- Konu Sahibi dokunmakalbme
-
okula başlamıştı düzeni ordaydı birde calıştığım için bakacak kişi yoktu babannesinden başka bu yüzden vermiştim zaten istediğim zmn görebilecektim fakat bir kaç buluşmadan sonra eski eşim peşime takılmaya rahatsız etmeye bşladı baktım kötü bişey olcak daha doğrusu en son olumla görüşmemde takip etti kovaladı şehirde arabayla sıkıştırdı oğlu çok korkmuştu birdaha benimle telefonda konuşmak istemedi yanımada gelmek istemedi yani öle sölediler sırf bu eşimle evlendim diye bu yüzden şimdiki eşimde görüşmemizi engelledi ne zamn konusunu acsam sonu kötü oluyo başaamadım oğlumu görmeyi iki arda kaldım ama oğlumuda çok özledimarkadaşa katılıyorum onun eski eşini düşünmen yerine oğlunu düşün ve onunla vakit geçir neden velayeti babaya bıraktın.
adama hayatı zindan etmişsiniz. Aynı soruyu ben size soruyorum; eşinizi yeterince sevdiğinizden emin misiniz?
off başım döndü..
Bu ne hız..
Arada bir soluk alsaydınız..
çocuklar evlilikler peşpeşe ama yaş henüz 25..
Eski eşi düşünüp kendini yıpratıyorsun da,o düşünmüyor mu senin eski eşinle yaşadıklarını?
şartlarınız eşit..
Bence oğlunu düşünmelisin önce,yanında olmadığı için huzursuz,mutsuz ve eksik olmuyor musun?
benimde 2.evliliğim
düşünceleriniz çok sacma gibi geldi bana
sonucta gecmiş gecmişte kalmalı , bunu sizde biliyorsunuz..
Ancak oglunuz nerede onu merak ettim ?
evlenirken adamın hayat şartlarını biliyordunuz, şimdi bir odanın içindeyim,sıkılıyorum,
eşim sigaraya tekrardan başladı,eşimin ilk karısını kıskanıyorum gibi bahanelerle kendinizi
bunalıma sokuyorsun,aynı zamanda eşinizide bunaltmak üzeresiniz,
bu gidişle eşinizin size olan sevgisi ve sabrı tükenir haberiniz olsun.
Eğer bu evliliğinde biterse azıcık soluklan bir nefes al hemen 3. Kocayı düşünme.
Kendini ve çocuklarını düşün,evlenmedende hayatını devam ettirebilirsin.
Nasıl olsa kariyerin varmış :44:
sevmesem bu evde onunla bu evliliğe katlanırmıyım üstelik kendi çoçuğuda yanında ve eşimin annesi verdirmemiş çoçuğu annesine benim diyo daha bişey demiyo yani sizin anlayacağınız bide o var ama ben ayrı odada olduğum için karışmıyorum bizi karıştırmıyorlar eşim de ölene kadar baksın öldükten sonra veririm annesine diyor
eşim de ölene kadar baksın öldükten sonra veririm annesine diyor.... ben bu cümleye takıldım.. sanki koltuktan halıdan ne biliyim eşyadan bahseder gibi.. siz de oğlunuzla görüşmüyosunuz zaten.. ya anlamıyorum ben evladımı 1 gün görmesem paçalarım tutuşur. peki kızınızın yüzüne nasıl bakabiliyorsunuz? onu her öptüğünüzde oğlunuz aklınıza gelmiyor mu?
şu hayatta evlattan değerli kimse yoktur. ne demek ya çocuğundan geçemiyosun.. dünyadan geçilir evlattan geçilmez. hani diyosun ya oğluna düşkün değil diye. canından kanından olana karşı sevgisiz olan bir kadını ne kadar sevebilir ki? kusura bakma da bir evlat sahibi olarak akıl erdiremedim bu olaya:26:gelmezmi oğlumu geceleri sayıklayacak kadar çok özledim ve kızıma bu sebeten midir nedir çok bağlıyım eşim ise eski eşinden olan çoçuğuna düşkün değil çünkü o vermek istemiş annesine kendi annesi verdirmemiş çünkü eşimin ilk eşi bakmamış doğru düzgün kayınvalidem büyütmüş bu yüzden işlerine gelen konularda annesi babası oluyoruz işlerine gelmeyen konularda karışayyın siz oluyoruz eşimde bi karar aldı karışmıyor artık yani eşim o kadarda çoçuğuna düşkün değil benden öncede sonrada böle diyorlar eğer istemezsen veririm annesine geri diyor ama vakti gelince diyor.Çoçuğumla görüşebilmek için ona senin çoçuğun yanında benimki değil sesini bile duyamıyorum diye karşı dai çıktım ama nafile yok sen eski eşini seviyosun baksan çoçuğundan gecemiyosun falan diye sacma şeyler sölüyor eğer çoçuk dersem ayrlmam gerek yani boşanmam gerek ancak öle görebilirim çoçuğumu o kadar özledim ki galiba ona olan özlemim yüzünden başka şeylere kafam takılıyor
şu hayatta evlattan değerli kimse yoktur. ne demek ya çocuğundan geçemiyosun.. dünyadan geçilir evlattan geçilmez. hani diyosun ya oğluna düşkün değil diye. canından kanından olana karşı sevgisiz olan bir kadını ne kadar sevebilir ki? kusura bakma da bir evlat sahibi olarak akıl erdiremedim bu olaya:26:
7 yıllık evliliğimi bitirdim
25 yaşındayız ve evliliğimizn 3. yılı
1 odada yaşıyoruz kızımla
okula başlamıştı düzeni ordaydı birde calıştığım için bakacak kişi yoktu babannesinden başka bu yüzden vermiştim zaten istediğim zmn görebilecektim fakat bir kaç buluşmadan sonra eski eşim peşime takılmaya rahatsız etmeye bşladı baktım kötü bişey olcak daha doğrusu en son olumla görüşmemde takip etti kovaladı şehirde arabayla sıkıştırdı oğlu çok korkmuştu birdaha benimle telefonda konuşmak istemedi yanımada gelmek istemedi yani öle sölediler sırf bu eşimle evlendim diye bu yüzden şimdiki eşimde görüşmemizi engelledi ne zamn konusunu acsam sonu kötü oluyo başaamadım oğlumu görmeyi iki arda kaldım ama oğlumuda çok özledim
inanamıyorum size bu nasıl annel,k oğlum bile diyememişsiniz oğlu demişsiniz yazık o çocuğa kıyamam y a
ben olsaydım allah korusun o durumda evladımdan ayrılacağıma ölürdüm daha iyiydi ... ikinci eşde kısıtladı demişsiniz görüşmenizi o ikinci eşi alır kapının önüne koyarım o benim canımdan yavrumdan hangi hakla kısıtlar ....evladımdan ayrı bir günüm bile zehir olur hergün onu düşünüp kahrolurum siz ise yok kıskanıyorum yok bana söyle yapmıyor tlf aramıyor benmle az ilgileniyor..... sorması ayıp siz bu dünyaya ne için geldiniz .... aşk meşk için mi ....... o çocuk orda annesiz bir yanı yarım büyüyor onun farkındamısınız ....çok şeyler daha söylemek isterdim ama susuyorum ... siz iki arada falan kalmamışsınız kalsaydınız en önemli sorun olan oğlunuz la ilgili konu acardınız siz zaten kararınızı vermiş hayatınıza yeni heyacanlar arıyorsunuz ... pess doğrusu pesssss
eşim bu olay dışında çok iyidir aslında,diyorumki bak diyorum sende çoçuğunla ilgilen bende kendi çoçuğumla haftada bir diyorum asla diyor ne sen ne de ben diyor bundanda ayrılmak istemiyorum ama bu konu için ikna edemedim edemiyorum ne yapsam bu kezde ben ısrar etsem eski eşim benden sonra evlendi ayrıldı kendisi çok gecimsiz serserinin teki olduğu için kadın gitmiş o gidincede temelli cıldırmış her yerde beni sayıklıyormuş korkuyorumda bişey yapmasından off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?