- 19 Kasım 2013
- 18.950
- 34.303
- 798
- Konu Sahibi esraylmz03
Özel sigorta yaptırın,büyük rahatlık. Devam eden bir rahatsızlığınız varsa onu kapsamaz ama geri kalanlar için çok iyi oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte ben de onu diyorum durumun varken niye ödemiyorsun diyorum var benim bi planım diyo kavga bunun için çıktı zaten üşengecliğinden borç ödemeye gitmemesiÖdetmeye bankaya mı göndermiyor?Durum çok iyiyse niye kendi borcunu yapılandırma ile ödemek istiyor ki?Seni de sigortalı göstertsin seninkini ödesin bari.
Haklısınız ole soyleyim barisizin sigortanizi odesin madem parasi coksa.
Yok ödüyo yanındakileri orda sıkıntı Yok kendine hayrı Yok birtekYanındakileri de ödemiyor derken ?
İşçilerin sigortasını mı ?
Edit : Ödetmiyormuş pardon
Muhtemelen af çıkar diye bekliyor.
Kendi ödemiyorsa müşaviri ödesin.Anlaşsın.Yok mu muhasebecisi.Ne planı varsa artık.Benim babam senelerce ödemedi yapılandırma ile toptan kapattı 15 20 milyar verip.Sonra da sigortaya geçini yaptım serbest meslek olmasına rağmen.Madem sigortalı gözüksün bir yerdeİşte ben de onu diyorum durumun varken niye ödemiyorsun diyorum var benim bi planım diyo kavga bunun için çıktı zaten üşengecliğinden borç ödemeye gitmemesi
Çok saolun bi arastırayımEn güzeli özel sağlık sigortası hemde kredi kartıylada ödeyebiliyor araştırın onu isterseniz
Biz ne yapalim.?Ama bu 4 senedir ödememiş böle bişey olabilir mi