- 10 Ağustos 2017
- 66
- 34
- 3
- Konu Sahibi Biliydimboyleolacagini
-
Evet o Türkiye de ven yurt dışındayım boşanmadık yok..Ben anlamadim. Ulkeler mi ayri, bosandiniz mi?
2 senelik evli 1 buçuk yıldır ayrisiniz ve çocuklarınız varArkadaşlar ben yurtdışında kalıyorum 2 senelik evliyim ve 1 buçuk senedir ayrıyız.Eşim benimle hep telefonda konuşmak istiyor ilgilenmek istiyor ama ben evime,kendime ve çocuklarımıza zaman ayırmak istiyorum.Bunu dile getirdiğimde trip atıyor morali bozuluyor bende onunla konuşmaktan zevk alıyorum ama hayatta herşeyi kaçırmış gibi hissediyorum ona haksızlık mı ediyorum? Kalbini kırmak ta istemiyorum bu konuda bir türlü anlaşamıyoruz.Her kavga ettiğimizde bu kadar çok konuşmak istemediğimi sert bir dille suratına tokat gibi yapıştırıyorum sinirlerim gerildi siz ne düşünüyorsunuz?
(Bu konuyuda beraber yazdık onunla cevaplarinizi onada okuyacağım)
Çocuklar yatınca sabaha kadar konuşuyoruz ama gün içinde de bir çok kez telefondayım..Çok dediğiniz ne Zaman
Çocuklar yattıktan sonra eşinize Zaman ayırın
Evet cocuklar ilk evliligimden ..2 senelik evli 1 buçuk yıldır ayrisiniz ve çocuklarınız var
Bunu anladığım zaman yardımcı olacagim konunuza.
2 senelik evli 1 buçuk yıldır ayrisiniz ve çocuklarınız var
Bunu anladığım zaman yardımcı olacagim konunuza.
2. Evlilikleri mı acaba :)1.5 yıl ayrılik ve sanırım çoğul çocuk , çocuklarım dediğine göre nasıl oluyor yine anlamadım :)
Evet cocuklar ilk evliligimden ..
1.5 yıl ayrılik ve sanırım çoğul çocuk , çocuklarım dediğine göre nasıl oluyor yine anlamadım :)
Benim ikinci evliliğim onun ilki canım2. Evlilikleri mı acaba :)
Burada genelde kocam aramiyor diye konu açarlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?