Eşimin iğrenç huyları !!

Valla kardeşim herkes gibi açık açık söyle burnunu kurcalarken gördün dimi pat diye söyle hayırdır hayatım kiracı mı koycan burnuna ne var ne yok boşalttın diye :KK70:
Baktın kaşındı tam kokluycak; farkediyorumda sürekli kaşınıp kokuyorsun. Seni bukadar cezbetip içinde koklama isteği uyandıran bu koku nasıl bi bağımlılık ki hep kokup duruyon hayırdır. Neyin kafası bu kokunun verdiği etki mi yapıyo bunu pat diye söyle bi cevap verir yani :confused:
Şöyle arkadaşım sen kötü hissetcene o düşünsün :63:

kızlar, konu sahibinin eşi de titizmiş. bunlar onun değişik bir takıntısı... belki de çok titiz olduğundan kokup kokmadığını kontrol etme şeklidir.
Gerçekten dışarıdan bakıldığında gayet titiz. Bazen dediğiniz gibi koku olaylarına karşı hassas olduğunu düşünüyorum. Çünkü sırf bu yüzden yemek ayrımı yapar ağzım kokar şunu yersem falan der. Ama lavaboda yapsa da ben görmesem ne güzel olur

Valla kardeşim herkes gibi açık açık söyle burnunu kurcalarken gördün dimi pat diye söyle hayırdır hayatım kiracı mı koycan burnuna ne var ne yok boşalttın diye :KK70:
Baktın kaşındı tam kokluycak; farkediyorumda sürekli kaşınıp kokuyorsun. Seni bukadar cezbetip içinde koklama isteği uyandıran bu koku nasıl bi bağımlılık ki hep kokup duruyon hayırdır. Neyin kafası bu kokunun verdiği etki mi yapıyo bunu pat diye söyle bi cevap verir yani :confused:
Bu düşünceli halde güldürdünüz valla beni :)) sanırım en kısa zamanda söylicem çünkü ben takıntı yaptım bu durumu

Bu düşünceli halde güldürdünüz valla beni :)) sanırım en kısa zamanda söylicem çünkü ben takıntı yaptım bu durumu
:KK70::KK70:oh canm hakkaten sevindim gülmene..Tabi ya haklısın yani ama böyle sinir olmaktansa. Söyle canm o düşünsün. Söyle Şakayla karışık pat diye bidaha zor kokar :KK70::KK70:

Esım amelıyat oldugu zaman hastanede bır teyze vardı aglıyordu neden agladıgını sordugumda oglunun bacagını kestıklerını soylemıstı sebebı ıse tuvalet ıhtıyacını gıderdıkten sonra temız tutmayıp mıkrop kapması ve bu mıkrobun bacagına yayılmasıymıs cook sasırmıstım esınıze bu ornegı verebılırsınız bellı kısısel bakımına ve temızlıgıne onem vermeye baslar.

Allah iyiliğinizi versin, ciddi ciddi inandınız mı buna?
Bu gerçek olsaydı dünyanın yarısından fazlası kolsuz bacaksız gezerdi şimdi.

Ne yaptığının farkında değil mi acaba. Uyarmanız gerekir çünkü çok kötü hareketler.
Mesajlar ardı ardına gelince sizinkini görmemişim pardon. Bende bazen farkında olmadığını düşünüyorum dalgınlık anında olan bişey mi diye ama öyle olmuş olsa bile ömür boyu böyle gitmez

Parazit olabilir. Araştırın. Eczaneden ilaç alarak cozebilirsiniz sorunu eğer alışkanlık değilse.

:D :D söylenebilecek en esprili ve taşı gediğine oturtacak sözler bayıldım valla, ben de burnunu karıştıran birini gördüğümde bu sözünüzü kullancam :D :D

Canım burnun mu kaşınıyor sürekli elini orada görüyorum yara mi oldu içi? Diye sor.

Ne var ki bunda utanacak.

Bir ara benim burnumun içi yara olmuştu kasiniyordu sürekli elimle ugrasiyordum haliyle. Sonra krem falan derken geçirdim.

Karıştırmak pis bir sey.
Alışkanlık kazanmasın.

Utanirsin dze a konusmalisin kesinlikle dile getirmelisin hijyen konusunu.
Bir tanidigm böyle ilk yillar söyleyemedim utandim kendime geldigimde vakit gecmisti degistirmedi ders. 30 yila yakindir evliler hala aliskanliklari dwvam eder. Sadece burun karistirmak.
Bu aileden gelen bir sey bence..
evlenirken keske pis misin diye sorabilse insanlar :))
Bir tanidigm gaz cikarir evde ses gelir ama hic koku olmaz :Dbirde der ki sese aldanma gegirmek gibi falan diye yani insanlarin dogal karsilama oranlari bi degisil.

Selam hanımlar. Artık eşimin bu pis huylarına dayanamıyorum. 1 yıllık evliyiz bekarken böyle bişeyini hiç görmemiştim son Bi kaç aydır ne Zaman tv karşısına geçse sürekli burnunu karıştırıyor. Ve biryerlerini kaşıdıktan sonra elini kokluyor!! Elinde olmayan bişey bence çünkü bu kadar karıştırmak normal değil böyle bi durumun hastalığı olabilir mi? Bi kaç defa araba kullanırkende aynı şeyi yaptığını gördüm.Uyarmak istiyorum fakat bende söylemeye utanıyorum nasıl Bi tepki verir bilemiyorum. Ne yapıcam ben
Ben eşimde bu tarz seyler gördüğümde hemen usulüne uygun söylüyorum senden soğumak istemiyorum diyorum tabi çekinerek söylüyorum o da anlayışla karşılıyor

Seyyy ımmm hayatım kocacim lütfen burnunu karstrma, mahrem yerlerini kaşıma . Lütfen askm. Rica ediyrm olur mu herşeyim.
De işte . Bunu da mı biz söyleyelim . Azcik dusunsenn buraya yazmazdin. İlla konu acaymda bende yazayım monoton hayatıma aksiyon olsun niyetiyle yazmissin gibi .

Tatlı dille uyarmak kadar normal bir şey yok. O senin eşin çünkü, yabancı birisi değil. Rahatsız olduğunu kırmadan, çok tatlı bir dille anlat. O zaten senin ondan soğuma ihtimalini düşünüp, kendine dikkat etmeye başlar.

Back
X