Paragraf tek cümle de olabilir ki.İlk önce paragraf yazmadan kısa özet geçtiğiniz için teşekürlerama geçmişe çok takışmışsın geçmişle yaşarsan mutlu olamzsın zaten
Ama bazıları resmen hayat hikayesini olduğu gibi yazıyor uzun uzun hepsini okumak çok zor en azından özet geçmiş konu sahibiParagraf tek cümle de olabilir ki.
Merhabalar, eşimle okul ortamında tanıştık ikimiz de öğretmeniz. Eşim yeni boşanmıştı tanıştığımızda eski evliliğinden bir kızı var. Biz çok hızlı bir şekilde evlendik. Yaşım 27 bu arada. Şimdi 3 aydır evliyiz. Herhangi bir tartışma ya da kötü bir olay yaşamadık. Ancak ilk evliliğini ben bir türlü aşamıyorum içimde. Ne yaşıyorsak onu daha önceden başkasıyla yaşamış olduğunu düşünüyorum o an. Tam anlamıyla mutlu olamıyorum. Hamileyim ve bu bebeği istiyor muyum istemiyor muyum onu bile bilmiyorum. Kafam çok karışık. Sizce aşabilir miyim bu durumu?
Umarım şu cümle kaynaklı linç yemezsiniz.Diğer taraftan ilklerin büyüsüne inanmam.Ne yaşadıysa yaşadı.Mutlu olamamış ki boşanmış.Sizde kendinize dert edinmeyin bence.Hamileyim ve bu bebeği istiyor muyum istemiyor muyum onu bile bilmiyorum.
Evlenene kadar emindim. Hiçbir şekilde bunları hissedeceğimi düşünmedim. Acele oldu evet ama insan hissiyatı değişken. O zamanlar böyle düşünmüyordum. Yanıtınız için teşekkür ederim.Aceleniz neydi?
Çabucak evlenmeler,hemen hamile kalmalar?
Gören de 50 yaşında hayatı kaçırıyor zanneder sizi.
Hem daha denk birini bulurdunuz belki..Evet,sizin için ilk olan herşey daha önce başka biriyle yaşandı.Ama geç kaldınız olan olmuş.Sindirip mutlu olmaya bakın.
Linç önemli değil ben kendi yaşadığıma bakıyorum burada da kimseyle paylaşamadığımı belki benim durumumda biri vardır diye anlattım. Çok teşekkür ederim yanıtınız için.Keşke içinizde bazı şeyleri aşmadan hamile kalmasaydınız.
Umarım şu cümle kaynaklı linç yemezsiniz.Diğer taraftan ilklerin büyüsüne inanmam.Ne yaşadıysa yaşadı.Mutlu olamamış ki boşanmış.Sizde kendinize dert edinmeyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?