Eşimin ikinci eşiymişsim

o konuda haklısın hani ne bileyim belki pişmandır düzelir terapiyle diye dedim

Sen hemen dava ac pazartesi gunu boyle birseyi saklayan adam neleri saklamaz evlilikte en onemli seylerden biridir "guven" o mesajlarin da resmini alabilirsin ailene de bir sekilde soylemek zorundasin

Keşke öyle olsaydıda keşke ama işte öyle değil neden evliliğim boyunca ilgisizdi alakasızdı beni herkese ezdiriyodu

Ya sevmek başka bişey ama güven yok işte bir konu hakkımda beş kere yalan konuşur eşim vallahi billahi geçmişine takılmaazdım keşke benide onu sevdiği gibi sevseydibeni değil onu sevdi içim yanıyor

Hepsini yaşadım işte yatağa benden önce gider uyurdu bu da çok zoruma giderdi en büyük kavga sebeplerimizden biride buydu

Yorumlari okumadim belki yazilmistir. Oncelikle oturun evliliginizi kesin bitrmek istiyor musunuz bir karar verin. Hatta bence 1 hafta bekleyin siniriniz bir geçsin öyle karar verin. Eger cevabiniz evetse ilk once ailenizi arayin durumu anlatin tek basiniza hareket etmeyin.

Ailenizin sizi desteklemesi onemli ki bence destekleyeceklerdir. Onlarin yanina gidin sonra bosanma prosedurunu baslatin ama en onemlisi sakin kesin karar vermeden kimseye soylemeyin.

Bosanma davasi guvenin temelden sarsilmasindan acilir tazminat ve nafaka alabilirsiniz.

Ben ailemin yanındayım güven kalmadı hiç bişey kalmadı evlilik coktan bitti sadece kağıt üzerinde işte.

Üzülme artık geçti herşey diyceksin yolunu cizeceksin bu adama bu kadar yıl katlanan insansın sen bunu da yaparsın başarırsın..
Basaracam inşaallah şu içimşn yangını bi sönse bi geçse , ben çok sevdim herkesi karşıma almıştım belkide bı yüzden çok zoruma gidiyor

Yalan... Mesele 2.evlilik olmamalı zaten,yürek mi yiyorsunuz sabah akşam, nasıl olur da seni öldürürüm deyip silah dayayan adamla birlikte olursunuz?
Bakın burda hakikaten yumruk yemiş gibi oldum,nolur boşanın size kızmaktan ziyade şaşırıyorum,sizin için şu an endişe duyuyorum. Boşanın ve kesinlikle uzaklaştırma kararı çıkarın

Hiç bişey yapamqz o bana benim yanıma bile yaklasamaz zehir edecem hayatı bende ona ayrılık nasıl plırmu görecek o

Hiç bişey yapamqz o bana benim yanıma bile yaklasamaz zehir edecem hayatı bende ona ayrılık nasıl plırmu görecek o
Yani bi yürek soğuması arzu etmeniz normal, sizin durumunuzda olsam belki ben de hınç duyardım o yüzden böyle uzaktan da çok konuşmak istemiyorum tek ve yegane önerim,ona ihtiyacınız yok,çıksın hayatınızdan.

Bi kurtulaydım acı da cekmezdim zaten

Eger size tehdit mesaj atarsa mutlaka saklayin bosanma davasinda cok isinize yarar hem tazminat icin hem bosanmanin hizli bitmesi acisindan. Ayrica ceza davasi da acilabilir. Uzun surer ama ceza ertelense de siz uzlasmaya gitmesdiginiz surece cikarm

O tarafa durduk yere para vermez kimse buna mahkeme karar verir sebebide tazminattir artık dövdümu sövdümü aldattımi kadını bilmem bence sonuncusu çünkü ilk ikisi olsa kamu davasına döner devlet sadece parayla bu işin peşini bırakmaz hapis cezası bile alır duruma göre

Allahım seni hayırlı insanlarla karşilaştırsın..evlilikte güven çok önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…