Eşimin içkisi, ben artık delirmek üzereyim

Mor lahana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2021
165
165
33
Merhabalar. 3 yıllık evliyim eşimle çok severek evlendik hala daha çok seviyorum ama bu içkisi beni çok üzüyor,yeni evlendiğimiz zaman ara sıra içiyordu artık her akşam içkili geliyor, kızıyorum, kavga ediyoruz tamm haklısın diyo ertesi akşam gene aynı. Artık yoruldum gerçekten. İçmesi, benim sözümü takmaması beni çok üzüyor ne desem de dinlemiyor napcamı şaşırdım, biraz annemin evine gidip uzaklaşsam mı diyorum belki öyle olunca aklı başına gelir bilmiyorum napıcamı şaşırdım, az önce aradım gene sarhoş zor konuşuyo geliyorum dedi hala daha gelmedi sabredemiyorum artık bu hallerine

Bu hayat şartlarında içmek akıl işi değil artı içki kumar varsa o evlilik yürümez

Annenizin evine gidip uzaklaşmayın, daha fazla dadanır alkole. Tek çözüm, oturup ciddi ciddi bu konuyu masaya yatırmanız. Gerekirse blöf yapın ayrılmaktan konu açın

Ben düzlemezse boşanacagimi söylerdim ama blöf olsun diye değil cidden yapamazdim oyle biriyle, boşanirdim.

Babamdan biliyorum cunku hadi her aksam olmasa da cogunlukla eve gece içmiş gelirdi. Ozellikle haftasonlari yine gece yarilari içmiş gelirdi kapinin deligini bulamazdi. Bazen kustuğu olurdu.
Doğru durust vakit geciremezdik, birlikte bir yere gidecek olsak annem 626252 kere tembihlerdi içme diye içerse evden cikana kadar kavga...

Düzeldi sayilmaz hala içer ama evde iciyor en azindan ve artik kavga cikartmiyor annemle, aramiz baya duzeldi ama bunlar yillar aldı ve benim cocukluğum yaralı. Ben anneme boşan diye çok soylemiştim.

Düzelmiyorsa senelerinizi harcamayin, cocugunuz yoksa cocuk yapmayin derim.

Son düzenleme:
İçki kullananın aklı başına gelmiyor ağzıyla içmiyorsa koşarak uzaklaş. O alkole sığınmak için kullanıyordur. Alkolik olduğunu keşfederek terk ettiğim bir flörtüm vardı uzun süre önce oradan biliyorum. İflah olmaya açık olmuyorlar. Allah kolaylık versin ne diyim, alkole düşüp çıkmayan biri çok zor.

Yaklaşık 5 senelik evliyim ve bende bunun benzeri bi konu açmıştım buraya. Bebeğimde var eşim hamilelikte cozuttu, kavgalar ettim, küstüm, güzellikle konuştum anlamadı. En son sevgimin azaldığını evliliğimize çok zarar verdiğini, geri dönülmez yollara girmemize az kaldığını söyledim. Nasıl olduysa azalttı haftada 1 içiyor. Taviz vermeyin ve içki sorununu çözmeden asla çocuk yapmayın.

Hergün sarhoş olana kadar içen, içmeden durmayan insan alkolik değil midir?

Alkolik olan kişi de diğer bağımlılarda olduğu gibi lafla, sözle, blöfle düzelmez.
Evet düzelmiyor kesinlikle ne kavgalar ettik neler söylüyorum haklısın diyo ama gene aynı değişen bişey yok

Evet düzelmiyor kesinlikle ne kavgalar ettik neler söylüyorum haklısın diyo ama gene aynı değişen bişey yok

Eğer bırakmak istiyorsa ev bütçesi size geçecek. Siz ona harçlık vereceksiniz ihtiyacı kadar. Para olmayınca neyle içecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…