Eşimin ikinci eşiymişsim

ben bu adama en yakın zamanda açacağım boşanma davasını kendime yeni hayat kuruyorum,üniversite kazandım inşaallah hem okuyup hem çalışacam, birde beni tehdit ediyor seni öldürürüm her anensendeyim diye ölümden korkum yok isterse öldürsün ama bu adamıboşamadan yasamakta bana haram.

Yazmışsınız konunuzda. Ve bu okuduğum 2. Ölüm tehditi. Bence siz iyisi mi davayı açın bi de karakola gidin.
Evet o dönem boşanma davası acacaktım babam kanser hastası olduğu için beynine sıçramıştı felç geçirmişti birde babamın ailesiyle uğraşmaktan hiç davayı düşğnecek zamanım olmamıştı_Ebelik kazandım haftaya başlıyor okulu kendime yeni hayat kuruyorum zaten, haram zaten bu adamdan bosanmamak haram

Aileme anlatcam herşeyi dedim bana diypki anlat seninde bunları bilerek evlendiğini söylerim elinde ispatın var mı diyor birde ya beynim zonkluyor, madeöim 2.dimde neden bana kötü davrandı neden
Tehditlere boyun eğme. Ailenin sana inanmaması için bir sebep yok, sana etki etmesine izin verme sakın...

Beni sefillik içinde yasatıpta onu neden mülk içinde yaşattı neden çok zoruma gidiyor çok :(

Beni sefillik içinde yasatıpta onu neden mülk içinde yaşattı neden çok zoruma gidiyor çok :KK43:
Büyük şok aldatılma gibi aynı. İnsan hayatını yalanmis hisseder de bütün bunlardan daha önemlisi esin tehlikeli biri gibi sanki kafana silah dayamış yani şimdi öldürebilir. Hergün haberlerde çıkıyor napacaksiniz?

Büyük şok aldatılma gibi aynı. İnsan hayatını yalanmis hisseder de bütün bunlardan daha önemlisi esin tehlikeli biri gibi sanki kafana silah dayamış yani şimdi öldürebilir. Hergün haberlerde çıkıyor napacaksiniz?
Hiç korkum yok şuan çok uzak bi şehirde görev yapıyor Allaha bir can borcum var ayrılcam ve rezil edecem onu cümle aleme

Üzülme bunun için. Ona harcamış ama kıymetini bilmiş mi? Hayır. Kadın tuttugunu koparan cinstendi belki yoktan anlamıyodu. Ne yasadılarsa evlenip ayrıldım bile dememiş.
Neden ayrıldın diye bağırdım telde sadece benim suçum yoktu aldattı ne dei

Kadın mı aldatmış?
Sadece onu dedi ben görevdeyken aldattı beni dedi ama tabi hemen ayrılmamış düzelmesini çok bekledim dedi ama benim o an sinirlerin zıpladıkça zıpladı birde düzelmesini çok bekledim dedi iyice krize girdim ulan dedim, ona verdeğin emeği bana verseydin uğruna ölürdğm dedim ama sen hiç değmezmişsin benim yaptıklarına çilelerime

Sadece onu dedi ben görevdeyken aldattı beni dedi ama tabi hemen ayrılmamış düzelmesini çok bekledim dedi ama benim o an sinirlerin zıpladıkça zıpladı birde düzelmesini çok bekledim dedi iyice krize girdim ulan dedim, ona verdeğin emeği bana verseydin uğruna ölürdğm dedim ama sen hiç değmezmişsin benim yaptıklarına çilelerime
Oooo seni üzmek istemem ama ben olsam unutmadığını düşünürdüm. Ama aldatana neden nafaka ödesin tezatlık var yine. Kocan da masum degil bence.

Yalan
Yalan Söylüyordur bence ne malum dogrulugu sana silah dayayan aldadilsa affedermi

Neden? Çocuğu yoksa sevgililikten ne farkı var. Ama tepkileriniz çok abartı geldi bana zaten neyse geçmiş olsun :KK66:
Nasıl abartı geldiği Allah için ya soktayım soktayım ben bu adam için ailemle aylarca konusmadım, peşinde doğularda terörün içinde sürüklendim bi basıma kaldım çocuğumuz olmadı tüp bebek tedavisi gördüm ne acılar çektim ben bu yuvayı zor kurdum diye hemen pes edip yıkmadım mücadele ettim bana çektirdikleri kalmıyor birde evlenip aurışsıgını öğreniyorum nasıl abartıyım daha nasıl

Back
X