- 27 Temmuz 2021
- 165
- 165
- 33
- Konu Sahibi Mor lahana
-
İçki kullananın aklı başına gelmiyor ağzıyla içmiyorsa koşarak uzaklaş. O alkole sığınmak için kullanıyordur. Alkolik olduğunu keşfederek terk ettiğim bir flörtüm vardı uzun süre önce oradan biliyorum. İflah olmaya açık olmuyorlar. Allah kolaylık versin ne diyim, alkole düşüp çıkmayan biri çok zor.Merhabalar. 3 yıllık evliyim eşimle çok severek evlendik hala daha çok seviyorum ama bu içkisi beni çok üzüyor,yeni evlendiğimiz zaman ara sıra içiyordu artık her akşam içkili geliyor, kızıyorum, kavga ediyoruz tamm haklısın diyo ertesi akşam gene aynı. Artık yoruldum gerçekten. İçmesi, benim sözümü takmaması beni çok üzüyor ne desem de dinlemiyor napcamı şaşırdım, biraz annemin evine gidip uzaklaşsam mı diyorum belki öyle olunca aklı başına gelir bilmiyorum napıcamı şaşırdım, az önce aradım gene sarhoş zor konuşuyo geliyorum dedi hala daha gelmedi sabredemiyorum artık bu hallerine
Alkol de öyle eski zamanlardaki ucuz değil artık kesenize bereket
Çocuğumuz var zaten ilk başlarda dediğim gibi bu kadar değildi çok nadir içerdiAsla vazgeçmez, boşanmayacaksaniz lütfen çocuk yapmayın. Böyle birinin çocuğuyum oradan biliyorum
O zaman çocuğunuzu o adamdan uzak tutun, ne kadar iyi bir baba olursa olsun, içki nedeniyle çocuğunuz malesef babasini sevemeyecek, aralarında hep bir mesafe olacak.Çocuğumuz var zaten ilk başlarda dediğim gibi bu kadar değildi çok nadir içerdi
Evet düzelmiyor kesinlikle ne kavgalar ettik neler söylüyorum haklısın diyo ama gene aynı değişen bişey yokHergün sarhoş olana kadar içen, içmeden durmayan insan alkolik değil midir?
Alkolik olan kişi de diğer bağımlılarda olduğu gibi lafla, sözle, blöfle düzelmez.
Bilmiyorum belki yokluğumuz da pişman olur da vazgeçer diye düşündümAnnenizin evine gidip uzaklaşmayın, daha fazla dadanır alkole. Tek çözüm, oturup ciddi ciddi bu konuyu masaya yatırmanız. Gerekirse blöf yapın ayrılmaktan konu açın
Evet düzelmiyor kesinlikle ne kavgalar ettik neler söylüyorum haklısın diyo ama gene aynı değişen bişey yok
Evet zaten maaşı belli e bende çalışmıyorum maaşın yarısını içkiye veriyor. Kumar yok allahtanBu hayat şartlarında içmek akıl işi değil artı içki kumar varsa o evlilik yürümez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?