- Konu Sahibi esraylmz03
-
O nasıl oluyo nerden yapılırOzel saglik sigortasi yaptirin o zaman
Ama bu 4 senedir ödememiş böle bişey olabilir miYa bazen ödemeler çok olunca benim eşim de ihmal edebiliyor bu durumu..
Vardır bir sebebi yüklü ödeme olduğu için genelde erteleniyor..
Hmm o zaman fazla.. benim eşim bikaç ay ihmal edip ödemiyor sonra topluca ödüyor. Hamilelikten beri bende özel bakınıyorum ama başka yüklü masrafları olduğundan ihmal etti.. 4 sene uzun bir zaman baya yüklü bir miktar çıkmıştır. Yapılandırdıysa eğer dediği gibi ödemeyi bitirmesi mı gerekiyor bakınmamız için?Ama bu 4 senedir ödememiş böle bişey olabilir mi
Hiç bilmiyorum ki 2 katı fazla muayene parası ödüyorum onu biliyorum sadeceHmm o zaman fazla.. benim eşim bikaç ay ihmal edip ödemiyor sonra topluca ödüyor. Hamilelikten beri bende özel bakınıyorum ama başka yüklü masrafları olduğundan ihmal etti.. 4 sene uzun bir zaman baya yüklü bir miktar çıkmıştır. Yapılandırdıysa eğer dediği gibi ödemeyi bitirmesi mı gerekiyor bakınmamız için?
Hiç bilmiyorum ki 2 katı fazla muayene parası ödüyorum onu biliyorum sadece
Konu o değil bana diyo ki en iyi hastahanelere götürüyorum neyinden eksiksin sanki diyo ben ihmalkarlığın dan şikayetçiyimMadem öyle çok pahalı hastaneye gitmeyin sizde.
O nasıl oluyo nerden yapılır
Özel hastahaneye gidiyoruz ole bişey sormadılar hiçGenel saglik sigortaniz yokmu
Yok yanlış anladınız yanın da çalışanların kini ödüyo hani ödetmeye bankaya göndermiyor o anlamda dedimKendininki neyse de yanındakilere ödetmemesi sıkıntı...
Insan sağlıkta anlamıyor ama hastalık bi yakalayınca anlıyor insan kıymetini.
Siz bireysel emeklilik yapın, eşinizin insafına kalmayın
Ödetmeye bankaya mı göndermiyor?Durum çok iyiyse niye kendi borcunu yapılandırma ile ödemek istiyor ki?Seni de sigortalı göstertsin seninkini ödesin bari.Yok yanlış anladınız yanın da çalışanların kini ödüyo hani ödetmeye bankaya göndermiyor o anlamda dedim
Gss icin aylik 53 lira gibi bir ucret odeniyor bende ozele gidiyorum genel saglik sigortasindan faydalaniyorum..Özel hastahaneye gidiyoruz ole bişey sormadılar hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?