- 5 Temmuz 2015
- 2.245
- 5.854
- 158
- Konu Sahibi Biliydimboyleolacagini
-
sabaha kadar konusuyorlarmis. bence bu kadar fazlasi eziyetİlk evliligindenmis
Eşini ihmal etme konu sahibi
Çocuklarımız demişsiniz öyle olunca ortak çocuklar gibi anlaşılıyorBenim ikinci evliliğim onun ilki canım
Burda bi 2 sen2 yilin 1,5 yili ayrilik ve 2.evlilik....boyle bir evliliği tercih etmeniz aşktan mi?
Canim benim burda işlerim var bi kac sene burda kalmam gerek bunu başta konuştuk anlaştık tabiki bu ayrılık fazla sürmeyecek ama hep telefon ve görüntülü arama rahatsız ediyor beni .Neden birleşmiyorsunuz? Çok saçma
Çocuklar yatınca sabaha kadar konuşuyoruz ama gün içinde de bir çok kez telefondayım..
Elinden gelse 7/24 yapacak o derce yani. Benimle ilgisi çok güzel ona teşekkür ediyorum benimle arkadaş gibi zaten her şeyi konuşuruz ama bende tek kalmak istiyorum bazen bu kadar sık ve bunaltıcı olmamalı..Nasıl bir dert anlamadım.kadınlar genelde eşlerinin ilgisizliğinden yakınırken senin bundan şikayetçi olman biraz garip. Ayrı ülkelerde olduğunuz için elbette ki telefon görüşmeleriniz sık olacaktır.eğer sizden 7/24 telefon görüşmesi yapmanız isteniyorsa o zaman rahatsızlık duyarsınız.
Konuşmak tan kastınız benmi hatalıyım??İlginç. Bence konuşmamak anormal.
Bazı işlerim var burda ayrıyız evet maalesef bende istemezdim böyle olsun.Ayrı yaşamak zorunda olan insanlar niye evlenir anlamıyorum anlayamayacağım galiba
Evet herşeyim birbirine girdi uyku düzenim yemek saatim allak bullaksabaha kadar konusuyorlarmis. bence bu kadar fazlasi eziyet
Olabilir ama çocuklarımız var ve oda onlari cok seviyor benim gücüm kalmıyor onlara bazen.Ama elimden geldiğince ilgileniyorum ve cok güzelde anlaşıyoruz herseyimle ilgili şükür ama ben haksızmıyım şimdiOnun ilk evliliği heyecanı hevesi çok başka , siz çocuklu bir kadın olarak bu heyecana onun istediği ölçüde cevap veremezsiniz çok normal
Ama şart eşit değil sıkıntılı bir durum
Ac kamerayi tencereye sogani koy kavur, Agdayi hazirla yapistir cek bunu mu istiyor? insanin özeli olur kendiyle bas basa kalmak gerek bazen en önemlisi de cocuklarina da özel vakit ayirman gerekElinden gelse 7/24 yapacak o derce yani. Benimle ilgisi çok güzel ona teşekkür ediyorum benimle arkadaş gibi zaten her şeyi konuşuruz ama bende tek kalmak istiyorum bazen bu kadar sık ve bunaltıcı olmamalı..
Ilk defa konu açtım ve eşimin yardimiyla yazdim turkcem iyi değil oda heyecanlandı sanirim ve konuyu toplayamadik haklisinizkonu açarken lütfen düzgün şekilde neyin ne olduğunu yazın.
bilmece çözer gibi önce konu çözüyoruz sonra fikir vermeye çalışıyoruz
Çocukları sevmek başka birşey onların sorumluluğunu bilmek yaşamak çok başka birşeyOlabilir ama çocuklarımız var ve oda onlari cok seviyor benim gücüm kalmıyor onlara bazen.Ama elimden geldiğince ilgileniyorum ve cok güzelde anlaşıyoruz herseyimle ilgili şükür ama ben haksızmıyım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?