Eşimin ikinci benim ilk evliliğim

Bi kere onun adıyla hitap etti o zaman çok sarsıldım. Ama onun da açıklamasını yaptı. Tatmin oldum da.
iste bence esinizin onu tam unutmadığı hissine kapildiniz
Onun gölgesinde yasiyor hissine kapıldınız gibi
Cocuguda var sanirim mecbur irtibat halindelerdir
Bunlar sizi suan endiselendiriyor gibi

Her şey tamam da bebeği isteyip istemediğini bilmemek ne demek? Madem emin değildiniz niye hamile kalıyorsunuz? Yazık değil mi

Siz evleneceğinizde bu adamın boşanmış ve çocuklu oldunuğu bilmiyor muydunuz? Neden evlendiniz o halde?

Kaldı ki adam yolunu sizden yana kullanmış. Aklınızı kurcalayacak bir şey mi yaptı

Evlendikten sonra hep vardı. Hamilelikte arttı. Ben onun kızıyla kendi çocuğum arasında denge kurmakta zorlanacağım için ilk etapta bebek istemedim. Ama oldu. Nasip

Kaldı ki adam yolunu sizden yana kullanmış. Aklınızı kurcalayacak bir şey mi yaptı
Yok aslında yapmadı hiç. Benim psikolojik durumlarım tamamen. İçimde yaşadığım şeyler.

+111111

Her şey tamam da bebeği isteyip istemediğini bilmemek ne demek? Madem emin değildiniz niye hamile kalıyorsunuz? Yazık değil mi
Korunduğumuz halde oldu. Ben hamile kalmayı elimin eski eşinden olan kızıyla kendi çocuğum arasında denge sağlayamam endişesiyle istemiyordum zaten. Ama nasip.

Hamilelik isteyerek olmadı. Korunduğumuz halde oldu.Tabi ki kendi psikolojik durumumla bu bebeği doğurup doğurmama kararı almayacağım. Yaşama hakkı var.

çocugu olduğunu henüz yeni öğrenmediyseniz takilmaniz sağlıklı değil, keşke hamile kalmak için biraz daha bekleseydiniz, hiç tanimadan çocuk yapmak için yaşiniz çok genç
Çocuk korunduğumuz halde oldu. Beklemek benim de istediğimdi.

Siz sanirim once yapan sonra dusunen bir insansiniz.
Evlendim ama evlendikten sonra esimin onceden evlenmis oldugunu asamiyorum.
Hamileyim ama bebegi isteyip istemedigimi bile bilmiyorum.
Yani olabilir, hani belki ilk etapta o en ozel anlari ikinizin de ilk defa yasiyor olmasini isteyebilirsiniz ve bu evlendikten sonra bile dusunulebilir, buna tamam ama bari bebekten once bir olcup tartsaydiniz hislerinizi.
Neyse ne, olan olmus.
Bu saatten sonra yapilacak tek sey yeni evliliginize ve bebeginize odaklanip her seyi gecmiste birakmak ve esinizin ilk cocuguyla esiniz, evliliginiz ve bebeginiz arasinda denge kurmayi saglamaya calismak.
Cunku bu kafayla giderseniz esinizin ilk bebegi gozunuze batmaya baslar ki buna hic hakkiniz yok.

Ya hiç kompleks yapma bunu.
Eşinin sevgisini hissediyorsan bunlar aklına gelmez zaten
Gerçekten aranızda bir problem olmadığına emin misin
Eminim. Eşimle aramızda bir problem yok. Bu hissiyatım ondan kaynaklı değil. Kendi iç dünyam. Belki kadınlık nefsimle alakalı.

Eşinizin boşanma sebebi neymiş. Bu detay önlemlidir.

iste bence esinizin onu tam unutmadığı hissine kapildiniz
Onun gölgesinde yasiyor hissine kapıldınız gibi
Cocuguda var sanirim mecbur irtibat halindelerdir
Bunlar sizi suan endiselendiriyor gibi
Evet. Şu an irtibat halinde değil ama olacak. Bu durum da canımı sıkıyor tabi. Ne olursam olayım kadınım. Evet bu adamla evlenme kararı aldım. O sıralar bunları düşünmedim. Aşabileceğimi düşündüm hep. Evlilik her zaman riskli bir durumdur zaten. Evlenmeden önce niye düşünmedin diyenler oluyor. Haklısınız düşünemedim. Ben o sıralar boşluktaymışım ve kararsızlıktansa beklemektense hızlıca karar verme derdindeymişim. Şimdilerde fark ediyorum. Keşke dediğiniz gibi yapsaydım ama olan oldu maalesef. Gebeliğim de sağlıklı ilerlemiyor. Bunun stresi de üzerimde. Kocaman bir çukurdayım sanki, beni anlamanız çok zor anladığım kadarıyla hepiniz ölçüp biçip doğru kararlar alarak evlenmişsiniz. Yanıtınız için çok teşekkür ederim.

Hamilelik isteyerek olmadı. Korunduğumuz halde oldu.Tabi ki kendi psikolojik durumumla bu bebeği doğurup doğurmama kararı almayacağım. Yaşama hakkı var.

Bebeği isteyip istememe konusunda kararsız olan sizsiniz, öyle yazmışsınız. Yaşama halkından kastınız nefes alıp vermek mi? Doğru düzgün bir ailede, ruhsal açıdan sağlıklı ve mutlu ebeveynler ile yaşama hakkı var her bebeğin. Bunu sağlamak sizin elinizde, eğer sağlayamayacağınıza inanıyorsanız doğurma fikrini gözden geçirin derim. Kararınız ne olursa olsun psikolojik destek almanızı da öneriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…