Eşimin ikinci benim ilk evliliğim

Evlendikten hemen sonra mı başladı bu durum yoksa hamilelikten sonra ve son zamanlarda mı?
Belki hamilelik çok etkiliyordur sonuçta en ufak şeyden büyük olay çıkan bir donem anladığım ve gözlemlediğim kadarıyla.

Sonuçta evlenmissiniz varolan güzel şeyleri de kendinize bebişinize eşinize zehir etmemelisiniz

Bu erken evlenip çocuk yapanlarla atıp tutmak nedir. Ki 27 yaş normal bir yaş. Geç evlenip geç çocuk yapanlara alkış tutulur. Herkes başkasının doğrusuna göre yaşamak zorunda değil. Zaten önceki evliliği sindirememiş yaşım erken mi diye sormamış.

3 aydır evlisiniz daha ve tanışıp çok hızlı evlendiğiniz adamdan hamile misiniz? Sizin gibi eğitimli bir insan bile evliliği oturmadan çocuk sahibi olmaması gerektiğini düşünemiyorsa diğer üyelere kızmamak lazım. Yapabileceğiniz hiçbir şey yok, durumu kabullenemiyorsanız boşanın. Çocuğu da doğurursunuz doğurmazsınız size kalmış. Geçmişi silip sizi eşinizin ilk eşi yapamayacağımıza göre elimizden bir şey gelmez

Psikolojik destek alin,
Evlilik vs olmasa bile kimse kimsenin ilki degil artik ,cok sığ dusunceleriniz var ,
Toparlanin ...

Şöyle düşünün velev ki bu düşünceleri kafanızdan atamadınız ve sonunda eşinizle boşandınız diyelim, tekrar karşınıza aşık olduğunuz biri çıktı ve onunla evlendiniz onun ilk evliliği sizin ikinci evliliğiniz olacak, evlendiğiniz kişinin bu duruma takılı kalmasını ister miydiniz, sonuçta dünya hali bu herkes ilk evlendiği insanla mutlu olmuyor ki, o yüzden lütfen bu noktaya takılıp hayatı kendinize de eşinize de zehir etmeyin, eşinizin karakterine, size verdiği değere odakların, iki tarafında ilk evlililiği olup bir dünya fiziksel, psikolojik şiddete maruz kalan o kadar hemcinsimiz varken bu noktaya takılıp zamanınızı boşa harcamayın, ki hamileymişsiniz doya doya bu anın tadını çıkarın.

Yani ben katiliyorum bu yoruma. Adam bosanmis ya da ilk evliligi olsun olmasin, 3 ay cocuk sahibi olmak icin cok erken bir evlilikte. Okumus etmis bir insanin boyle kara vermesi ... bilemedim yani.

Yani ben katiliyorum bu yoruma. Adam bosanmis ya da ilk evliligi olsun olmasin, 3 ay cocuk sahibi olmak icin cok erken bir evlilikte. Okumus etmis bir insanin boyle kara vermesi ... bilemedim yani.

Keşke mümkün olsa da bu sitenin girişine minimum 2 sene bekledikten sonra çocuk düşünün diye bir yazı asılabilse. Genelde açılan sorunlu evlilik konularında hep aynı 3 yıllık evliyim 2 yaşında çocuğum var, 7 aylık evliyim 5 aylık hamileyim. Boşan yazınca da çocukla boşanmak kolay mı, çocuğum var boşanamam yazılıyor.

Bu konuda konu sahibi çok tanıyarak, çok zaman geçirerek de evlenmemiş üstelik. Daha eş olamadan birbirlerine doğru düzgün, hemen anne baba olmuşlar

Eğer çocuğu ve eski eşi size sizin mutlulugunuza bir gölge düşürmüyorsa takmayın lütfen. Benim ilk evliligimdi boşanma asamasinda olduğum adamın ikinci evliliğiydi hiç sorun etmedim. Ama o kadın bana bu dünyayı zehir etti. Kanserim diye benim eşime sürekli mesaj attı. Kanser bile değilmiş adam evden altınımı her şeyini alıp gitti.

Olan olmus bu duygular suzi fazlasiyla yıpratır psikolojik destek almanızı öneririm

Onun için geçmiş bitmişki yeni bir hayata başlamış. Sizin de geçmişinizde yaşamış olduğunuz ilişkiler vardır. Bunun gibi düşünün. Boşuna zehir etmeyin kendinize.

Başkasıyla yaşamış olsa ne. Illa evlenince mi her şeyi yaşamış.oldu
Yıllarca sevgilisiyle yaşayan var
Ama hiç evlenmemiş sonuçta deyip öyle düşünülüyor
Başkasıyla herşeyi bir milyon kez yaşasın. Seninle ilkkez yaşıyor
Seninle olan ilk bebegi.
Başkasında yaşadığı duygu seninle hissettiği aynı duygu olsaydı onunla devam ederdi seninle değil
Demekki seninle yaşamayı seçmiş. Demekki onunla yaşadığı duygular güzel hissettirmemis.
Bir sarılmış bile bir elini tutuş bile milyon kez birbirinden farkliyken hissettirdiği duygu nasıl aynı olsun ki.

yapma Allah aşkına kendine dert mi arıyorsun kuzum ? sürekli hamile kalmayacaksın belirli süre karnında bu çocuk onunla ilgilen eşinle ilgilen ,eşinin kızı gelirse onunla vakit geçir hazır kız çocukmuş ne oyunlar oynanır onunla ,yani yaşadığın şeyin tadını çıkar,adam eski evliliğinde tabiki evliler ne yaparsa onu yapacak , ya ne yapacak? böyle olmaz insanın eşinin mazisine saygısı olması lazım ki bu dediğin erkek kafası çünkü ikinci evliliği onaylamayan bunu takıntı yapan erkekler gibi olmuş ,olmaz böyle yapma ,bak ne dertler var senin hiçbir sorunun yok düşüncelerini değiştir

Çok üzüldüm. Gölge düşürmüyor ama ilk başlarda çok çok mesaj attı. Eşimin aleyhinde. Etkilenmemeye çalıştım tabi. Ünsan psikolojisi çok garip gerçekten. Vicdan apayri. Bu evlilikte de vicdanen rahat olmaya çabalıyorum. Ne olursa olsun geriye dönüp baktığımda kendime saygım azalmasın. Sen de bu şekilde düşün. Yanlışı yapan taraf olmaktansa yanlış yapılan olmayı yeğlerim. Çok teşekkür ederim yanıtın için.

İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim yanıtınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…