Bana borçluyum diye hiç bir sey almıyordu o eşine her şeyi yapmış bana bir kere bişey yapmadı çok zoruma gidiyor evliliğimde bile onun nafakasını ödemiş ama evlendiği için kesilmişHem sana onceden evlilik yaptigini soylememis ki guven uzerine kurmamis evliligini ne bekliyor simdi.
Hemde eski esine birseyler mi almis 4 yil boyunca.
Hayatı zehir etmek istiyorum ya ne hayallerim vardı benim ya ne yapabilirim buna inanın diyecek kelime bulamıyorumSanırım Malatyalısınız... Ailesinin rızası olmadan evlenen herkesin başına bir musibet gelıyor. Yalan söylemesi kötü bir şey ama boşanmayıp burnundan getirmek benim daha çok işime gelirdi...
Aynen çok sey saklıyor o kadar çok sey varki utanıyorum anlatmaya kadınlık gururuna yediremiyorumGerçekten inanılmaz bir olay bunu saklayabilen daha neler saklamaz.herkes şaşırır ama ben şaşırmadım bu modelden bende de vardı şuan boşanıyorum.bir kk klasik yorumu olacak ama kesinlikle boşanmalısın
Yok birde tüp bebek tedavisi görmüştğm yazık ya canıma yazıkmısBoşanma dosyasına sen değil de avukatın ulaşabilir isterse.gecmis olsun canım inşallah çocuğun yoktur
Ben önceleri çalışıyordum kendim alıyordum herşeyini sonra kitlem vardı zor bir ameliyat oldum çalışmam uygun görülmedi o dönem içerisinde ailem aldı herşeyimi borclusunuz , ağzından VIR kere olsun kaçırmadı ama aşırı ilgisizdi hep bi şüphem vardı neden böyle diye evlenip ayrıldım dedi 1 seneden önce bosanamadım dediYok artık bunu da gördük burada. Hayret bir şey ağzından da mı kaçırmadı hiç. Evli olduklarına emin misin belki ayrı evlerdeydiler. Neden ayrılmışlar peki? Para yok muydu da almıyordu sana bir şey. Ne giydin peki 4 yıl boyunca?
Avukatın ulaşabilir.Allah vermeyince bir sebebi oluyor mutlaka.şükretmelisin.Allah yardım etsin canım sanaYok birde tüp bebek tedavisi görmüştğm yazık ya canıma yazıkmısçok istiyorum o dosyaya ulaşılmasını.
Tarihler benden yaklaşık 1.5 sene önce o zamanlar almış ne paralar ödemiş ne paralar, evlendiğimizde borcu vardı o bırcta ondan kalan borcmusDur bi dakka sakin ol, şimdi bu eski eşine 4 yıl öncemi birşeyler almış yoksa seninle evliykenmi?
Mailde çıkan faturaların tarihleri filan?
Aynen bi gerçek hayatını bilmeyen benmişsim ya kaldıramıyorumBende yaşadım adamın gerçek hayatı farklı kafasında kurdugu bir hayal dünyası var sadece bana bu yalanları sunardı.adamın gerçek hayatını tek bilmeyen bendim.bir yıldır ayrıyız davamız sürüyor ben ailesine sevk ettim artık onlar ugraşşın sende öyle yap
Siz ilk duyduğumuzda ne yaptınızBende yaşadım adamın gerçek hayatı farklı kafasında kurdugu bir hayal dünyası var sadece bana bu yalanları sunardı.adamın gerçek hayatını tek bilmeyen bendim.bir yıldır ayrıyız davamız sürüyor ben ailesine sevk ettim artık onlar ugraşşın sende öyle yap
Ne nafakası ödüyomuş? Cocuk yokmuş galiba eskiden olsa yazardın. İlgisizliğini neye baglıyosun su an? Görüştüklerinden mi şüpheleniyosun yoksa aklı eskide oldugundan mı?Ben önceleri çalışıyordum kendim alıyordum herşeyini sonra kitlem vardı zor bir ameliyat oldum çalışmam uygun görülmedi o dönem içerisinde ailem aldı herşeyimi borclusunuz , ağzından VIR kere olsun kaçırmadı ama aşırı ilgisizdi hep bi şüphem vardı neden böyle diye evlenip ayrıldım dedi 1 seneden önce bosanamadım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?