Eşimin ikinci benim ilk evliliğim

experla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
572
299
18
Merhabalar, eşimle okul ortamında tanıştık ikimiz de öğretmeniz. Eşim yeni boşanmıştı tanıştığımızda eski evliliğinden bir kızı var. Biz çok hızlı bir şekilde evlendik. Yaşım 27 bu arada. Şimdi 3 aydır evliyiz. Herhangi bir tartışma ya da kötü bir olay yaşamadık. Ancak ilk evliliğini ben bir türlü aşamıyorum içimde. Ne yaşıyorsak onu daha önceden başkasıyla yaşamış olduğunu düşünüyorum o an. Tam anlamıyla mutlu olamıyorum. Kafam çok karışık. Sizce aşabilir miyim bu durumu?

Son düzenleme:
Hamile olduğunuz için hormonlardan belki böyle hassassınızdır.

Eğer evlenmeden çoluk çocuk yapmadan buraya yazsaydınız cevabim: "Değerli meslektaşım yaşınız çok genç.cocuklu adam ağır sorumluluk.kendiniz gibi evlenmemiş birini bulun" olurdu.

Ama şu an sadece eşinizin olumlu yönlerini ve bebeğinizi düşünün.Bebeginizi huzursuz etmeyin diyebiliyorum.

Aceleniz neydi?
Çabucak evlenmeler,hemen hamile kalmalar?
Gören de 50 yaşında hayatı kaçırıyor zanneder sizi.
Hem daha denk birini bulurdunuz belki..Evet,sizin için ilk olan herşey daha önce başka biriyle yaşandı.Ama geç kaldınız olan olmuş.Sindirip mutlu olmaya bakın.

Önceden yaşamışsa ne olmuş?

Keşke içinizde bazı şeyleri aşmadan hamile kalmasaydınız.
Hamileyim ve bu bebeği istiyor muyum istemiyor muyum onu bile bilmiyorum.
Umarım şu cümle kaynaklı linç yemezsiniz.Diğer taraftan ilklerin büyüsüne inanmam.Ne yaşadıysa yaşadı.Mutlu olamamış ki boşanmış.Sizde kendinize dert edinmeyin bence.

Canim ablacim bunlari evlenmeden once dusunecektin iyice tartacaktin.

Tabi ki senin acindan sindirmek zor olabilir, benda acaip bir durum gormuyorum. Ben kendi adima soyleyeyim evlenmek degil ama baska birine asik olmus biriyle olsam sindiremezdim baskasini da cok sevmis olmasini.

Mesele cok hizli evlenmis olmanda yatiyor bence bicip tartmaya firsat bulamamissin. Bence evlilik danismani veya iliski terapistine gidip danisabilirsin.

Evlenene kadar emindim. Hiçbir şekilde bunları hissedeceğimi düşünmedim. Acele oldu evet ama insan hissiyatı değişken. O zamanlar böyle düşünmüyordum. Yanıtınız için teşekkür ederim.

Linç önemli değil ben kendi yaşadığıma bakıyorum burada da kimseyle paylaşamadığımı belki benim durumumda biri vardır diye anlattım. Çok teşekkür ederim yanıtınız için.

Kendinizi en iyi siz tanırsınız keşke evlenmeden önce bir ölçüp tartsaydınız, ortada bir çocuk var bu adam ister istemez eski eşle iletişim de kuracak. Hem bunları önceden başkasıyla yaşadı diye takılıyorsunuz ama adam ona bakarsak evlilik ve çocuk yapmayı da daha önce yaşamıştı. Bu kısımlarda takılmadığınıza göre demek ki fazla boşluktan diğer takılmalar .Kendinize meşguliyet bulun.

Yaşadığınız her şeyi sizinle ilk kez yaşıyor ama eşiniz böyle düşünün. Yaşadığımız her şeyin ilkinden mi zevk alıyoruz sanki, bazen heyecandan bazen acemilikten ne olduğu bile anlaşılamayabiliyor. Mesela ben ilk hamileliğimin hiç tadını çıkaramadım, daha önce düşüklerim olduğu için ya bir şey olursa diye endişe etmekten gün sayardım, kıyafetlerini bile çok geç aldım, içimden bir şey hep engelledi beni. Şimdi ikinciye hamileyim tadını çıkarıyorum, tekmelerinden zevk alıyorum. Hep böyle kalsak ne tatlı diyorum.Kıyafetler aldım, Keyif alıyorum.
Her zaman ilkler unutulmaz, mükemmel olmuyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…