Eşimin içkisi, ben artık delirmek üzereyim

Yarın son kez bidaha konuşucam kararlı bi şekilde bakalım nolucak. Yoksa alcam çocuğumu gidicem artık dayanamıyorum
Bizde alkol yok ayda yılda bir şarap içer 1kadeh 11yillik evlilikte hiç yasamadim alkol sorununu Allah yardımcın olsun

Yani bunun sonu gelmez emin olun.Arkadas cevresia vardır tek icmiyordur.Tasinabilirseniz semt değiştirin.Yarin bir gün eve de bakamayacak.Kayinbabamdan biliyorum.Cok içmiş zamanında eve hiç bakmamış.Tamam dayağı küfürü vs yok ama ailede hep bir yara olmuş.Anca emekli olduktan ve arkadaş çevresini bıraktıktan sonra hem sigara hem alkolü birakti

Annem 20 yıl çekti böylesini, boşandı şimdi keşke en başından boşasaydım diyor. Değişmez adam. Sorumsuzluk huydur. Huylar da değişmez.

Çok klişe ama bir hikaye var. Öncelikle adabıyla içenleri tenzih ederim. Hikaye şöyle; Adamın birine demişler ki şu seçeneklerden birini yapmak zorundasın, ya katil olacaksın, ya hırsızlık yapacaksın, ya ırza geçeceksin, ya da alkol içeçeksin. Adamcağız el mahkum, bari alkolu seçeyim en azından zararı kendime olur demiş. Ama alkollüyken diğer seçeneklerin hepsini gerçekleştirmiş. Bu biraz abartılı bir hikaye ama sonuçta alkollü insanın muhakeme yeteneği zayıflar, hele ki hergün sarhoş oluyorsa. Bence bir doktora götürün, olmuyorsa çok da kendinizi yıpratmayın.

Teyzemin eside sizin eşiniz gibi hergün içerdi. Teyzem belki düzelir diye çocuk yapmış. Sonra ne mi oldu? eniştem daha çok içiyor ,çocuklar perişan ,hergün rezillik .teyzem ağır depresyona girdi. 10 çesit hastalıkla savaşıyor . Lütfen çocuk yapmayın. Allah yardimciniz olsun.

Tanıdık birinin kızı yaşadı bunu. Önce ailesine söylemedi. Çocuğu oldu. Başa çıkamayınca ailesine söyledi, çocuğunu alıp ailesine taşındı. Sonra barıştılar. Alkol sorunu ne oldu bilmiyorum. Yok mu önünde aklıselim büyükleriniz size destek olacak

Alkol tedavisi görmesi için ikna etmeye çalışın. Belli ki bağımlı olmuş, bu konuşarak çözülecek aşamayı çoktan geçmiş.

Demekkı butcesı var .İçmek kolay degılki artık

Boşanin

Sizden önce de içiyormuydu acaba?

annemin evine gidip uzaklaşsam mı diyorum belki öyle olunca aklı başına gelir bilmiyorum
Bunu yapın ama blöf olarak değil. Artık iplerin koptuğunu düzelme girişiminde bulunmaz içkiye verdiği parayı bağımlılık terapisine vermezse boşanma davası açacağınızı söyleyerek. Başka türlü olmaz.

İnanki bitmiyor inan. Ciddi bir adım at. Tedaviye ikna etmeye çalış. Emin ol hayatının sonuna kadar içiyorlar. Kendi sülalemden biliyorum. Yaşları 60 hala aynılar. Çocuğunu düşün

Alkolü agzıyla icemeyen,yerini bilmeyen almasın.
Alıyorsa evlenmesin.
Kendi istemesi lazım bırakmayıCünkü sizinki bagımlılıga dönmüs artık.
Her aksam heraksm buna ne organ ne maddiyat dayanır.
Ben olsam giderdim.

Ara sıra alkol sonradan dertten heralde tüm akşam içmeye dönüşüyor. Her gece sarhoş gelen adamla evlilikten de hayır gelmez bence. Çocuklar bir kere bu babayı görerek büyüyecek.

Var annem, babam herkes arkamda olur söylersem ama daha kimseye bişey söylemedim belki düzelir diye diye ama daha da kötü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…