Eşimin iğrenç huyları !!

yveslaurent

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
21
3
1
34
Selam hanımlar. Artık eşimin bu pis huylarına dayanamıyorum. 1 yıllık evliyiz bekarken böyle bişeyini hiç görmemiştim son Bi kaç aydır ne Zaman tv karşısına geçse sürekli burnunu karıştırıyor. Ve biryerlerini kaşıdıktan sonra elini kokluyor!! Elinde olmayan bişey bence çünkü bu kadar karıştırmak normal değil böyle bi durumun hastalığı olabilir mi? Bi kaç defa araba kullanırkende aynı şeyi yaptığını gördüm.Uyarmak istiyorum fakat bende söylemeye utanıyorum nasıl Bi tepki verir bilemiyorum. Ne yapıcam ben

Gerçekten çok iğrenç. Onun oturduğu koltuğa oturamıyorum hergün makina takıyorum. Tam o esnada bişey soruyorum gördüğümü anlasın diye elini çekiyor hemen ama sonra yine devam.. Birde Nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum nasıl bir cümle kurulur ?

Esimde evlendikden sonra ev icinde zart zurt gezmeye baslamisti.
Birgun konusmak istiyorum dedim.
Sen niye bukadar rahat davraniyorsun dedim asik oldugum adamin karsimda bunu bukadar rahat yapmasi igreti gelmeye basliyo dedim.
Ozur diledi benim icin rahatlikti rahatsiz ettigimi bilmiyodum dedi.
Simdi gider lavaboya sirf o is icin :D
Da karistirdikdan sonra koklama neymis ya

Gerçekten çok iğrenç. Onun oturduğu koltuğa oturamıyorum hergün makina takıyorum. Tam o esnada bişey soruyorum gördüğümü anlasın diye elini çekiyor hemen ama sonra yine devam.. Birde Nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum nasıl bir cümle kurulur ?
kafasına taktığı, içinden çıkamadığı bir konu mu var? takıntı yapmaya başlamış sanırım... sürekli pipisini elleyen oğlan bebeleri gibi.

Ne yaptığının farkında değil mi acaba. Uyarmanız gerekir çünkü çok kötü hareketler.

Direk soylemelisin igrendigini bence ya boyle hayatmi gecer. Elinden biseyde yiyemezsin ıyy.

Esimde evlendikden sonra ev icinde zart zurt gezmeye baslamisti.
Birgun konusmak istiyorum dedim.
Sen niye bukadar rahat davraniyorsun dedim asik oldugum adamin karsimda bunu bukadar rahat yapmasi igreti gelmeye basliyo dedim.
Ozur diledi benim icin rahatlikti rahatsiz ettigimi bilmiyodum dedi.
Simdi gider lavaboya sirf o is icin :KK70:
Da karistirdikdan sonra koklama neymis ya

Yok burnunu karıştırdıktan sonra koklama değil. Başka yerleri kaşınınca kaşır sonra koklar üff yazarken bile sinir oluyorum.

Bence soyle yap ac esra erolu sonra deki ''ay bu kadinlar herseyi gulluk gulistanlik saniyor ev araba soracagina temizmisin pismisin die sor adamla evleniosun 1 sene sonra burnundan elini cekmiyor orasini burasini kasiyor kokluyor evliligi oyuncak saniyor bunlar Allah cezasini versin pis erkeklerin '' de

Kizim sana demiorum kocacim sen anlaaaaa

Direk soylemelisin igrendigini bence ya boyle hayatmi gecer. Elinden biseyde yiyemezsin ıyy.

İşin ilginç tarafı bu durumlar harici titiz birisi. Hergün 2 defa duş alır kıyafetleri çorapları sürekli değişir. Elini yıkar her defasında. Fakat bu durum herşeyi silip atıyor

Igrenc bi durum ya
Kesin bir dille uyarmaniz igrendiginizi soylemeniz sart yoksa duzelmez

Aliskanlik yapmis resmen
Cogu erkekte goruyorum ben
Elleri direk burunlarinda
Utanmalari da yok
Gordugumuzu farkettikleri halde yapmaya devam ediyolar

Beni senden tiksindirmek için elinden geleni ardına koymuyorsun..bu kadar igrenclesmek zorunda değilsin !! Diye bi cümle olabilir mi mesela ?

Back
X