Eşimin ikinci evliliği sizce hala seviyormu kuruntu yaptım

dokunmakalbme

HERŞEY TERS GİDİYOR :((
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
745
1
16
Çorum
Slm arkadaşlar 7 yıllık evliliğimi bitirdim ve severek şimdiki eşimle evlendim onunda ikinci evliliği oda aldatılmış bende aynı dertten muzdariptik yani ve bu arada onunda bir oğlu benimde bir oğlum var.İlk başta eşim bana o kadar sevecen o kadar sevgi dolu davrandıki beni kendine adeta bağladı ve evlendik.İlk başlarda bende bişey yoktu ama sonra sonra bi kıskanclık başladı oda eski eşi üstelik kıskanılacak bi tarafıda olmamasına rağmen gece gündüz aklımdan eşimin onunla gecirdiği evlilik hayatını kafama takar oldum ufak bi tartışmada başına kakar oldum oda bana her defasında sacmaladığımı söleyip durdu onu sevmediğini küçük yaşta cahillik olduğunu ve benimle severek evlendiğini haykırıp durdu ama bu kafam o kadar dolduki etrafın dolduruşlarıyla eski eşinin adını bile duymam yetiyordu günümün mahvolmasına derken eşimle tartıştık yüzyüze değil o iş yerinden ben evden internet aracılığı ile eşim ilk kez sinirlenmişti ağır cümleler kullanmaya başladı ben eski eşinin adını söledikce bu arada ikimizde 25 yaşındayız ve evliliğimizn 3. yılı bu yıl başladı sorunlar eşimin uzun süre işsiz kalması bizim onun ailesinin yanına aşınmamaz herşeyi alabora etti ama şimdi şükür kendi işini açtı ve bana söz verdi sen istesende be bu evde kalmam zaten az sabret bitanem deyip durdu ve asla aşkım bitanem demeden bişey sölemez eskiden arayacak çok vakti vardı sesmi duymak için şimdi ben arasam sebebini soruyorum aşkım kafam iişle ilgili çok dolu diyo diğer konularda yani ne istersem almaya özen gösteriyo yatağımızda son derece mutlu olduğunu ve o nasıl isterse öle vakit geciriyoruz bi bebeğimiz olsun dedi çok ısrar etti bi kızımız oldu bana sürekli herşey istediğin gibi olcak aşkım lütfen sabret diyo ama istiyorumki arasın beni sevdiğini hatırlatsın acaba ilk heycanımı bitti yoksa beni sevmiyormu artık evlendiğine pişmanmı ha bu arada evlenmeden öce
14 milyarlık arabası vardı sırf ev döşemek için sattı ben sat demedim ama ev kurcam dedi sana şimdiki arabası daha düşük ve aşırı araba sevdalısı arabasınada üzülüyor ve evliliğimizin ilk başında verdiği sözleri tutmadı sigara içmeeceksin demiştim bi süre sonra geri başladı dayanamıyorum kokusuna ve ailesi yaşlı ev eski 1 odada yaşıyoruz kızımla ben sabret diyo bu arada aşırı kıskanc hiç biryere cıkarmıyor nedenini soruncada seviyorum kıskanıyorum kimse görmesin diyor bunaldım eskiden calışıyordum iyi kariyerim vardı merkezdeydim şimdi eski evliliğini devam ettirdiği evde eski odasında yaşamak zorundayım bazen dayanamıyorum gitmek istiyorum ayrılmak yani eşim asla diyo kapıyı kitlerim gidemezsin ölede olsa bölede olsa bu evlilik ömür boyu sürecek diyo ne yapacağımıbilemiyorum nolur fikirlerinizi sunun ihtiyacım var eşimide çok seviyorum üstelik ondan 3 yılda gördüğüm sevgiyi 7 yılda hiç görmedim yardımcı olun lütfen

nasil yani ilk evliligin 7 yil sürdü ayrildin simdiki 3 yil oldu 25 yasindasin , yani ilk evlilik 15 yasinda gerceklesmis ve bir oglun var ama sen suan kizinlasin

kuzum sen okadar hizli yasamissin ki yasinin yasam sartlarini sollamissin ergenligini yasayamadan yetiskin hayatina atilmissin, simdi gel gitlerin var sapit düsünemiyorsun kusura bakma ama hizli giden ati... olmus bu

Arkadaşım 7 yıl evli kaldın, boşandın, en azından 1 yıl ara versen 8, burda da 3 yıldır evlisin 11. Hala 25 yaşındasın.
En iyi ihtimalle 14 yaşında evlendin.
E ne ara kariyer yaptın??
Yani bunca mantık hatası konunun gerçekliğini ve geçerliliğini bir hayli düşürdü.

ewet çok küçük yaşta evlendim malesef aile kurabanı oldum diyebilirim kariyerimide liseyi bitirdim dışardan tabi hep calıştım ve çaıştığım bi alanda eğitim aldım kendimce iyi biyere geldim. Evet kafam karmakarışık hızlı yaşadım ve yorulduğumu hissediyorumOğlumun velayetini babaya vermiştim o yüzden şimdiki evliliğimden olan kızımla yaşıyorum

sen ailenin bedelini senin cocugunda senin bedelini .......yazik cok yazik , egitim ne kadar önemli bunu senin icin degil ailen icin diyorum , sen istemis olsan bile engel olmalari gerekirdi , yanlislar zincirleme gibi arka arkaya bir yanlis bir yanlisi dogurmus, virgüllere takili kalma , enerjini ex lere verme , kendine cocuklarina ver , sen bir annesin , adamin eski esini takmak cok yersiz..
, cocugunla ilgilen , geleceginiz icin kafa yor ,

Son düzenleme:
Ne olursa olsun çocuklar annelerinden asla ayrılmamalı bence. Kaç yaşında olursa olsun, bir çocuğun her zaman anneye ihtiyacı vardır. Eşinizin sizi sevdiğini söylüyorsunuz. Eski eşini düşünmek yerine oğlunuzu düşünmeniz daha doğru olur. Bence eşinizden çok, oğlunuzun ilginize ihtiyacı var. Geçmişi düşünerek geleceğinizi mutlu bir şekilde yaşayamazsınız. İsteyerek ve bilerek eşinizin eski evliliğini yaşadığı evde oturmayı seçmişsiniz. En başında kabul etmemeniz gerekliydi.

arkadaşa katılıyorum onun eski eşini düşünmen yerine oğlunu düşün ve onunla vakit geçir neden velayeti babaya bıraktın.

Off başım döndü..
Bu ne hız..
Arada bir soluk alsaydınız..
Çocuklar evlilikler peşpeşe ama yaş henüz 25..

Eski eşi düşünüp kendini yıpratıyorsun da,o düşünmüyor mu senin eski eşinle yaşadıklarını?
Şartlarınız eşit..

Bence oğlunu düşünmelisin önce,yanında olmadığı için huzursuz,mutsuz ve eksik olmuyor musun?

Adama hayatı zindan etmişsiniz. Aynı soruyu ben size soruyorum; eşinizi yeterince sevdiğinizden emin misiniz?

Paranoyalarla yaşayıp hayatı kendinize ve eşinize zindan edeceğinize tutun eşinizin elinizden ona destek olun, birlikte çalışın hayatınızı kurun...

benimde 2.evliliğim
düşünceleriniz çok sacma gibi geldi bana
sonucta gecmiş gecmişte kalmalı , bunu sizde biliyorsunuz..
ancak oglunuz nerede onu merak ettim ?

yok yok olamaz ya okudum sımdı ben cocugumu bırakıp baska bır adamla evlensem zaten huzuru bulamam kı zaten tamamlanamamkı sız bır cocugunuza sahıp cıkamamıssınız kalkıp bır tane daha yapmıssınız sızın neyınıze bır daha cocuk ya... neyse zaten konuda devam etmemıs

evlenirken adamın hayat şartlarını biliyordunuz, şimdi bir odanın içindeyim,sıkılıyorum,
eşim sigaraya tekrardan başladı,eşimin ilk karısını kıskanıyorum gibi bahanelerle kendinizi
bunalıma sokuyorsun,aynı zamanda eşinizide bunaltmak üzeresiniz,
bu gidişle eşinizin size olan sevgisi ve sabrı tükenir haberiniz olsun.
eğer bu evliliğinde biterse azıcık soluklan bir nefes al hemen 3. kocayı düşünme.
kendini ve çocuklarını düşün,evlenmedende hayatını devam ettirebilirsin.
nasıl olsa kariyerin varmış :44:

Ben anladım sorunu. Eşin seni seviyor, gönlün olsun diye uğraşıyor. Ya kaba saba olsaydı? Birde hangi akla hizmet adamın eski karısını gündeme getiriyorsun? Hayret ettim vallahi.

Yani konunda mantık hatası var arkadaşların dediği gibi, tuhaf. Neyse tüm bunları kabul edilir varsayarsak bence hatalı davranıyorsun. Sakın eski eşini hatırlatma. Zaten evladı var kadından. Aklına düşürme sakın...

benim eşimde sigara içmemi istemiyordu bende 3 aydır içiyorum sigaraya başlaması bir dert olmamalı bence.
ayrıca herşeyin bir kademesi olduğu gibi ilişkininde var
2 yıllık evliyim ben bile gün içinde kadın olmama rağmen eşimle çok konuşasım gelmiyor
işim gücüm var bi dolu
akşam zaten konuşuyoruz daha ne diyorum.
ama sevgiliyken veya nişanlıyken yada ilk aylarda daha çok konuşuyorduk
aman ne bileyim hayat zaten zor dahada zorlaştırmak istemiyorum
akışına bıraktım ince detay düşünürsem kesin kafayı yerim.

Eşinizin eski eşini kıskanıyorsunuz ve eşinize bunu açıkça belli ediyorsunuz o da size anlayışla yaklaşıyor. Eşinizin eski esi varsa sizin de eski eşiniz var o zaman eşinizde oğlunuzun babası ile ilgili size böyle saçma sapan kıskançlıklar yapsın sonuçta sizinde ikinci evliliğiniz. O evde ve eski eşiyle kaldığı odada yaşama kararına ilk başta tepki vermeniz gerekirdi. Bu şekilde yaparak eşinizi bunaltmamalısınız sabırda bir yere kadardır çünkü. Ayrıca ben olsam eşimin ilk eşini filan kafaya takmak yerine oğlumun ne yaptığını kafama takar onu düşünür ve yanıma almak için çırpınırdım.

25 yaşındasınız 2, evliliğiniz ilk evliliğiniz 7 yıl sürmüş...... suanki evliliğinizdede üçüncü yılındasınız doğrumu anladım acaba ??????
siz kaç yaşında evlendiniz ki!!!!!
konunuza gelince gereksiz kıskançlıklarda bulunuyorsunuz ... çocukça davranıyorsunuz hoşşş çocukluğunuzuda pek yaşamış görünmüyorsunuz bu durumda ama insan psikolojisi çok farklıdır bence bu yaşadıklarınız bir insan için çok fazla seyler destek almanızda fayda var ....

Son düzenleme:
bu konu gerçek mi:44:

7 yıllık eski evlilik,3 yıllık yeni evlilik ve yaş 25

konu sahibi sen bekar olarak eşinle evlenseydin kıskançlığını bir nebze anlayabilirdim ama sen de evlenip boşanmışsın,o zaman eşinde senin için aynı şeyleri düşünsün.ayrıca oğlunun yanında olmamasına üzüldüm

Çoluğun çocuğun var ama sen hala ergenlikten çıkamadın sanırım. Nası yani beni arasın, sevdiğini hatırlatsın, kucağına alıp ninni de söylesin mi?

Adamla durumu iyiyken evlenmişsin, şimdi işleri biraz kötü oldu diye eski odasına tıkılıp kaldım mı oldu. Hani iyi günde kötü günde?

Boşandıktan sonra hemen de bulmuşsun maşallah bu arada, mutluyum diyosun bari bunu bozma.
Sen eski kocanı ne kadar düşünüyosan o da eski karısını düşünüyodur. Sen çok düşünüyosun herhalde ki adamı da kendin gibi sanıp kuruyosun habire

Yanlış okumadıysam seninde ikinci evliliğin?! Yazık çocuğuna üzüldüm ben, sen eşinin eski eşini yemeden içmeden düşünmeye devam et!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…