• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ihmalkarlığı

Özel sigorta yaptırın,büyük rahatlık. Devam eden bir rahatsızlığınız varsa onu kapsamaz ama geri kalanlar için çok iyi oluyor.

Ödetmeye bankaya mı göndermiyor?Durum çok iyiyse niye kendi borcunu yapılandırma ile ödemek istiyor ki?Seni de sigortalı göstertsin seninkini ödesin bari.
İşte ben de onu diyorum durumun varken niye ödemiyorsun diyorum var benim bi planım diyo kavga bunun için çıktı zaten üşengecliğinden borç ödemeye gitmemesi

Yanındakileri de ödemiyor derken ?
İşçilerin sigortasını mı ?

Edit : Ödetmiyormuş pardon

Muhtemelen af çıkar diye bekliyor.

İşte ben de onu diyorum durumun varken niye ödemiyorsun diyorum var benim bi planım diyo kavga bunun için çıktı zaten üşengecliğinden borç ödemeye gitmemesi
Kendi ödemiyorsa müşaviri ödesin.Anlaşsın.Yok mu muhasebecisi.Ne planı varsa artık.Benim babam senelerce ödemedi yapılandırma ile toptan kapattı 15 20 milyar verip.Sonra da sigortaya geçini yaptım serbest meslek olmasına rağmen.Madem sigortalı gözüksün bir yerde

Bu ciddiye alinmasi gereken bir sey.Benim babamda yillarca bagkurunu ödemedi.En sonunda tüm kardesler toplanip bagkurunu yatirinca emekli oldu.Böyle yapmasaydik hic bir saglik giderini karsilayamazdi.Cünkü hastaneye verecek parasi yok.Ben ce bu konuda israr etmeye devam edin.Kimin ne olacagi belli olmuyor.Her sey bir krize bakar.Ya da siz kendinizi bagkurlu yapip kendiniz ödeyin.

Benim eşimde bazen sallar ödemez ama sonrasında daha kötü toplu ödemek zorundayız.
En uygun başlayan bağkur aylık ödemesi 1500 tl varın siz hesaplayın dört yılı...

Back
X