Eşimin ikinci evliliği sizce hala seviyormu kuruntu yaptım

öncelikle annelik duygularım olmasa zaten burada böle bi konu acıp oğlumdan bahsetmem ou sevmesem bende sizin gibi düşüüyordum yani oğlumu yaparken evlenirken hiçde ayrılık gelmemişti alıma ama ne yazıkki büyük konuşmamak gerekiyo ve beni kötü bi anne olmadığımı oğlum az cok hatırlıaycak yaşta idi herşeyin farkında idi ne yani benim oğlumu istememem gibi bi neden yok ben sadece eski eşimden korkuyorum eğer eşiminse oğluna olan ilgisizlik nedenini yazdım okursanız

bence 2. eşinizin fazla sevgisi biraz sizi bulunmaz hint kumaşı havalarına sokmuş, o yüzden düzgün giden evliliğimi nasıl yıkarım diye baya düşünüyosun heralde.
oğluna gelince sadece üzüldüm, senin çaresiz olmana, onun da senden daha çaresiz ve annesiz olmasına!

ilk zamanlar hiçde dayanamadım zaten ölmek bile istedim zaten psikolojim pekde iyi değil eşime hayatı zehirde ettim ama ne yaptıysam bırakıp gitmeme izn vermedi

yani ikinci evliliği kabul edebilmenin İLK ŞARTI oğlunuzu her ğistediğinizde GÖREBİLMEK olmalıydı

yani bu durumu konuşmadan mı evlendiniz

çocuklarım söz konusuysa eğer bana herkes VIZ gelir TIRS gider

ne yazıkki yaşadığım olaylardan bu hayata alışamadığım için psikolojim bozuldu şimdi dank diye oğlumla görüşmeye gideceğim desem zaten ayrılmam geek ben bunu anlatamıyorum ee gittim oğlumla mı sadece karşılaşacağım sanıyorsunuz eski eşim olay cıkaracak zaten arıyormuş evimi öle duydum olacakları kestiremediğim için bu kez oğlumun psikolojii dahada bozulmazmı ne sanıyorsunuz beni yakamı bıraırmı uğraşır uğraşır bunu annside biliyo ani eski kv o yüzden sesini cıkramıyo şimdiki eşimse istemiyo oğlumu çünkü oğlumdan kısknıyo ewet doğru değil ama ben ona bunu anlatamadım anltamıyorum cevremdeki insanlar sabret diyo az zamana bırak diyo işin acıkcası bende yukarda yazdığım sebeblerden dolyı korkuyorum kimse cesaet vermiyo kendi anem bile korkuyo

kanunen görme hakkınız mutlaka vardır

eğer korkuyorsanız polis eşliğinde gidin oğlunuzu görmeye

elbette hatta ilk zamnalar beraberdik konunun devamında yazmıştım zaten eski eşim takip eti sıkıştırdı bizi oğlumda yanımızdaydı ondan sonra şidii eşim birdaha yazsak koydu malese öle vız gelip tırıs gidemiyor ki ikinciye evlendiyseniz iki kez düşünmeniz gerekkiyor

Ben yazdığınız her şeyi okudum.Sizin vicdanınız rahatsa benim söyleyecek bir şeyim yok.Sonuçta hayat sizin çocuk sizin.Ben işim gereği çocuklarla iç içeyim ve annesini göremeyen çocukların yaşadığı ezikliği çok çok iyi biliyorum.Son bir tavsiye eğer kitaplarla aranız iyiyse Bin Muhteşem Güneş isimli romanı okuyun belki biraz ders alırsınız insanların çocuklarını istemeyen kocalarına rağmen çocuklarını görmek için neleri göze aldığından.

Allah çaresiz bırakmasın mı diyeyim

Allah cesaretinizi mi artırsın diyeyim bilemedim ...

ya saçma bir gözlem midir bilmem ama konu sahibi çocuğu konusunda o kadar kapana kısılmış hissediyor ki kendini, mutluluğu eşiyle olan ilişkisinde arıyor olabilir mi. eşi elinin altında ilgisini sevgisini her an görebilir ama çocuğu konusunda bir o kadar umutsuz; hatta umut edip sonrasında hayal kırıklığına uğramaktan korkuyor. insan her zaman tutunacak bir dal arar. konu sahibi için tek sağlam ve somut dal eşinin varlığı ve sevgisi... bilemedim bunlar olabilir mi?

Sen bu adamın neresini kıskanıyor neresini seviyorsun Allah aşkına. Adam çocuk her yerde yapılır karım daha önemli diyor. Senden olan çocuğunu da ayrılsanız boşayacak. Zerre evlat sevgisi yok senin evladına olan özlemini nerden anlasın. Üstelik sen oğlunu görmek isteyince de karşı çıkıyor sende onu dinleyip aman beni boşamasın diye evladını görmüyorsun. Sizin gibi insanlar üremesin lütfen... Yazık...

öncelikle annelik duygularım olmasa zaten burada böle bi konu acıp oğlumdan

aynen böyle yaptınız zaten
konunuz oğlunuza özleminiz değil ki
sevgili biricik harika mikemmel kocişinizin sizi sevip sevmemesi
başka derdiniz yok
başlığınız bile ikinci evliliğim değil de eşimin ikinci evliliği
maşallah ne erkekler varmış

eğer kimseniz yoksa yardım edeniniz ve sağlam bir aileniz işte böle kalıyosunuz yanlışların içinde

bir insan bu kadar mı rol yapar evlenmek için benimle oğluma abisi gibi davranmıştı arabayla gezdirmeler falan çoçukları sevdiğini sanmıştım meğersem vicdan yokmuş akrep burcuya vican yok çok gec anladım içinde canavar varmış dil kırmayı hoş davranmayı çok iyi bilir adamına ve işe gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…