Eşimin ikinci eşiymişsim

Bu nasıl bir yorumdur böyle yorum yapmak için yorum siz geniş olabilirsiniz ama ben çok darım tamamı siz kabul edebilirsiniz ama ben kabul edemem tamam mı aramızdaki fark bu işte, sizden teselli isteyen yok zaten yorum yapmanızada hiç gerek yoktu buna bile trio diyorsanız bende bir hemcinsiniz olarak Yuh diyorum.

Neden isyan ettim diye hemen müslümanlıktan mı çıktım canıma kıyacagım diye hemen cehennemi boyların demi tövbe ya

Allah razı olsun bu saatte beni düşünüp yazdınız, bazısı bunu trip olarak algıllıyor Allah için neyin tribinde oluyum dğnyam basıma bi kes daha yıkılmış hemen tribe bağlamıssım oluyor onlara göre ne kadar normal, birde etrğim kelimelerlerç hemen cehennemi boylamış oluyorum bazısına göre ya tövbe ya sırf farklı olmak için yorum yapıyorlar

İş ortağın benefitss mi yoksa sakın bana yorum yapma konumda gerginlik çıkarmak için sakın şimdi müne ablaya söylüyorum zaten

Sakin ol. Yazdıkça yazasın geliyo heralde hırsını atmak için.:işsiz:
"Müslüman değilsin cehennemliksin" demedim ben. İma bile etmedim. Kendine gel.

"Gerçekten"Sakinleştiğin zaman konunu bir oku. Anlycaksın. O anki ruh haliyle yazmış olabilirsin ama bu şekılde bir yere varamayacağını soyluyorum. Olmuş başına gelmiş bir kere. Dövünmek sana ne kazandıracak dıyorum. Mantıklı ve makul olmaya çalış şu durumda ihtiyacın olan şey bu.

Sizden de razı olsun inşallah
Ve yardımcınız olsun sizin için dua edeceğim
İrtibat kurmamaya özen gösterin derim
Ben silah ı duyduktan sonra korktum:KK43:
Bana dediği sey seni çok seviym ayrılamazsın bosanamazsın seni öldüürürm dedi ean son, bende düşğnğyorum sevgisini görmedim ilgisini görmedim bana zerre değer vermesi ne sevgisinden bahsediyor kendi hayatını mahvetmiş ikimizide öldürmek istiyor herhalde

Laflarınız onu çağrıştırdı direk .
Gerçekten mi? Yazdığmı okudum ama Müslümanlık ve cehennemlikle ilgili hiç birşey yazmadım ... algını bu tarafa çevir mümkünse! İnanmak istediğn şeyin kalıbına sokma benim yazdığımı.

Bana dediği sey seni çok seviym ayrılamazsın bosanamazsın seni öldüürürm dedi ean son, bende düşğnğyorum sevgisini görmedim ilgisini görmedim bana zerre değer vermesi ne sevgisinden bahsediyor kendi hayatını mahvetmiş ikimizide öldürmek istiyor herhalde
Allah esirgesin:((
Akşama haber açtım boşanmak isteyen eşini ve eşinin kardeşini öldürmüş bı adam:(
Seviyorsa söyleyecekti:(
Tekrar nasıl olur güven yok kandırılmak var:(
Öldürmek kolaysa gitsin kendisini öldürsün herkes rahatlasin

"Gerçekten"Sakinleştiğin zaman konunu bir oku. Anlycaksın. O anki ruh haliyle yazmış olabilirsin ama bu şekılde bir yere varamayacağını soyluyorum. Olmuş başına gelmiş bir kere. Dövünmek sana ne kazandıracak dıyorum. Mantıklı ve makul olmaya çalış şu durumda ihtiyacın olan şey bu.
Teşekkür ederim ama lütfen sizde beni anlatım bana bir kere olsun hediye almayan ,beni sürekli ezen aşağılayan adamın 2.eşi olduğumu öğreniyorum ve bana yapöadıpı her şeyi ilk eşine yaptığını görüyorum ve sok oluyorum, bana herşeyi anlaysaydı ve beni el üstünde tutsaydı inanın bu konuyu hiç duymamış gibi kapatırdım ama , hem ikinci eşiymişsim hem de bana çektirdiklerine bakıyorum da yani ikinci evliliğine daha çok sahip çıkması mı gerekirdi yoksa hata üstüne hata yapması mı

Allah esirgesin:KK43:(
Akşama haber açtım boşanmak isteyen eşini ve eşinin kardeşini öldürmüş bı adam:KK43:
Seviyorsa söyleyecekti:KK43:
Tekrar nasıl olur güven yok kandırılmak var:KK43:
Öldürmek kolaysa gitsin kendisini öldürsün herkes rahatlasin
Bende dedim önce kendini vur diye madem öyleydi ilk karını niye öldürmedin diyorum düşüyor

Teşekkür ederim ama lütfen sizde beni anlatım bana bir kere olsun hediye almayan ,beni sürekli ezen aşağılayan adamın 2.eşi olduğumu öğreniyorum ve bana yapöadıpı her şeyi ilk eşine yaptığını görüyorum ve sok oluyorum, bana herşeyi anlaysaydı ve beni el üstünde tutsaydı inanın bu konuyu hiç duymamış gibi kapatırdım ama , hem ikinci eşiymişsim hem de bana çektirdiklerine bakıyorum da yani ikinci evliliğine daha çok sahip çıkması mı gerekirdi yoksa hata üstüne hata yapması mı
İkinci evliliğine sarılması gerekirdi. Şuan benm yaptığm gbi. Kıymetini bilmeliydi tabi. Yazdğnıı demin okudum Öldürmekle mi tehdit edıyo seni? Havlayan köpek ısırmaz. Sor bi kaç kez adam öldürmüş bugune kadar. hazır çocukta yokken boşa gtsn madem istiyosun onun tehdıdıne boyun eğme ben ne tehdıtler gordum hatta katlandım ama boşunaymış. Davanı aç ailene sığın . sevıyorum aşığım eeeee işine gelmeyınce seni öldürürüm :D

Ayrıca isyan etme ben hâlâ orda takılı kaldm :)

Bunlarla ilgili tazminat alır da nafaka zor bence.
Tabii hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir.
İspatlarsa taZminatı alır. Nafakayı ise çalışan taraf çalışmayana ödüyo bi evlilik sırasında boşanana kadar ödenen nafaka var bide boşandıktan sonra ödenen nafaka var yani 2 tür. Boşanana kadar olan mahkeme tamamlandığında sonlanır. Boşandık tan sonraki işe girene kadar ve ya bayan tekrar evlenene kadar alır ama işe girdiği gibi kesilir yada evlendiği gibi. Öyle bin iki bi. Gibi bi nafaka da yok . Kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum bana vericeği 350 gibi bi nafakaydı eski eşimin ama ben kabul etmedim ... 350 olsada olur olmasada olur ... bağımı tamamen kopardım

Son düzenleme:
İkinci evliliğine sarılması gerekirdi. Şuan benm yaptığm gbi. Kıymetini bilmeliydi tabi. Yazdğnıı demin okudum Öldürmekle mi tehdit edıyo seni? Havlayan köpek ısırmaz. Sor bi kaç kez adam öldürmüş bugune kadar. hazır çocukta yokken boşa gtsn madem istiyosun onun tehdıdıne boyun eğme ben ne tehdıtler gordum hatta katlandım ama boşunaymış. Davanı aç ailene sığın . sevıyorum aşığım eeeee işine gelmeyınce seni öldürürüm :KK70:

Ayrıca isyan etme ben hâlâ orda takılı kaldm :)
İsyan etmiyorum ama işte şoktayım:KK43: bende sizin gibi diyorum işte evliliğine sahip çıksaydı neden hem öyle yaptı hem öyle,

Ben olmayınca onun çilesini kim çekecek hayatta kimsesi kalmadı anca gücü bana yetiyor işte

İsyan etmiyorum ama işte şoktayım:KK43: bende sizin gibi diyorum işte evliliğine sahip çıksaydı neden hem öyle yaptı hem öyle,

Ben olmayınca onun çilesini kim çekecek hayatta kimsesi kalmadı anca gücü bana yetiyor işte
Yalnızlığında boğulsun. Korkma. Korkunu hissettırme daha çok üstüne gelir. Bu tür erkekler kadına, kendinden güçsüze gosterır gücünü ancak. Boyun eğme. Dimdik dur. Davanı aç polisede soyle can guvenlğm yok dıye. Her yerden kapat onun sana gelen yolunu.. hayırlısı olsun hakkında inşallah kurtulursun kendını yalnız hıssetme

Eğer mutlu bi evliliğin varsa boşanma.. evlenme olmadan aynı evde yaşamış kişilerle evlenenlerle dolu burası. Sakinlikle sorabilirsin kimdi nedeni neydi boşanmasının. Ve bida asla açma bu konuyu. Sönmüş yanardağını alevlendirme. Yalan söylemesi affedilemez ama seviyorsan mutluysan bi şans ver ..
o kadına bi sürü şey almış diyorsun mesela benm eşim düşünüp bana bi elbise almaz ben gösterrim netten o alır mecbur . Şimdiden başlamışın kıyaslamaya..

Eğer mutlu bi evliliğin varsa boşanma.. evlenme olmadan aynı evde yaşamış kişilerle evlenenlerle dolu burası. Sakinlikle sorabilirsin kimdi nedeni neydi boşanmasının. Ve bida asla açma bu konuyu. Sönmüş yanardağını alevlendirme. Yalan söylemesi affedilemez ama seviyorsan mutluysan bi şans ver ..
o kadına bi sürü şey almış diyorsun mesela benm eşim düşünüp bana bi elbise almaz ben gösterrim netten o alır mecbur . Şimdiden başlamışın kıyaslamaya..
Adam başına silah dayamış bence o adamdan ne eş ne baba olur bu kızada yazık

Evet baslarım kıyaslamaya madem sevmediğim dediği kadına herşeyi yapıpta, seni herseyden çok sevdim dediği bana bir iğneyi laik görmezse kıyaslarım.

Mutlu evlilik mi? Yalan üzerine kurulmuş ve yürümemiş bir evlikte mutluluk mu arayım?

Back
X