- 20 Ağustos 2021
- 1.108
- 1.214
- 48
- Konu Sahibi Mor lahana
-
Ya içki ya ben diye konuş huzur olmaz içki giren evdeEvet zaten maaşı belli e bende çalışmıyorum maaşın yarısını içkiye veriyor. Kumar yok allahtan
Para olmayınca da arkadaş ısmarladı diyo her türlü içiyor yani alkolik oldu iyiceEğer bırakmak istiyorsa ev bütçesi size geçecek. Siz ona harçlık vereceksiniz ihtiyacı kadar. Para olmayınca neyle içecek?
Para olmayınca da arkadaş ısmarladı diyo her türlü içiyor yani alkolik oldu iyice
Yarın son kez bidaha konuşucam kararlı bi şekilde bakalım nolucak. Yoksa alcam çocuğumu gidicem artık dayanamıyorumYa içki ya ben diye konuş huzur olmaz içki giren evde
Bizde alkol yok ayda yılda bir şarap içer 1kadeh 11yillik evlilikte hiç yasamadim alkol sorununu Allah yardımcın olsunYarın son kez bidaha konuşucam kararlı bi şekilde bakalım nolucak. Yoksa alcam çocuğumu gidicem artık dayanamıyorum
Annem 20 yıl çekti böylesini, boşandı şimdi keşke en başından boşasaydım diyor. Değişmez adam. Sorumsuzluk huydur. Huylar da değişmez.Merhabalar. 3 yıllık evliyim eşimle çok severek evlendik hala daha çok seviyorum ama bu içkisi beni çok üzüyor,yeni evlendiğimiz zaman ara sıra içiyordu artık her akşam içkili geliyor, kızıyorum, kavga ediyoruz tamm haklısın diyo ertesi akşam gene aynı. Artık yoruldum gerçekten. İçmesi, benim sözümü takmaması beni çok üzüyor ne desem de dinlemiyor napcamı şaşırdım, biraz annemin evine gidip uzaklaşsam mı diyorum belki öyle olunca aklı başına gelir bilmiyorum napıcamı şaşırdım, az önce aradım gene sarhoş zor konuşuyo geliyorum dedi hala daha gelmedi sabredemiyorum artık bu hallerine
Merhabalar. 3 yıllık evliyim eşimle çok severek evlendik hala daha çok seviyorum ama bu içkisi beni çok üzüyor,yeni evlendiğimiz zaman ara sıra içiyordu artık her akşam içkili geliyor, kızıyorum, kavga ediyoruz tamm haklısın diyo ertesi akşam gene aynı. Artık yoruldum gerçekten. İçmesi, benim sözümü takmaması beni çok üzüyor ne desem de dinlemiyor napcamı şaşırdım, biraz annemin evine gidip uzaklaşsam mı diyorum belki öyle olunca aklı başına gelir bilmiyorum napıcamı şaşırdım, az önce aradım gene sarhoş zor konuşuyo geliyorum dedi hala daha gelmedi sabredemiyorum artık bu hallerine
BoşaninMerhabalar. 3 yıllık evliyim eşimle çok severek evlendik hala daha çok seviyorum ama bu içkisi beni çok üzüyor,yeni evlendiğimiz zaman ara sıra içiyordu artık her akşam içkili geliyor, kızıyorum, kavga ediyoruz tamm haklısın diyo ertesi akşam gene aynı. Artık yoruldum gerçekten. İçmesi, benim sözümü takmaması beni çok üzüyor ne desem de dinlemiyor napcamı şaşırdım, biraz annemin evine gidip uzaklaşsam mı diyorum belki öyle olunca aklı başına gelir bilmiyorum napıcamı şaşırdım, az önce aradım gene sarhoş zor konuşuyo geliyorum dedi hala daha gelmedi sabredemiyorum artık bu hallerine
Sizden önce de içiyormuydu acaba?Merhabalar. 3 yıllık evliyim eşimle çok severek evlendik hala daha çok seviyorum ama bu içkisi beni çok üzüyor,yeni evlendiğimiz zaman ara sıra içiyordu artık her akşam içkili geliyor, kızıyorum, kavga ediyoruz tamm haklısın diyo ertesi akşam gene aynı. Artık yoruldum gerçekten. İçmesi, benim sözümü takmaması beni çok üzüyor ne desem de dinlemiyor napcamı şaşırdım, biraz annemin evine gidip uzaklaşsam mı diyorum belki öyle olunca aklı başına gelir bilmiyorum napıcamı şaşırdım, az önce aradım gene sarhoş zor konuşuyo geliyorum dedi hala daha gelmedi sabredemiyorum artık bu hallerine
Bunu yapın ama blöf olarak değil. Artık iplerin koptuğunu düzelme girişiminde bulunmaz içkiye verdiği parayı bağımlılık terapisine vermezse boşanma davası açacağınızı söyleyerek. Başka türlü olmaz.annemin evine gidip uzaklaşsam mı diyorum belki öyle olunca aklı başına gelir bilmiyorum
Alkolü agzıyla icemeyen,yerini bilmeyen almasın.Merhabalar. 3 yıllık evliyim eşimle çok severek evlendik hala daha çok seviyorum ama bu içkisi beni çok üzüyor,yeni evlendiğimiz zaman ara sıra içiyordu artık her akşam içkili geliyor, kızıyorum, kavga ediyoruz tamm haklısın diyo ertesi akşam gene aynı. Artık yoruldum gerçekten. İçmesi, benim sözümü takmaması beni çok üzüyor ne desem de dinlemiyor napcamı şaşırdım, biraz annemin evine gidip uzaklaşsam mı diyorum belki öyle olunca aklı başına gelir bilmiyorum napıcamı şaşırdım, az önce aradım gene sarhoş zor konuşuyo geliyorum dedi hala daha gelmedi sabredemiyorum artık bu hallerine
Var annem, babam herkes arkamda olur söylersem ama daha kimseye bişey söylemedim belki düzelir diye diye ama daha da kötü olduTanıdık birinin kızı yaşadı bunu. Önce ailesine söylemedi. Çocuğu oldu. Başa çıkamayınca ailesine söyledi, çocuğunu alıp ailesine taşındı. Sonra barıştılar. Alkol sorunu ne oldu bilmiyorum. Yok mu önünde aklıselim büyükleriniz size destek olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?