğüm örnek aile geldi aklıma o sebeple bahsettim...
Siz de bir ders verebilirsiniz...Belli ki söylemleriniz bir kulağından girip, diğerinden çıkmış bu zamana kadar...
Zamanı gelmiş...

Bencede kir maketlerini. Sert cikis. Korkut adami toparlasin kendini. Senin en cok ilgiye ihtiyacin oldugu zamanlar hala anlamamis mi. O zaman anlat

insanları değiştirmek çok zordur benim odunda aynı yardım istesen bile yapmaz arada çıkarır gezdirir ama evde herşey benim üstümedir 3 çocuğun sorumluluğunu atmış üstüme:23:ders ödev konusunda da anlamıyorum ben diyor çıkıyor ne yapacaksın :15:ben değiştiremedim umarım sen başarırsın canım

Back
X