- 16 Eylül 2017
- 49
- 10
- 3
o konuda haklısın hani ne bileyim belki pişmandır düzelir terapiyle diye dedimSeven bi insan eşinin kafasına silah dayamaz her haltı ye sonra zeytinyağ gibi üste çık yapmaz eşine ilgi sevgi gösterir yatağa girdiğinde bile bişiler yaşamıosa eşini arzulamıyosa orda sevgi yoktur kölelik vardır kendine köle die almış besbelli
20 yaşında evlenmiş adamla 4 senelik evliler ozmnki hayallerinden bahsedio20 yaşındaki genç kızın hayallerini düşünün demişsin?
Bence kaçıp kurtarması daha iyi emin ol nekdr terapiyede gitse bu adamdan ne koca ne baba olur ..o konuda haklısın hani ne bileyim belki pişmandır düzelir terapiyle diye dedim
20 yasında evlendim diyorum20 yaşındaki genç kızın hayallerini düşünün demişsin?
Keşke öyle olsaydıda keşke ama işte öyle değileski eşi aldatmış ve hala nafaka ödüyor saçma geldi canım Allah kolaylık versin..Belkide senin tepki vermenden ve seni çok sevdiğinden korkusundan anlatamamıştır gerçekleri.Hani vardırya sevdiğin birine yalan söylersin ve yüzüne bile bakmaya çekinirsin acaba eşininki öyle bi durummuydu?
Ya sevmek başka bişey ama güven yok işte bir konu hakkımda beş kere yalan konuşur eşim vallahi billahi geçmişine takılmaazdım keşke benide onu sevdiği gibi sevseydibence seni kaybetmekten korktuğu için saklamış sonra da işin içinden çıkamamış. bence seviyorsan ayrılma eşini de al bi terapiste git, evliliğini yuvanı kurtar seviyorsan ve tabi o da seviyosa gerçekten seni.
Hepsini yaşadım işteSeven bi insan eşinin kafasına silah dayamaz her haltı ye sonra zeytinyağ gibi üste çık yapmaz eşine ilgi sevgi gösterir yatağa girdiğinde bile bişiler yaşamıosa eşini arzulamıyosa orda sevgi yoktur kölelik vardır kendine köle die almış besbelli
Ben ailemin yanındayım güven kalmadı hiç bişey kalmadı evlilik coktan bitti sadece kağıt üzerinde işte.Yorumlari okumadim belki yazilmistir. Oncelikle oturun evliliginizi kesin bitrmek istiyor musunuz bir karar verin. Hatta bence 1 hafta bekleyin siniriniz bir geçsin öyle karar verin. Eger cevabiniz evetse ilk once ailenizi arayin durumu anlatin tek basiniza hareket etmeyin.
Ailenizin sizi desteklemesi onemli ki bence destekleyeceklerdir. Onlarin yanina gidin sonra bosanma prosedurunu baslatin ama en onemlisi sakin kesin karar vermeden kimseye soylemeyin.
Bosanma davasi guvenin temelden sarsilmasindan acilir tazminat ve nafaka alabilirsiniz.
Üzülme artık geçti herşey diyceksin yolunu cizeceksin bu adama bu kadar yıl katlanan insansın sen bunu da yaparsın başarırsın..Hepsini yaşadım işteyatağa benden önce gider uyurdu bu da çok zoruma giderdi en büyük kavga sebeplerimizden biride buydu
Basaracam inşaallah şu içimşn yangını bi sönse bi geçse , ben çok sevdim herkesi karşıma almıştım belkide bı yüzden çok zoruma gidiyorÜzülme artık geçti herşey diyceksin yolunu cizeceksin bu adama bu kadar yıl katlanan insansın sen bunu da yaparsın başarırsın..
Hiç bişey yapamqz o bana benim yanıma bile yaklasamaz zehir edecem hayatı bende ona ayrılık nasıl plırmu görecek oYalan... Mesele 2.evlilik olmamalı zaten,yürek mi yiyorsunuz sabah akşam, nasıl olur da seni öldürürüm deyip silah dayayan adamla birlikte olursunuz?
Bakın burda hakikaten yumruk yemiş gibi oldum,nolur boşanın size kızmaktan ziyade şaşırıyorum,sizin için şu an endişe duyuyorum. Boşanın ve kesinlikle uzaklaştırma kararı çıkarın
Yani bi yürek soğuması arzu etmeniz normal, sizin durumunuzda olsam belki ben de hınç duyardım o yüzden böyle uzaktan da çok konuşmak istemiyorum tek ve yegane önerim,ona ihtiyacınız yok,çıksın hayatınızdan.Hiç bişey yapamqz o bana benim yanıma bile yaklasamaz zehir edecem hayatı bende ona ayrılık nasıl plırmu görecek o
Bi kurtulaydım acı da cekmezdim zatenYani bi yürek soğuması arzu etmeniz normal, sizin durumunuzda olsam belki ben de hınç duyardım o yüzden böyle uzaktan da çok konuşmak istemiyorum tek ve yegane önerim,ona ihtiyacınız yok,çıksın hayatınızdan.
O tarafa durduk yere para vermez kimse buna mahkeme karar verir sebebide tazminattir artık dövdümu sövdümü aldattımi kadını bilmem bence sonuncusu çünkü ilk ikisi olsa kamu davasına döner devlet sadece parayla bu işin peşini bırakmaz hapis cezası bile alır duruma göreÇok çok haklısınız o acıdan hiç düşünmemiştim bana öyle yapan ona neler yapmıştır Allah bilir, nafakadan tazminattan anlamam ama o tarafa para vermiş nedenini bilmiyorum, sonuna kadar hakkımı arıycam zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?