eşimin horlaması :(

eluze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
50
0
26
Tekirdağ
kızlar yardım edin eşim geceleri horluyor öyle çok değil ama uykum çok hafif zaten dalma sorunum var sinirlerim tepeme çıkıyo gece gece yastık bastırasım geliyor valla bu gece kalktım başka odada yattım.. yastığını yükselttim belki düzelir diye ama yok.. hele azıcık yorgun olsun vay halime.. bi çaresi bi yolu varsa bilen yazsın lütfen..

kızlar yardım edin eşim geceleri horluyor öyle çok değil ama uykum çok hafif zaten dalma sorunum var sinirlerim tepeme çıkıyo gece gece yastık bastırasım geliyor valla bu gece kalktım başka odada yattım.. yastığını yükselttim belki düzelir diye ama yok.. hele azıcık yorgun olsun vay halime.. bi çaresi bi yolu varsa bilen yazsın lütfen..

Reklamlarda burun bantları çıkıyor onu deneyin isterseniz

burun bantlarından ziyada buruna takılan kanca gibi bir şey var. tam adını bilmiyorum ama saydam ve kullanımı çok kolay. eczaneler bilir. babam almıştı bir ara.baya işe yarıyor gerçekten. fiyatı da çok uygun 15 tl.

Horlama hastalık belirtisi olabilir o yüzden en kısa zamanda doktora gidiniz.Horlamanın sebep oldugu hastalıklar başta şeker hastalıgı,damar tıkanıklıgı solunum yetmezligi ve yüksek tansiyon olabilir.

Benim esimde horlar onceleri uyumakta cok zorlanirdim ama sanirim artik alıştım bazen duymuyorum bile onceleri horlamazdi evlilikten sonra aldigi kilolara yoruyorum bantlari bende duydum bi faydasi olurmu bilmiyorum ama sayet olmasa kulak burun bogaza gidin derim belki solunumunda bir problem vardir

Burun bantları işe yarıyor,bizzat denedik.

bende astım hastası olduğum için bazı geceler tıkanıyorum ve çok büyük bir ses olmasada horlama oluyo sanırım, bizde burun bantlarından aldık eşim sesin kesildiğini söyledi oda herşeye uyanır uykusu çok hafif biz böyle çözümledik sizde deneyin derim fiyatıda uygun

teşekkürler kızlar o burun bantlarını ve o saydam şeyi filan biliyorum ama sanki faydası olmaz gibi geliyodu bakalım eşimi kandırabilirsem dediğiniz gibi önce kulak burun boğaza gidelim bakalım nedenmiş belki kilodan olabilir yani aslında çok kilo almadı ama ilk evlendiğimizde böyle değildi.. sonraki çare burun bantları artık..

teşekkürler kızlar o burun bantlarını ve o saydam şeyi filan biliyorum ama sanki faydası olmaz gibi geliyodu bakalım eşimi kandırabilirsem dediğiniz gibi önce kulak burun boğaza gidelim bakalım nedenmiş belki kilodan olabilir yani aslında çok kilo almadı ama ilk evlendiğimizde böyle değildi.. sonraki çare burun bantları artık..

Eger eşiniz çok kilolu ise horlamasına sebep olur eşinizi doktora gitmek için ikna edin hatta horlamanın hastalık belirtisi oldugunu söyleyin.

Arkadasim bantlar ise yariyor belki ama gecici olarak.benim esim aman allah im kukruyordu resmen:)ben salonda otururken onun yatak odasindan sesini duyardim dusun salon alt katta yatak odasi ust katta:)en sonunda dr gittik adam yillarca eziyet cekmis tabi bende:)allerjik rinit diye bi rahatsizligi varmis buna bagli burun delikleri sisiyormus vede kucuk dili sarkiyormus.bir burun spreyi bir hap verdi.1 aydir horlama falan yok sesi bile cikmiyor artik:)bence dr a gorunsun esin digerleri cunku gecici cozum...

burun boğaz doktoruna gösterin.
bende öncelerdende (çocukluğumda) feci horluyormuşum kardeşim hep şikayet ederdi bu durumdan.:9:biraz büyüdüğümde bademcik ve burnumda et vardı onların ameliyatını geçirdim aynı gün içinde.hem sırf horlama için hemde fazlasıyla hastalanıyordum boğaz ağrılarım oluyordu.
bademciklerimi aldırdıktan sonra eskisi kadar boğaz ağrılarımda olmuyor.horlamada yok artık.:32:

çaresi var
doktora götür ben zaman zaman görüyorum tvde tedavi ediyolar horlamayı
ben de horlayan biri hayatta uyuyamam
dürtsem o da olmuyo ayıp olur gibi geliyo
en iyisi tedavi ettirmek

Arkadasim bantlar ise yariyor belki ama gecici olarak.benim esim aman allah im kukruyordu resmen:)ben salonda otururken onun yatak odasindan sesini duyardim dusun salon alt katta yatak odasi ust katta:)en sonunda dr gittik adam yillarca eziyet cekmis tabi bende:)allerjik rinit diye bi rahatsizligi varmis buna bagli burun delikleri sisiyormus vede kucuk dili sarkiyormus.bir burun spreyi bir hap verdi.1 aydir horlama falan yok sesi bile cikmiyor artik:)bence dr a gorunsun esin digerleri cunku gecici cozum...

Ne güzel yazmışsın ya kükrüyordu :)))

Benim babam aslan gibi kukrerdi 15 kilo verdi simdi kedi gibi :)

Eşinize bu durumunu anlatın ve doktora gitmeyi teklif edin. Belki burnunda et vardır ya da akciğerlerinden dolayı oluyordur. Arada sırada olanı anlarım da sürekliyse altında başka neden yatıyor olabilir.

gözün aydın diyeyim ozaman çok zor darısı başımıza inşallah geçmiş olsun :)

gittiğiniz dr istanbulda mı? dr ismini rica etsem? memnun kalmışsınız anladığım kadarıyla

Bende horluyomusum kbb ye gittim burun etim varmis ilac verdi gecmezse ameliyatla alacaklar bence bi doktora gitsin esin

Back
X