Eşimin ikinci evliliği sizce hala seviyormu kuruntu yaptım

Ilk çocukları hak etmişsiniz sanki, ikinciyi yapmışsınız.

Yazık o çocuklara...

Çocuk her yerde yapılır demiş ya eşiniz; asıl koca her yerde bulunur.
Çocuğum olmamasına, hatta evli olmamama rağmen içim sızladı.

Son düzenleme:
eşimle baş edemedim işte duyuyorum oğlum beni çok özlüyormuş bana cok düşkündü nasıl yaşıyorsun diye sorabilirsiniz kızım için bari bu ayrılık görmesin aynı yanlışı yapmak istemiyorum ayrılırsam eşimden kızı bırak git diyor işkence etmek için yani ayrılırsam tek sebeb oğlum olur.Zamana bıraktım artık yoruldum çünkü ben bittim zatende bari kızımın kaderi oğlum gibi olmasın zaten bu kez ondanda ayırırlarsa yaşamam ölürüm ve ayrılamam beklemek zorunndayım biraz eşim ben rahat bırakacağı zamanı bekliyorum en azından telefon numarasını bulup oğlumla konuşacağım uzaktanda olsa sesini duymak istiyorum zaten psikolojim iyiden iyiye bozuldu hayattan bi zevk almıyorum işte böle eski eşimin kıymetsiz sevgisiz karısını takıyorum eşimin duygularını bile bile endimide çözemiyorum bi aklım gelir o kadar iyiyimki herşeye kuğul ama bi aklımda gelir beni tutana helal olsun kötüdende kötüyüm ya diyorumya ailem sahip cıkmadı

ılk cocugunuzu zamanında bıraktıgınız ıcın esın sımdı kızıda bırak gıt dıyecek tabıkıde
ayrılmak ıcın buyuk bı sorununuz yok ama ama esınız nasıl der cocugu ıstemıyorum dıye bak ben esımı cok sevıyorum
oglumla aynıdır sevgım ve baglılıgım , 2 senedır beraberız 8a ydırda evlıyız oglumda 3 yasında
bana bır gun ben cougu ıstemıyor gıtsın bu evden derse kıcına basarım tekmeyı benım gercegım bu , bunuda bıle bıle evlendı sız ne sartlarda evlendınız ne konusuldu bılemem ama bılmıyorum evlattan vazgecılmez gıbı gelıyor bana Allah o kotu seylerı bana yasatmasın
herhalde ben sızın yerınızde olsam bılmıyorumn ama ondan olan cocugu ona bırakır ogluma kosardım......bır sekılde kın guderdım dogru degıl elbet ama

ha bırde oglunuzla hıc konusamıyormussunuz cok üzücü su hayatta nedır ıstedıgın ılla sevısecek bırı olmasımı evlenmeseydın o zaman nasıl mutlu olabılırsın kı dondurma yerken bogazına takılmıyormu kızını severken ıcınde fırtınalar kopmuyormu .. Allah sana yardım etsın kocanada vıcdan versın

Son düzenleme:
ya bı yorumu okudumda esınız eskı esını sevıyorsun galıba baksana cocugundan bıle gecemıyorsun dıyormus bu da nasıl bırsey
oldu olmadı olmadı ac copemı gonder barınaha hayvanmı kardesım bu cocuk bu ınsan bu ya

benım esımle oglum cok benzıyorlar yanı uzum uzume baka baka kararır derler
bı cok ınsanda soyler hem huy olarak hemde gorsel olarak sadece esım sarı oglum beyaz tenlı sıma olarak bana benzıyor ama hal hareket bakıs aynı esım bızde heps oylerız suna bak babasının bılmem nesı fılan dıye
tabıkı esım ıcın soyluyoruz oncekı esım ıcın soylemıyoruz
buarada benım eskı esım cocugunu aramıyor dogumdan sonra ayrıolık bız , 2 aylıkken 19 ayllıkken 2 gorus oldu aracı eslıgınde ondan sonra aramadı
demekkı senın gıbı kısıler cocuklarından uzak duruyor

Oğlun biliyor mu biyolojik babasını, ya da bilmesi gereken zamanda mı?

Oğlun biliyor mu biyolojik babasını, ya da bilmesi gereken zamanda mı?

hayır bılmıyor canım
zamanınıda bılmıyorum ama bıraz buyuyunce anlar mesela bızım dugune geldıgınıb ılıyor bende geldım dugune dıyor
bazen ıse ben sneın karnındaydım dıyor
bılmesı cok sorun degıl aslında ama 2.5 yasındaydı bız evlendıgımızde 13 aylıktan berıde esımle haftada bır dısarı cıkıyordu-k ıkı turlude oluyordu yanı ılk kez ona baba dedı

Yerim ben onu yaaa. Bu pislikler yüzünden cocukları soktuğumuz durumlara bak. İnşallah cok sağlıklı bir birey olacak oğlun.

Yerim ben onu yaaa. Bu pislikler yüzünden cocukları soktuğumuz durumlara bak. İnşallah cok sağlıklı bir birey olacak oğlun.

emınım oyle olacaktır , ıyıyı kotuyu emınım benden daha ıyı ayıran bırı olacak daha sert yaılı olabılır mesela kımseye acımasını ıstmeıyorum , nefretle degıl ama zamanı geldıgınde olursa bı karsılasma hesap sorabılsın ıstıyorum

Demek ki herkes ayni derecede analık duygusuna sahip olamiyor. Evlatlarim icin gerekirse herkesi karsima alirim. Bu konuda büyük konusuyorum. Hicbir erkek onlardan degerli degil. Sen nasil bu kadar duygusuzsun. Cocuk dogurmak kolay, onemli olan ona bakmak. Kendi keyfin icin bırakmışsin zavalli yavrucagi. Annesi varken anne sevgisinde mahrum yetisiyor. Sen de anca kocam beni aramiyor diye dertlen. Cok sinirlendim ya. Hic kimse bir yavruya annesi gibi şevkat gosteremez. Yazik ya. Gercekten yazik oluyor yavrucaklara. Dogurup dogurup bırakıyorlar.,

çocuğum ne halde diye düşüneceğine neden kocişim aramıyor diye mi düşünüyor
bu da ilginç
ee tabi çocuk ne ki kocişin yanında

yok yok
okuyorum okuyorum aklım almıyor
çocuğuma karışacak adamın alnını karışlarım
keza öle bi girişimde bile bulunamaz kimse
koca neymiş be

ilk evlenmeden önce anlaşmıştık eşimle o benim çoçuğuma bende onun çoçuğuna kendi çoçuklarımız gibi davranacaktır bi kaç görüşmeden sonra oğlumu oğretmişler o zamanda oğlum küçüktü şimdiki eşimden için o olursa gelmem o gitsin onu istemiyorum gibi laflar söledi oğlum eşimd ebunları duyunca alındı ki ben eşime dedimki sen bizi uzaktan takip et oğlum görmesin dedim bu da eşimin zoruna gitmiş yok ben onu daha cok seviyormuşumda böle aptalca laflar söledi görüşmek yok artık dedi zaten bizde ilceye taşınınca oğlumdan ayrıldım elşimi ikna etmek için her yolu denedim ama olmadı herşeyde dört dörtlük ama vicdanı yok bu konuda başka büyükleride soktum küstümde ama olmadı sadec tek yol var oda ayrılmak ama kızım var daha küçük oğlum yine emin ellerde haberini sürekli alıyorum ya kızım ondanda gecemem ondanda çünkü kızların boynu daha bükük oluyor yani en azından ben böle düşünüyorum şimdi sabertcem az ayrı eve cıkıp yanlız olduğumda oğlumun numarasını bulup onu arayacağım eşim duymadan bari sesini duyarım şimdi yapamam çünkü müsait değil ne yapayım ya boşancam ki kusuru yok oğlum için yada sabredip bekleyeceğim

ondan olan çoçukta benim ama bişey fark etmezki
bu kezde kızımı bırakamam eşim kızımdan ayrılamayacağımı onu bırakmayacağımı biliyor koz
kullanmak için yani ama ikisnden de vazgecemem oğlumdan uzak olmam ondan vazgectiğim anlşamına gelmiyor değil mi arkadaşım eşimi nasıl ikna edebilirim başka nasıl

esinden baba olmaz. yarin bi gun ayrilsaniz kizini da siler. ne demek babannesi olunce anneye vermek? hayvanlar bile sahiplerine alisiyor sahip degistirmeyi kaldiramiyorken bir cocugun hayatiyla oynamaya kimsenin hakki yok.

senin gibi de anne olmaz olsun cocugunu gorememeyi degil esinizle olan askinizin miktarini dert edinmissin. 2 cocuk annesiz buyuyor ve buna sebep olan adamdan 3.yude yapmıssınız.

ey Adalet neredesın

yazmayayım dedim ama dayanamadım. Konu sahibi insanlar sizi sözleriyle resmen dövüyorlar, siz sakin sakin cevap veriyorsunuz. Bu nasıl bir ruh halidir anlamadım. Ya öfke kontrolü konusunda aşmışsınız, ya da başka bir şey var adını koyamıyorum...

Bem bulayim numarasini konturun yoksa ben arim konferans yapayim siz konusun cok uzuldum yavrundan ne kadar zamandir bi habersin

ewet eşimden baba olmazmış bunu çok gec anladım ama kızımı istediğimizde bey efendi artık çoçuk sevmek istiyorum die bana yağlar yakmıştı şimdi ise kızı ie ilgilenir ama öle candan ciğerden sevdiğini görmedim oğluna gelecek olursak kadın kendi çoçuğu gibi doğduğu günden beri bakmış annesi olduğu halde kadın internet manyağıymış zaten bulmuşda birini ne ise bize nede yani kayınvalidem tutturdu vermemde vermem iyide bakmıyo bize diyo siz karışmayın diye şimdi büyüdü okula gitcek ama herşeyden yoksun koca adam gibi yetişiyo o çoçuk büyüyünce babnnesine dua değil beddua etcek herkes diyo gelin baksın diye kadın yok diyo arkasın atakıp üst baş acınacak halde gezdiriyo onlada baş edemedim diyoki bu benim olsun diyo ya diyorum nasıl senin olcak kimliği belli kendine anne dedirtiyo ne imiş onu annesi biliyomuş yarın büyüyüe sanki bilmeyecek mi diyorum bilmez size ne diyo off offf anlatırken sinir oldum vahim yani eşimde artık karışma dedi onun içinde çok mücadele ettim ama yinede elimden geleni yapmaya calışıyorum siz beni yanlış anladınız yada ben kendimi yanlış aksettim özür dilerim koca meraklısı değilim konuyuda öle acmıştım ama derdim başka oğlumu görmek için careler aradım bulamadım eski evliliğim çok daha beterdi dayak vardı serseri biriydi bu yüzden ayrıldım şimd eşim yine iyi dayak yok ihtiyacımı karşılıyor kötü küfür yok ama eskiden vardı anlatmak istediğim bu şimdide eşim iyi ama oğlumu istemiyo ilk başta istiyodu sonra döndü

olurmu yahu çok mücadele ettim inan ama sürekli tartışıyoruz anlamak istemiyor beni ayrılırsam ancak görebilirim oğlumu

Ayril o zaman. Merak etme kizi sana verir mahkeme. Tabii sen gercekten ayrilmak ister misin?
Ne demek sen oglunu benden cok seviyorsun. Ne hakla soyler bunu sana. Esin olacak kisi duygusuz tam bir odun.sen diyemedin mi tabiiki oglumu cok seviyorum. Ben esime bile. Diyorum. Allah merhanet versin kalbinize. Zavalli yavrucak.

Bem bulayim numarasini konturun yoksa ben arim konferans yapayim siz konusun cok uzuldum yavrundan ne kadar zamandir bi habersin

tşk ederim ismini versem 118 de cıkar ama ev telefonu var evde oda kayınvalidemlerin kaldığı odada benim cep telefonum yok eşim almıyo arayacağım diye yaşlılarya odadan cıkmıyolar arasam uğraşsam sorarlar eşime sölerler panik olurlar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…