• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin içki sorunu.

Her yeni konu açanı takip etmiyorum. Size sorular sorduk, cevap alamadık. Cevap alamayınca online mısınız değil misiniz diye profilinize baktım. Gayet online olduğunuzu başka konularda gezdiğinizi gördüm. Uzunca bi süre devam etti bu.

Bana laf yetiştireceğinize size sorulan sorulara mı cevap verseniz acaba?
Ok

Bende istediğime istediğimi yazarım o zaman. Kaç saatte cevap vericemin hesabını vericek değilim size
Algın da düşük galiba?
Saat kaçta, kime, neyi istersen yaz. O cevabı sana ben mi yazmışım bi kontrol de et öyle cevap yaz insanlara.
Kocan içiyor sen kafayı buluyorsun sanırım.

Algın da düşük galiba?
Saat kaçta, kime, neyi istersen yaz. O cevabı sana ben mi yazmışım bi kontrol de et öyle cevap yaz insanlara.
Yav he he
Algın da düşük galiba?

alkol almak tercih meselesidir, siz tercih etmezsiniz eşiniz eder. eşiniz bir gün alkolü bırakır da siz şu saldırgan tavırlarınızı nasıl bırakırsınız önce onu düşünün. herkes sizin fikirlerinize uymak, huyunuza gitmek ve size göre cevap vermek zorunda değil çünkü. belli ki farklı cevaplar aldıkça saldıracaksınız. bu alkolden daha tehlikeli.

Selam kızlar. Eşimle çok severek evlendik hala daha çok seviyorum onu oda beni seviyor biliyorum ama son zamanlarda çok içki içer oldu. Alıp evde içiyor kızıyorum haklısın azaltmam gerekiyor falan diyo ama bağımlı oldu galiba. Sadece zevkten içiyor içtiği zaman bana zarar vermesi yada kötü sözü falan yok aksine daha pamuk gibi oluyo sürekli güzel sözler söylüyor. Ama istemiyorum ben içmesini akıl verin nasıl bıraktıra bilirim??? Napmalıyım??
Şimdi ikisi ayrı şeyler. Alkolik mi degilmi zira alkolikse tedavi olmalı ama arada evimde kafam bir hoş olsun diye iciyorsa sorun olmamali çünkü başta biliyordunuz ictigini.

Bende arada hüpletirim çok da iyi geliyor yalan yok çok fazla araba kullandigim için icemiyorum ama asla firsati kacirmam🙃

Back
X