Eşimin ihmalkarlığı

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar eşim serbest meslekle uğraşıyor 4 senedir aylık kazancı çok çok iyi ama şöle bi durum var eşim işe başladığı günden beri Bağkur aylığını ödemiyor yapılandırdım diyo bilmem ne diyo ama ödemiyo hastahanelerde fazla para ödüyoruz bu arada en pahalı hastahanelere gidiyoruz burda bi sorun yok bugün kavga ettik bunun için ya niye daha az ödemeyelim ki yanın da bi sürü insan var onlara da ödetmiyor bana diyo ki hangi hastahaneye gitmek istedin de götürmedim diyo tamm demedi ama niye fazla ödeyelim ben bunu anlamıyorum bi sürü kavga ettik sinirimden ağlıyorum

Ya bazen ödemeler çok olunca benim eşim de ihmal edebiliyor bu durumu..
Vardır bir sebebi yüklü ödeme olduğu için genelde erteleniyor..

Ama bu 4 senedir ödememiş böle bişey olabilir mi
Hmm o zaman fazla.. benim eşim bikaç ay ihmal edip ödemiyor sonra topluca ödüyor. Hamilelikten beri bende özel bakınıyorum ama başka yüklü masrafları olduğundan ihmal etti.. 4 sene uzun bir zaman baya yüklü bir miktar çıkmıştır. Yapılandırdıysa eğer dediği gibi ödemeyi bitirmesi mı gerekiyor bakınmamız için?

Hiç bilmiyorum ki 2 katı fazla muayene parası ödüyorum onu biliyorum sadece

Herhangi bir banka subesine gidip saglik sigortasi yaptirmak istiyorum deyin yaparlar

Kendininki neyse de yanındakilere ödetmemesi sıkıntı...

Insan sağlıkta anlamıyor ama hastalık bi yakalayınca anlıyor insan kıymetini.

Siz bireysel emeklilik yapın, eşinizin insafına kalmayın

Kendininki neyse de yanındakilere ödetmemesi sıkıntı...

Insan sağlıkta anlamıyor ama hastalık bi yakalayınca anlıyor insan kıymetini.

Siz bireysel emeklilik yapın, eşinizin insafına kalmayın
Yok yanlış anladınız yanın da çalışanların kini ödüyo hani ödetmeye bankaya göndermiyor o anlamda dedim

Eninde sonunda ödeyecek üstelik yüklü faizi ile

Yok yanlış anladınız yanın da çalışanların kini ödüyo hani ödetmeye bankaya göndermiyor o anlamda dedim
Ödetmeye bankaya mı göndermiyor?Durum çok iyiyse niye kendi borcunu yapılandırma ile ödemek istiyor ki?Seni de sigortalı göstertsin seninkini ödesin bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…