- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
Ya işte işte anlayamadım anlayamadımHadi siz adamı sevdiniz de adam sizi hiç sevmemiş ki bunu da mı anlamadınız? Acı gerçek şu ki yara bandı gibi bir şey olmuşsunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya işte işte anlayamadım anlayamadımHadi siz adamı sevdiniz de adam sizi hiç sevmemiş ki bunu da mı anlamadınız? Acı gerçek şu ki yara bandı gibi bir şey olmuşsunuz
Off of o kadar anlatacak sey varki ama işte gururuna yediremiyorum anlatmaya dilim varmıuorÇok şaşkınım..avukata danışın bu resmen kandırma..tazminat alın.herife bak beni bile delirtti.
Bunlarla ilgili tazminat alır da nafaka zor bence.Ortada yalan var; darp var. Kolay paçayı kurtaramaz bence.
Evet doğru canmCanım ya geçen bi konu açtığımda yorum yapmistin hatırladimda esinle evlenmeden önce sana eski sevgilisini anlatiyodu demiştin doğrumu hatırladım?
inşaallah ya Allah razı olsunArtik hicbirseye sasirmiyorum valla.
Sizde sakin olun lutfen. Evet degisik ve kafa karistirici bir durum icerisindesiniz ama esiniz zaten duzgun biri degilmis.
Kafaya silah dayamak vsvs..aslinda oyle sacma bir insandan boyle birseyi gizlemesi sasirtici olmamalidir.
Deneyim oldu diye dusunun. Dunyanin sonu degil. Bence bunu ogrenmeniz iyi olmus..zaten cekilmez bir tipmis esiniz.
Sizi seven el ustunde tutan biriyle karsilasmak icin bir kapi acildi. Bu eski kapiyi kapatin. Uzulmeyin..cunki hayirlisi bu.
Aileme anlatcam herşeyi dedim bana diypki anlat seninde bunları bilerek evlendiğini söylerim elinde ispatın var mı diyor birde ya beynim zonkluyor, madeöim 2.dimde neden bana kötü davrandı nedenBöyle önemli bir gerçeği neden saklama Gereği duymuş bu bir
4 sene boyunca eski eşine neler almış eski Eş sonuçta neden irtibat halinde hala bu da iki
Dönüş olarak geçmiş olsun inşallah biter en kısa zamanda Allah yardımcın olsun
Benimde hukuk okumama rağmen bilgi eksiğim var. O yüzden çok kesin bir şey yazmak İstemiyorum.Bunlarla ilgili tazminat alır da nafaka zor bence.
Tabii hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir.
Çok teşekkür ederim o kadar güzel ifade etmişsiniz şuan o kadar saskınımki kendimi hiç ifade edemiyorum belkide ama siz çok güzel ifade etmişsiniz hayatın ceremesini bana çektirdi.İlgisizmiş 4 yıl iyi yürütmüşsünüz bu evliliği. Başından kötü bir evlilik geçmiş ve ilki ile artık aralarında ne geçtiyse kötü son olduğu için sizin üstünüze hiç düşmemiş psikolojik bişey sanırım. Ve daha önce evlendiğini gizlemesi hayret ettim. Ona bir sürü şeyler almış size almamış sanırım bazı insanlar önceki insanların hatasının cezasını hiç olmadık insanlara keserler bu da buna benziyor. Ayrıca adam asker seni tehdit etmiş psikolojik sorunları var her gün izliyoruz cinnet geçirdi bilmem ne diye çok dikkatli olmalısın bir an önce gerekli yerlere başvur bu işi bitir. Yalanlar üstüne kurulmuş bir evlilik allahtan çocuğunuz olmamış.
Olan olmuş canım ailene o biliyordu dese ne olur ki boşver aldırma sen tehditlere daha ararsa açma çocuk var mıAileme anlatcam herşeyi dedim bana diypki anlat seninde bunları bilerek evlendiğini söylerim elinde ispatın var mı diyor birde ya beynim zonkluyor, madeöim 2.dimde neden bana kötü davrandı neden
Benden 1.5 sene önce ayrılmış herhalde işte bilmiyorum benden 1.5 2 sene öncesine kadar bir çok alışveriş yapılmıs onları sorunca söyledi nafakayı ckendi söyledi inanın benimde kafam allak bullakBen birsey anlamadim. Siz evlenmeden 1.5 yil once esine mi birseyler almis? Bunlari aldiginda eski esiyle evli miymis?
Nafaka odedigini e-postadan nasil gordunuz? Ekstresini mi gondermis posta adresine?
Cocugu olup olmadigini nufustan ogrenebilirsiniz belki.
İşte bu çok zoruma gidiyor onuruna gururuna yediremiyorum bir basşkaaının artık sevgisiyle yasamıssım resmenNormalde ikinci evlilikte daha sağlam adımlar atarsın. Boşanma gibi bir olayı tekrar yaşamamak için bu adam niye sana kötü davranmış hiç anlamadım. Adamda demekki sevgi saygı kıymet verme gibi değerler kalmamış