acaba sizin esiniz mi sebeb oluyor bu düşüncelereEvlenmeden önce insan düşünemiyor bu günleri. Eğer yaşayacağım bu psikolojik durumu bilseydim kesinlikle evlenmezdim tabi ki.
Bi kere onun adıyla hitap etti o zaman çok sarsıldım. Ama onun da açıklamasını yaptı. Tatmin oldum da.acaba sizin esiniz mi sebeb oluyor bu düşüncelere
iste bence esinizin onu tam unutmadığı hissine kapildinizBi kere onun adıyla hitap etti o zaman çok sarsıldım. Ama onun da açıklamasını yaptı. Tatmin oldum da.
Siz evleneceğinizde bu adamın boşanmış ve çocuklu oldunuğu bilmiyor muydunuz? Neden evlendiniz o halde?Merhabalar, eşimle okul ortamında tanıştık ikimiz de öğretmeniz. Eşim yeni boşanmıştı tanıştığımızda eski evliliğinden bir kızı var. Biz çok hızlı bir şekilde evlendik. Yaşım 27 bu arada. Şimdi 3 aydır evliyiz. Herhangi bir tartışma ya da kötü bir olay yaşamadık. Ancak ilk evliliğini ben bir türlü aşamıyorum içimde. Ne yaşıyorsak onu daha önceden başkasıyla yaşamış olduğunu düşünüyorum o an. Tam anlamıyla mutlu olamıyorum. Hamileyim ve bu bebeği istiyor muyum istemiyor muyum onu bile bilmiyorum. Kafam çok karışık. Sizce aşabilir miyim bu durumu?
Kaldı ki adam yolunu sizden yana kullanmış. Aklınızı kurcalayacak bir şey mi yaptıMerhabalar, eşimle okul ortamında tanıştık ikimiz de öğretmeniz. Eşim yeni boşanmıştı tanıştığımızda eski evliliğinden bir kızı var. Biz çok hızlı bir şekilde evlendik. Yaşım 27 bu arada. Şimdi 3 aydır evliyiz. Herhangi bir tartışma ya da kötü bir olay yaşamadık. Ancak ilk evliliğini ben bir türlü aşamıyorum içimde. Ne yaşıyorsak onu daha önceden başkasıyla yaşamış olduğunu düşünüyorum o an. Tam anlamıyla mutlu olamıyorum. Hamileyim ve bu bebeği istiyor muyum istemiyor muyum onu bile bilmiyorum. Kafam çok karışık. Sizce aşabilir miyim bu durumu?
Evlendikten sonra hep vardı. Hamilelikte arttı. Ben onun kızıyla kendi çocuğum arasında denge kurmakta zorlanacağım için ilk etapta bebek istemedim. Ama oldu. NasipEvlendikten hemen sonra mı başladı bu durum yoksa hamilelikten sonra ve son zamanlarda mı?
Belki hamilelik çok etkiliyordur sonuçta en ufak şeyden büyük olay çıkan bir donem anladığım ve gözlemlediğim kadarıyla.
Sonuçta evlenmissiniz varolan güzel şeyleri de kendinize bebişinize eşinize zehir etmemelisiniz
Yok aslında yapmadı hiç. Benim psikolojik durumlarım tamamen. İçimde yaşadığım şeyler.Kaldı ki adam yolunu sizden yana kullanmış. Aklınızı kurcalayacak bir şey mi yaptı
Hamile olduğunuz için hormonlardan belki böyle hassassınızdır.
Eğer evlenmeden çoluk çocuk yapmadan buraya yazsaydınız cevabim: "Değerli meslektaşım yaşınız çok genç.cocuklu adam ağır sorumluluk.kendiniz gibi evlenmemiş birini bulun" olurdu.
Ama şu an sadece eşinizin olumlu yönlerini ve bebeğinizi düşünün.Bebeginizi huzursuz etmeyin diyebiliyorum.
Korunduğumuz halde oldu. Ben hamile kalmayı elimin eski eşinden olan kızıyla kendi çocuğum arasında denge sağlayamam endişesiyle istemiyordum zaten. Ama nasip.Her şey tamam da bebeği isteyip istemediğini bilmemek ne demek? Madem emin değildiniz niye hamile kalıyorsunuz? Yazık değil mi
Huzur bozmayın o zaman ortada bir durum yokken. Hormonların etkisindesinizdir belki deYok aslında yapmadı hiç. Benim psikolojik durumlarım tamamen. İçimde yaşadığım şeyler.
Aceleniz neydi?
Çabucak evlenmeler,hemen hamile kalmalar?
Gören de 50 yaşında hayatı kaçırıyor zanneder sizi.
Hem daha denk birini bulurdunuz belki..Evet,sizin için ilk olan herşey daha önce başka biriyle yaşandı.Ama geç kaldınız olan olmuş.Sindirip mutlu olmaya bakın.
Hamilelik isteyerek olmadı. Korunduğumuz halde oldu.Tabi ki kendi psikolojik durumumla bu bebeği doğurup doğurmama kararı almayacağım. Yaşama hakkı var.3 aydır evlisiniz daha ve tanışıp çok hızlı evlendiğiniz adamdan hamile misiniz? Sizin gibi eğitimli bir insan bile evliliği oturmadan çocuk sahibi olmaması gerektiğini düşünemiyorsa diğer üyelere kızmamak lazım. Yapabileceğiniz hiçbir şey yok, durumu kabullenemiyorsanız boşanın. Çocuğu da doğurursunuz doğurmazsınız size kalmış. Geçmişi silip sizi eşinizin ilk eşi yapamayacağımıza göre elimizden bir şey gelmez
Çocuk korunduğumuz halde oldu. Beklemek benim de istediğimdi.çocugu olduğunu henüz yeni öğrenmediyseniz takilmaniz sağlıklı değil, keşke hamile kalmak için biraz daha bekleseydiniz, hiç tanimadan çocuk yapmak için yaşiniz çok genç
Evet öyle oldu.Bebeğin bu durumda suçu ne? Planlamadan mi hamile kaldınız?
Eminim. Eşimle aramızda bir problem yok. Bu hissiyatım ondan kaynaklı değil. Kendi iç dünyam. Belki kadınlık nefsimle alakalı.Ya hiç kompleks yapma bunu.
Eşinin sevgisini hissediyorsan bunlar aklına gelmez zaten
Gerçekten aranızda bir problem olmadığına emin misin
Eşinizin boşanma sebebi neymiş. Bu detay önlemlidir.Merhabalar, eşimle okul ortamında tanıştık ikimiz de öğretmeniz. Eşim yeni boşanmıştı tanıştığımızda eski evliliğinden bir kızı var. Biz çok hızlı bir şekilde evlendik. Yaşım 27 bu arada. Şimdi 3 aydır evliyiz. Herhangi bir tartışma ya da kötü bir olay yaşamadık. Ancak ilk evliliğini ben bir türlü aşamıyorum içimde. Ne yaşıyorsak onu daha önceden başkasıyla yaşamış olduğunu düşünüyorum o an. Tam anlamıyla mutlu olamıyorum. Hamileyim ve bu bebeği istiyor muyum istemiyor muyum onu bile bilmiyorum. Kafam çok karışık. Sizce aşabilir miyim bu durumu?
Evet. Şu an irtibat halinde değil ama olacak. Bu durum da canımı sıkıyor tabi. Ne olursam olayım kadınım. Evet bu adamla evlenme kararı aldım. O sıralar bunları düşünmedim. Aşabileceğimi düşündüm hep. Evlilik her zaman riskli bir durumdur zaten. Evlenmeden önce niye düşünmedin diyenler oluyor. Haklısınız düşünemedim. Ben o sıralar boşluktaymışım ve kararsızlıktansa beklemektense hızlıca karar verme derdindeymişim. Şimdilerde fark ediyorum. Keşke dediğiniz gibi yapsaydım ama olan oldu maalesef. Gebeliğim de sağlıklı ilerlemiyor. Bunun stresi de üzerimde. Kocaman bir çukurdayım sanki, beni anlamanız çok zor anladığım kadarıyla hepiniz ölçüp biçip doğru kararlar alarak evlenmişsiniz. Yanıtınız için çok teşekkür ederim.iste bence esinizin onu tam unutmadığı hissine kapildiniz
Onun gölgesinde yasiyor hissine kapıldınız gibi
Cocuguda var sanirim mecbur irtibat halindelerdir
Bunlar sizi suan endiselendiriyor gibi
Hamilelik isteyerek olmadı. Korunduğumuz halde oldu.Tabi ki kendi psikolojik durumumla bu bebeği doğurup doğurmama kararı almayacağım. Yaşama hakkı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?