Eşimin igisi normal mi?

Tüekçesi kötüymüş nasıl oluyosa artık o konuyu da es geçiyorum gidişata göre yorum yapıyoruz napalım cevap alamadık
Neyin cevabını alamadiniz herkese yazdım cevapları

Tabiki oyle daha once iliskilerimiz oldu veya evlilik oldu diye aman ben hevesimi aldim diye daha az sevmiyoruz yada heycanimiz daha az olmuyor sonucta yeni bir sayfa aciliyor asik oluyosun evleniyosun. Suan yalnizsin esinin yanina gittiginde her sey daha kolay olqcak. Bence bu kadar ilgili bir es sana her turlu yardim da eder bir arada olunca iyi tarafindan bak. (Mesaj alinmistir umarim)

Sen aldirma yorumlara. Evli mi cocugu var mi yalniz mi senin kadar sorumluluk var mi uterinlerinde herkes seni anlayamaz anlamalarini bekleme.

Sorumu anlamayan oldu evlenip boşanma mi karistiran oldu haksiz gören haklı gören oldu
Haklısınız boşanın diye dalga geçen Allah başka dert vermesin diye alay eden de oldu.
Benim yaşadığım süreç zordu 2 çocukla tekrar toplanabilmek ,ama eşim yanimda olunca herşey geçecek bizde mutlu olacagiz inşallah.
Ben evlendim ayrıldım ama evlilik yaşamadım görmedim bende hevesliyim heyecanlıyım.. beni kimsenin anlamasini beklemiyorum artık uzun uzun yazmışın cnm biraz olsun rahatladım başıma ağrı girdi çünkü yorumun icin teşekkür ederim..

Aman yahu niye basini agritiyosun siz bakmayin burdaki yorumlara kac cesit insan var Allah mutlu etsin bir daha hic ayrilmamak uzere kavusun insallah.

Neyin cevabını alamadiniz herkese yazdım cevapları
Ne sebeple bu durumda olduğunuzu sormuştuk? Madem adam çalışmıyor o gelse yanınıza demiştim. Hiç mi uyumuyorsunuz vs.. sonuçta çocuk var evde. Gerçi şahsen artık merak etmiyorum. Çünküi içi boş bi konu olmuş. Biraz bekleseydiniz 2 sene sonra evlenseydiniz çok seviyorsanız beklersiniz birbiriniizi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…