- Konu Sahibi dokunmakalbme
-
Size söylenebilecek çok şey varken ne yazık ki sözcükleri seçmem ve inceltmem gerekiyor.Ben bir anneyim çok şükür bir oğlum var.İşten gelene kadar napıyor diye düşündüğüm , yemek yemediğinde üzüldüğüm, hastalandığında varlığımla güç verdiğim bir oğlum var.Hayat karşımıza ne çıkarır bilinmez ama bildiğim tek şey şu ki dünya üstüme yıkılsa ben oğlumu bırakmam ona annesizliğin ezikliğini yaşatmam.Neymiş oğlunun sözleri yeni eşini kırmış eşin bu sözlere alınmış o nedenle oğlunla görüşmen yasakmış ve açıklaması kendisinin de ilk çocuğuyla ilgilenmiyor olmasıymış.Benim okurken içim yandı günahsız o iki çocuğa.Siz para içinde yüzseniz bile huzurlu olamazsınız çünkü sizizn üzerinizde iki masumun hakkı var.Bence siz kocanızla aşk dolu günler geçirmeye devam edin tatlı sözlerine yine kanın ama unutmayın sizin kocanız karısını boşayınca çocuğunu da unutan bir adam.Yani günün birinde sizden de vazgeçerse siz bu sefer de kızınızla baş başa kalacaksınız. Ve yıllar sonra sizden nefret eden bir delikanlıyla karşılacaksınız annesizliği her an yaşamış, hayatı boyunca bir yanı hep ezik kalmış belki de bu yüzden kadınlardan nefret etmiş bir delikanlıyla.
ilk zamanlar hiçde dayanamadım zaten ölmek bile istedim zaten psikolojim pekde iyi değil eşime hayatı zehirde ettim ama ne yaptıysam bırakıp gitmeme izn vermedi
konu başta çok seven,kıskanan kadınken,sonradan kocasına kızan boşanmayı düşünen birine dönüşmüş.sonra tekrar başa dönmüş.ne değişken fikirlisiniz.kim ne derse ona gidiyorsunuz,oğlunuz dışında ama
ne yazıkki yaşadığım olaylardan bu hayata alışamadığım için psikolojim bozuldu şimdi dank diye oğlumla görüşmeye gideceğim desem zaten ayrılmam geek ben bunu anlatamıyorum ee gittim oğlumla mı sadece karşılaşacağım sanıyorsunuz eski eşim olay cıkaracak zaten arıyormuş evimi öle duydum olacakları kestiremediğim için bu kez oğlumun psikolojii dahada bozulmazmı ne sanıyorsunuz beni yakamı bıraırmı uğraşır uğraşır bunu annside biliyo ani eski kv o yüzden sesini cıkramıyo şimdiki eşimse istemiyo oğlumu çünkü oğlumdan kısknıyo ewet doğru değil ama ben ona bunu anlatamadım anltamıyorum cevremdeki insanlar sabret diyo az zamana bırak diyo işin acıkcası bende yukarda yazdığım sebeblerden dolyı korkuyorum kimse cesaet vermiyo kendi anem bile korkuyo
yani ikinci evliliği kabul edebilmenin İLK ŞARTI oğlunuzu her ğistediğinizde GÖREBİLMEK olmalıydı
yani bu durumu konuşmadan mı evlendiniz
çocuklarım söz konusuysa eğer bana herkes VIZ gelir TIRS gider
elbette hatta ilk zamnalar beraberdik konunun devamında yazmıştım zaten eski eşim takip eti sıkıştırdı bizi oğlumda yanımızdaydı ondan sonra şidii eşim birdaha yazsak koydu malese öle vız gelip tırıs gidemiyor ki ikinciye evlendiyseniz iki kez düşünmeniz gerekkiyor
ne yazıkki yaşadığım olaylardan bu hayata alışamadığım için psikolojim bozuldu şimdi dank diye oğlumla görüşmeye gideceğim desem zaten ayrılmam geek ben bunu anlatamıyorum ee gittim oğlumla mı sadece karşılaşacağım sanıyorsunuz eski eşim olay cıkaracak zaten arıyormuş evimi öle duydum olacakları kestiremediğim için bu kez oğlumun psikolojii dahada bozulmazmı ne sanıyorsunuz beni yakamı bıraırmı uğraşır uğraşır bunu annside biliyo ani eski kv o yüzden sesini cıkramıyo şimdiki eşimse istemiyo oğlumu çünkü oğlumdan kısknıyo ewet doğru değil ama ben ona bunu anlatamadım anltamıyorum cevremdeki insanlar sabret diyo az zamana bırak diyo işin acıkcası bende yukarda yazdığım sebeblerden dolyı korkuyorum kimse cesaet vermiyo kendi anem bile korkuyo
ne yazıkki bende evlendikten sonra fikirlerini çözemedim çoçukla ilgili kendi ağzı ile sölüyor benim için sen önemlisin çoçuk her yerde yapılır sen yoksan o da yok diyor zaten eşimde evlatlık olarak alınmış yani tam arap sacı gibi karmakarışık acaba diyorum 25 yaşında ama olgunlamamışmı ve nasıl unutabiliyor vazgece biliyor kendi çoçuğundanda ki eğer az sevgi olsa kendi çoçuğun akarşı benide anlar dı çünkü evlat sevgisi aynı öle değilmi yanlışmı düşünüyorum bi insan nasıl sevmez kendi çoçuğunu hep eski eşini bahane ediyordu o zaman aldatılmış ya çoçuktanda soğumuş galiba anlymadım
öncelikle annelik duygularım olmasa zaten burada böle bi konu acıp oğlumdan
Sen bu adamın neresini kıskanıyor neresini seviyorsun Allah aşkına. Adam çocuk her yerde yapılır karım daha önemli diyor. Senden olan çocuğunu da ayrılsanız boşayacak. Zerre evlat sevgisi yok senin evladına olan özlemini nerden anlasın. Üstelik sen oğlunu görmek isteyince de karşı çıkıyor sende onu dinleyip aman beni boşamasın diye evladını görmüyorsun. Sizin gibi insanlar üremesin lütfen... Yazık...
aynen böyle yaptınız zaten
konunuz oğlunuza özleminiz değil ki
sevgili biricik harika mikemmel kocişinizin sizi sevip sevmemesi
başka derdiniz yok
başlığınız bile ikinci evliliğim değil de eşimin ikinci evliliği
maşallah ne erkekler varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?