Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sanirim bunu farkında olmadan yapıyor kokuyada bu kadar hasassa kokuyormuyum diye sürekli kontrol ediyor olabilir takıntı haline gelmiştir.
Bu bir hastalık boyutunu almis da olabilir bu yüzden bence eşinize pataloji yada psikolojide bi randevu alın . Belki gercek den kesintisi var belki bunu iş yerinde de yapıyor.
Ona bundan kurtulması için itip kalma yapmayın zira bi takintiysa çok üzülür tedavi olmalı.
bir işle meşgulken o kadar uzun süreli burun karıştırmak bir alışkanlık. pislikten yapılmıyor, otomatik olarak el gidiyor yani.
ben olsam ciddi konuşmazdım eşimle, önce şaka yollu imalarda bulunurdum.
lütfen direkt söyleme sonra çok kırılır
nerden biliyosun kırılacağını diye de sorma
kırılır işte, istemeden yapıyor çünkü
bir işle meşgulken o kadar uzun süreli burun karıştırmak bir alışkanlık. pislikten yapılmıyor, otomatik olarak el gidiyor yani.
ben olsam ciddi konuşmazdım eşimle, önce şaka yollu imalarda bulunurdum.
lütfen direkt söyleme sonra çok kırılır
nerden biliyosun kırılacağını diye de sorma
kırılır işte, istemeden yapıyor çünkü
Haklısınız. Nasıl söyleyemiyorsun diyenlere anlatamıyorum derdimi. Bilinçli yapmadığı için kırılabilir diye korkuyorum çünkü yaşamında çok titiz birisi bunu bilinçli yapması imkansız gibi geliyor.