Eşimin ikinci evliliği sizce hala seviyormu kuruntu yaptım

Sen 25 yaşında bu kadar şey yaşarken pek çok yaşıtın yeni okullarını bitirip hayata atılıyor...
Keşke hiç değilse biraz flört edip sonra evlenseydiniz.Hem siz yorulmazdınız hem de eşinizi yormazdınız.

arkadaşa katılıyorum onun eski eşini düşünmen yerine oğlunu düşün ve onunla vakit geçir neden velayeti babaya bıraktın.
okula başlamıştı düzeni ordaydı birde calıştığım için bakacak kişi yoktu babannesinden başka bu yüzden vermiştim zaten istediğim zmn görebilecektim fakat bir kaç buluşmadan sonra eski eşim peşime takılmaya rahatsız etmeye bşladı baktım kötü bişey olcak daha doğrusu en son olumla görüşmemde takip etti kovaladı şehirde arabayla sıkıştırdı oğlu çok korkmuştu birdaha benimle telefonda konuşmak istemedi yanımada gelmek istemedi yani öle sölediler sırf bu eşimle evlendim diye bu yüzden şimdiki eşimde görüşmemizi engelledi ne zamn konusunu acsam sonu kötü oluyo başaamadım oğlumu görmeyi iki arda kaldım ama oğlumuda çok özledim

adama hayatı zindan etmişsiniz. Aynı soruyu ben size soruyorum; eşinizi yeterince sevdiğinizden emin misiniz?

sevmesem bu evde onunla bu evliliğe katlanırmıyım üstelik kendi çoçuğuda yanında ve eşimin annesi verdirmemiş çoçuğu annesine benim diyo daha bişey demiyo yani sizin anlayacağınız bide o var ama ben ayrı odada olduğum için karışmıyorum bizi karıştırmıyorlar eşim de ölene kadar baksın öldükten sonra veririm annesine diyor

ewet ilk zamanlar daha beterdim eşim durumu fark edince çoçuk istedi belki azda olsa bastırı diye ama yetmedi hepsinin yeri ayrı ama anlatamıyorum bi yerde onada hak veriyorum çünkü eski eşim rahat bırakmaz evlendiğim için ne yapsam bilmiyorum

benimde 2.evliliğim
düşünceleriniz çok sacma gibi geldi bana
sonucta gecmiş gecmişte kalmalı , bunu sizde biliyorsunuz..
Ancak oglunuz nerede onu merak ettim ?

oğlum babannesinde babası ile birlikte yaşıyor ben o dönem çalışıyordum bu sebebden babannnesi yanlız ve ev müsait di zaten istedğim zaman oğlumu alabilecektim fakat babası evlenmeme karşı cıktığı için oğlumu engelledi bu seferde şimdiki eşim istemiyor kaldım ne yapacağımı bilmiyorum

aslında şartlar farklıydı eşim sigara yı bırakaçağına yemin etmişti ve oğlumada abilik yapacağını sölemişti ama evlendikten sonra değişti bana karşı değil ama verdiği sözleri tutamadı ki zaten ayrılırsam ömrümün sonun akadar evlenmeyi düşünmem dedğiniz gibi işime bakar çoçuklarıma bakarım artık çünkü kendimi çok yorgun ve yaşlanmış hissediyorum

hem benı arasın sevdıgını bellı etsın dıyorsunuz,hemde 7yılda gormedıgım sevgıyı esımde gordum dıyorsunuz
kendınızle celıstıgınızın farkındamısınız acaba?

eşim de ölene kadar baksın öldükten sonra veririm annesine diyor.... ben bu cümleye takıldım.. sanki koltuktan halıdan ne biliyim eşyadan bahseder gibi.. siz de oğlunuzla görüşmüyosunuz zaten.. ya anlamıyorum ben evladımı 1 gün görmesem paçalarım tutuşur. peki kızınızın yüzüne nasıl bakabiliyorsunuz? onu her öptüğünüzde oğlunuz aklınıza gelmiyor mu?

gelmezmi oğlumu geceleri sayıklayacak kadar çok özledim ve kızıma bu sebeten midir nedir çok bağlıyım eşim ise eski eşinden olan çoçuğuna düşkün değil çünkü o vermek istemiş annesine kendi annesi verdirmemiş çünkü eşimin ilk eşi bakmamış doğru düzgün kayınvalidem büyütmüş bu yüzden işlerine gelen konularda annesi babası oluyoruz işlerine gelmeyen konularda karışayyın siz oluyoruz eşimde bi karar aldı karışmıyor artık yani eşim o kadarda çoçuğuna düşkün değil benden öncede sonrada böle diyorlar eğer istemezsen veririm annesine geri diyor ama vakti gelince diyor.Çoçuğumla görüşebilmek için ona senin çoçuğun yanında benimki değil sesini bile duyamıyorum diye karşı dai çıktım ama nafile yok sen eski eşini seviyosun baksan çoçuğundan gecemiyosun falan diye sacma şeyler sölüyor eğer çoçuk dersem ayrlmam gerek yani boşanmam gerek ancak öle görebilirim çoçuğumu o kadar özledim ki galiba ona olan özlemim yüzünden başka şeylere kafam takılıyor

şu hayatta evlattan değerli kimse yoktur. ne demek ya çocuğundan geçemiyosun.. dünyadan geçilir evlattan geçilmez. hani diyosun ya oğluna düşkün değil diye. canından kanından olana karşı sevgisiz olan bir kadını ne kadar sevebilir ki? kusura bakma da bir evlat sahibi olarak akıl erdiremedim bu olaya:26:

ne yazıkki bende evlendikten sonra fikirlerini çözemedim çoçukla ilgili kendi ağzı ile sölüyor benim için sen önemlisin çoçuk her yerde yapılır sen yoksan o da yok diyor zaten eşimde evlatlık olarak alınmış yani tam arap sacı gibi karmakarışık acaba diyorum 25 yaşında ama olgunlamamışmı ve nasıl unutabiliyor vazgece biliyor kendi çoçuğundanda ki eğer az sevgi olsa kendi çoçuğun akarşı benide anlar dı çünkü evlat sevgisi aynı öle değilmi yanlışmı düşünüyorum bi insan nasıl sevmez kendi çoçuğunu hep eski eşini bahane ediyordu o zaman aldatılmış ya çoçuktanda soğumuş galiba anlymadım

ooo bu ne yahu.. brezilya dizisi gibi..
sen bir kere adama neden eski karısını hatırlatıyorsun..
birinci sakınca aklına düşer olmaz deme olur mu olur..
ikincisi dırdır ediyosun der adam senden soğur..
üstelik sende ikinci evliliğini yapmışsın..
ikinciye evlenmek normal ama ilk eşlerin hatırlatılması iğrenç bişi.. çünkü o kişilerle.. anla işte..

adam sana gidicez demiş..
o zaman sabredip bekleyeceksin.. başka yolu yok..
sigara içiyosa al bi parfüm bir diş fırçası idare et şimdilik..
sigara öyle kolay kolay bırakılmaz..
adam stresli zaten..

bi yeni evinize çıkın..
adam bi rahatlasın..
sonra senin tek derdin oğlunu almak olsun..
adamın huyuna git, ona huzur ver ki adam sen oğlunu istediğinde seni kıramasın..
polis denen bişi var, alırsın velayetini, rahatsız ederse eski eşin şikayet edersin polise olur biter..

bu kadar sorunun içinde eski eşe takman çok saçma..

inanamıyorum size bu nasıl annel,k oğlum bile diyememişsiniz oğlu demişsiniz yazık o çocuğa kıyamam y a
ben olsaydım allah korusun o durumda evladımdan ayrılacağıma ölürdüm daha iyiydi ... ikinci eşde kısıtladı demişsiniz görüşmenizi o ikinci eşi alır kapının önüne koyarım o benim canımdan yavrumdan hangi hakla kısıtlar ....evladımdan ayrı bir günüm bile zehir olur hergün onu düşünüp kahrolurum siz ise yok kıskanıyorum yok bana söyle yapmıyor tlf aramıyor benmle az ilgileniyor..... sorması ayıp siz bu dünyaya ne için geldiniz .... aşk meşk için mi ....... o çocuk orda annesiz bir yanı yarım büyüyor onun farkındamısınız ....çok şeyler daha söylemek isterdim ama susuyorum ... siz iki arada falan kalmamışsınız kalsaydınız en önemli sorun olan oğlunuz la ilgili konu acardınız siz zaten kararınızı vermiş hayatınıza yeni heyacanlar arıyorsunuz ... pess doğrusu pesssss

inanın oğlu kelime hatası olmuş hiç öyle demedim ömrümde yazdıklarımı okumadan yazdığım içindir ama gec kaldım işte bu evliliği bitirmede farkındayım ilk çoçuğumla görüşmemi engellediğinde ne olursa olsun ayrılmalıydım ben onun tatlı diline kapıldım

ya işte biz kadınlar böyle tatlı dile bi çiceğe kanacak kadar aptal oluyoruz bazen....bende boşanıyorum oğlum var asla ondan vazgeçmem,ayrılmam Rabbim izin vermesin babasız büyüsün ama annesiz büyümesin annenin yokluğu daha kötü..yazık o kocan olacak adamın evladına sanki naylon bebekte, zamanı varmış annesine verecekmiş pehhh...duygu yok belli kocanda heleki evladına acımayan erkekten, bi kadını görünce evladını unutan erkekten kimseye hayır gelmez anca uçkuruna çalışır.....sende boşu boşuna kendini nediye üzüyosun ki takma adamı kafanda ayrılma varsa eğer bir plan yap ve para biriktirmeye bak..oğlunu görmek için ücretsiz avukat tut oğulunu allll......gerçi kocan kendi çocuğuna bakmak istemiyor senin çocuğuna nasıl baksın off Allah yardımcın olsun...

eşim bu olay dışında çok iyidir aslında,diyorumki bak diyorum sende çoçuğunla ilgilen bende kendi çoçuğumla haftada bir diyorum asla diyor ne sen ne de ben diyor bundanda ayrılmak istemiyorum ama bu konu için ikna edemedim edemiyorum ne yapsam bu kezde ben ısrar etsem eski eşim benden sonra evlendi ayrıldı kendisi çok gecimsiz serserinin teki olduğu için kadın gitmiş o gidincede temelli cıldırmış her yerde beni sayıklıyormuş korkuyorumda bişey yapmasından off offf

ya bi git allah aşkına hep bahane hep bahane
analık ayrı bişey bambaşka bişey
o evladın kokusunun bir erkeğin kollarında olması imkansız
sen kendini kandırıyorsun vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun
ben sana hak verip yavrucakların günahına ortak olmuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…