Eşimin igisi normal mi?

Nasıl bir dert anlamadım.kadınlar genelde eşlerinin ilgisizliğinden yakınırken senin bundan şikayetçi olman biraz garip. Ayrı ülkelerde olduğunuz için elbette ki telefon görüşmeleriniz sık olacaktır.eğer sizden 7/24 telefon görüşmesi yapmanız isteniyorsa o zaman rahatsızlık duyarsınız.

2 yilin 1,5 yili ayrilik ve 2.evlilik....boyle bir evliliği tercih etmeniz aşktan mi?
Burda bi 2 sen
Neden birleşmiyorsunuz? Çok saçma
Canim benim burda işlerim var bi kac sene burda kalmam gerek bunu başta konuştuk anlaştık tabiki bu ayrılık fazla sürmeyecek ama hep telefon ve görüntülü arama rahatsız ediyor beni .

Elinden gelse 7/24 yapacak o derce yani. Benimle ilgisi çok güzel ona teşekkür ediyorum benimle arkadaş gibi zaten her şeyi konuşuruz ama bende tek kalmak istiyorum bazen bu kadar sık ve bunaltıcı olmamalı..

Onun ilk evliliği heyecanı hevesi çok başka , siz çocuklu bir kadın olarak bu heyecana onun istediği ölçüde cevap veremezsiniz çok normal
Ama şart eşit değil sıkıntılı bir durum
Olabilir ama çocuklarımız var ve oda onlari cok seviyor benim gücüm kalmıyor onlara bazen.Ama elimden geldiğince ilgileniyorum ve cok güzelde anlaşıyoruz herseyimle ilgili şükür ama ben haksızmıyım şimdi

Elinden gelse 7/24 yapacak o derce yani. Benimle ilgisi çok güzel ona teşekkür ediyorum benimle arkadaş gibi zaten her şeyi konuşuruz ama bende tek kalmak istiyorum bazen bu kadar sık ve bunaltıcı olmamalı..
Ac kamerayi tencereye sogani koy kavur, Agdayi hazirla yapistir cek bunu mu istiyor? insanin özeli olur kendiyle bas basa kalmak gerek bazen en önemlisi de cocuklarina da özel vakit ayirman gerek
O kadar olmaz tabi

Evdeki işlerim bitene kadar kulaklıkla konuşur geri kalan kısımda konuşmak istemezdim.
Çünkü uzun konuşmalarda hem çok bunalıyorum hem de insan hiç bir şey yapamıyor böyle durumlarda.

Biraz özlemek iyidir .

Çocukları sevmek başka birşey onların sorumluluğunu bilmek yaşamak çok başka birşey
Sizi çocuklu bir adam onu ise ilk evlilik heyrcanında bir hanım daha iyi anlar, karşılıklı beklentilere cevap verilebilirdi
İkinizde ayrı ayrı haklısınız
Biraraya gelmeden biraz zor aşılacak bişey gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…